img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות גבינה

עוגת תותים וקרם מסקרפונה מהירת הכנה

פברואר 17, 2024 | 16 תגובות

img

16 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2024 בשעה 18:12

אפשר להכין בתבנית עגולה מתפרקת?

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2024 בשעה 18:17

אפשר להכין בתבנית עגולה מתפרקת? הבישקוטים לא התפוררו?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2024 at 4:34 pm

אין בעיה להכין בעגולה מתפרקת

השב
User Avatar
דנית קוטאי
starstarstarstarstar
פברואר 23, 2024 בשעה 07:58

נראה מדהים... 2 שאלות האם להקציף עם 2 כוסות חלב ובנוסף כוס חלב לטביל. הביסקוטים? האם להתחיל בתחתית התבנית עם ביסקוטים או עם התערובת המוקצפת? תודה ושבת שלום

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2024 at 9:45 am

הי דנית להקציף עם שתי כוסות ואחכ לטבול בעוד כוס להתחיל עם בישקוטים

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2024 בשעה 11:36

נראה מדהים.

השב
User Avatar
yael
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2024 בשעה 11:44

כששופכים את הג'לי הוא לא ממיס את העוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2024 at 3:06 pm

לא

השב
User Avatar
קארין
יוני 25, 2025 at 10:46 pm

‏היי קרן, העוגה נראית נהדר . הייתי רוצה להכין אותה ואין כרגע תותים . תוכלי להמליץ על חלופות ?

השב
User Avatar
בני
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2024 בשעה 17:09

בסרטון נראה שמתחילים עם הקרם על התבנית ורק אז שכבה ראשונה של בישקוטים

השב
User Avatar
גלית
פברואר 26, 2024 at 3:59 pm

נכון, בסרטון רואים את הקרם מונח על התבנית ועליו שכבת בישקוטים ראשונה. האם זה המתכון?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 28, 2024 at 7:24 am

נכון, בטעות, וגם כתבתי שהתחלתי עם קרם כי היו לי תכניות אחרות לגבי זה:-) אבל אני ממליצה כן להתחיל עם בישקוטים

השב
User Avatar
מרים
starstarstarstarstar
מרץ 4, 2024 בשעה 16:45

שאלה רוצה להכין את העוגה רק קומה אחת, עם שמנת מתוקה אחת. מה היחס עם שאר המרכיבים: שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל וגבינת המסקרפונה? מקווה שהשאלה מנוסחת בצורה ברורה. תודה מרים

השב
User Avatar
מרים צור
starstarstarstarstar
מרץ 5, 2024 בשעה 09:38

אשמח לדעת מה היחס בין גבינת המסקרפונה, לשמנת המתוקה החלב והאינסטנט פודינג, אם אני רוצה להכין עוגה רק בשכבה אחת של קרם תודה מרים

השב
User Avatar
אריאלה
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2024 בשעה 12:44

היי קרן האינטואיציה שלי אמרה, תבנית 26..אבל החלטתי להקשיב להמלצתך וזו היתה טעות. תבנית 24 איננה מכילה את כל כמות הקרם וגם הג"לי נוזל, למרות שהנחתי נייר אפיה גבוה. בבקשה תקני אצלך כדי שאחרות לא תתאכזבנה.

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img