img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת תפוחים וקוקוס נדירה!

יולי 7, 2022 | 98 תגובות

img

98 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
יולי 7, 2022 בשעה 18:17

באיזה תפוחים כדאי להשתמש?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 8, 2022 at 1:27 am

לא כזה משנה השתמשתי בירוקים בגרני סמית אפשר כל סוג

השב
User Avatar
שושי
יולי 19, 2022 at 7:08 pm

האם אפשר להמיר את החלב ביוגורט/שמנת?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 20, 2022 at 9:49 pm

כן אפשר יוגורט או שמנת מתוקה להקצפה

השב
User Avatar
הגר
starstarstarstarstar
יולי 8, 2022 בשעה 13:30

קרן אהובה כזו עוגה עוד לא היתה בחיים בעלי צועק המוצלחת שהכנת ever אלופת העולם טעם של עננים בפה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 8, 2022 at 1:43 pm

כמה שאת משמחת אותי!!! תודה הגר ושבת שלום

השב
User Avatar
הילה
יולי 8, 2022 at 2:39 pm

אם יש לי רק ביצי M, כמה את ממליצה לשים?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 8, 2022 at 3:35 pm

להוסיף אחת

השב
User Avatar
אנה שניידר
אוקטובר 5, 2022 at 7:59 am

היי אפשר לעשות בתבנית אינגליש קייק חד פעמית.

השב
User Avatar
לירן
יולי 29, 2022 at 8:07 am

במתכון לא כתוב לשים תפוחים למעלה גם ובתמונה הם למעלה. לשים?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 29, 2022 at 8:57 am

הם צפו למעלה כי הלילה מאוד נוזלית

השב
User Avatar
גלי
אוקטובר 17, 2023 at 5:52 pm

אפשר להוסיף צימוקים?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 18, 2023 at 7:14 am

אם אוהבים אז כן

השב
User Avatar
סיגלית ש
starstarstarstarstar
יולי 9, 2022 בשעה 01:47

הייי, במה אפשר להחליף את הקוקוס? תודה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 9, 2022 at 12:05 pm

שקדים אבקה

השב
User Avatar
רחל
יולי 9, 2022 at 2:58 pm

האם אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן באותה כמות?

השב
User Avatar
סיוון
נובמבר 29, 2023 at 6:26 pm

אפשר גם להחליף בפולנטה?

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
יולי 10, 2022 בשעה 00:12

באמת עוגה טעימה ברמות, ועוד הכנתי את הגירסה שאינה חלבית. מזכיר את המילוי של פסטל דה נאטה.

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2022 at 11:57 am

שמחה ממש שאהבת

השב
User Avatar
יעל
אוקטובר 8, 2024 at 4:34 pm

היי, באיזה תכנית את אופה את העוגה בתנור?

השב
User Avatar
מירב
יולי 15, 2022 at 8:00 am

הי, ממש מתחשק לי להכין, האם אפשר להוסיף קינמון? בד"כ בעוגת תפוחים אני מוסיפה קינמון

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 15, 2022 at 7:15 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
קרינה
נובמבר 25, 2022 at 3:27 pm

תמיד העוגות שלך מושלמות!! תודה רבה על מתכונים מושלמים שאלונת הגיוני הכמות קמח.. יצא בצק נוזלי

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 26, 2022 at 7:10 am

זו עוגה עם בליחה נוזלית

השב
User Avatar
אולה
starstarstarstarstar
יולי 10, 2022 בשעה 08:05

המתכונים שלך מעולים ממש, וגם הכתיבה שלך, אבל למה לכתוב קיימח? אם זה אמור להיות חינני אז זה ממש לא- סתם מעצבן ומתאמץ

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2022 at 11:58 am

אל תתעצבני אולה, זה בכייף שלי, העיקר שאת נהנית מהמתכונים, זה לא חשוב איך זה כתוב העיקר שהבנת:-)

השב
User Avatar
יסכה
יולי 22, 2022 at 2:21 pm

איזו צ'יל את! הכנבתי עכשיו לתנור(כמעט אכלתי את כל הבלילה עם כף, מרוב שזה טעים ככה) מתה לדעת איך יצא. תודה לך!

השב
User Avatar
אילה
יולי 23, 2022 at 1:52 pm

העוגה נראית מעולה! ושילוב של תפוחים עם קוקוס- נשמע מוצלח. לפי התמונה יש תפוחים גם למעלה. האם כן?

השב
User Avatar
מיכל
ספטמבר 23, 2022 at 2:07 pm

תגובה לפנתיאון

השב
User Avatar
גלית
דצמבר 6, 2022 at 6:39 pm

אני דווקא אהבתי את סגנון הכתיבה מאוד, והעוגה בתנור!

השב
User Avatar
קרן טנא בולגריה אמיתית
ספטמבר 16, 2023 at 3:23 pm

נהדרת את חוש הומור ובדיחות פרטיות זה מצוין

השב
User Avatar
סינה
starstarstarstarstar
יולי 10, 2022 בשעה 11:42

אפיתי אותה זהירות זה ממכר המבין יבין וקרן את הורסת לי את הדיאטה שום בגד ים לא יעלה עלי הקיץ הזה אלופה שאת

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2022 at 11:55 am

חח תודה סינה

השב
User Avatar
Adva
יולי 12, 2022 at 8:29 am

החלפתי את הקמח, בקמח שקדים והעוגה לא התייצבה כיאות והתפוררה, מה נכון לעשות? ותודה על מתכוני אגדה!!!

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 12, 2022 at 4:43 pm

קמח שקדים לא יכול להחליף ב 100% קמח לבן, זו הסיבה שהעוגה לא יציבה. להבא להמיר כמות חלקית

השב
User Avatar
ריקי
ינואר 26, 2023 at 2:25 pm

איך אפשר, אם בכלל, להפוך אותה לעוגה לל"ג? איך ההמרות? קמח שקדים וקורנפלור-55/ 35 כמו בבראוניז המעולה?

השב
User Avatar
בתיה מרגלית
יולי 19, 2022 at 1:47 pm

קרן היי את כותבת לשים את התפוחים על תחתית התבנית ולשפוך את הבלילה מלמעלה, אז למה בתמונה התפוחים נראים כאילו שפיזרת אותם למעלה??

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 19, 2022 at 3:33 pm

כי הם צפו למעלה באפייה

השב
User Avatar
חמוטל
starstarstarstarstar
יולי 13, 2022 בשעה 11:08

התמונה עם הביס כזאת מהממת שעושה חשק ליישר בגלל שפחות אוהבים פה קוקוס החלפתי חצי ממנו בשקדים טחונים ואפיתי בתבנית קצת יותר עמוקה. ויצא מרקם של פלאן זה מתאים? בכל אופן היא מיוחדת וטעימה מאד! תודה רבה על המתכון!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2022 at 11:37 am

כן כתבתי שהיא מזכירה קצת פנקייק

השב
User Avatar
עדי
יולי 17, 2022 at 12:54 am

אמרת נדירה, אז רצתי להכין.... אמאלה, כמה טעים ונימוח. אפשר לחסל את כל התבנית בכפית!!! עוגת סכנה, כי קשה להפסיק לאכול !! אשמח לדעת האם יש עוד פירות חוץ מאגסים שלדעתך אפשר יהיה להכין את העוגה הזו איתם.

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
יולי 14, 2022 בשעה 11:12

הי קרן. אוהבת את כל המתכונים שלך. הכל כתוב ברור ומפורט וממש כיף להכין וכמובן הטעמים אגדה! רציתי לשאול האם אפשר להניח את קוביות התפוחים אחרי ששופכים את הבלילה לתבנית? כי כך זה נראה בתמונה שלך.... או ששמת גם בתחתית וגם למעלה?

השב
User Avatar
מדונה
starstarstarstarstar
יולי 14, 2022 בשעה 11:20

4 ביצים זה המון מספיק 2 . לא?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2022 at 11:32 am

אני לא נוהגת לשנות מתכונים של אחרים אם אני לא יודעת בוודאות שזה לא יפגום בעוגה, כיוון שהוכנה במקור עם ארבע ביצים ואת רוצה לצמצם בחצי , האחריות עלייך

השב
User Avatar
רפאל
starstarstarstarstar
יולי 15, 2022 בשעה 07:41

וואו! קרן.. איזו יציאה!! אנחנו לא חסידים של קוקוס בדרך כלל בקינוחים, אבל העוגת פנקייק הזאת מטורפת.. זה התחיל מ״קצת קוקוסי לי מדי״ ועבר ל״או מיי גאד.. איך עוצרים??״

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 15, 2022 at 7:43 am

איזה משמח!! תודה שמחה ככ שאהבתם והבנתם את הקטע שלה

השב
User Avatar
אנוכי
starstarstarstarstar
יולי 17, 2022 בשעה 23:58

היי קרן, תכתבי תמיד קיימח ושיימן במתכונים, לי זה דווקא מעלה חיוך תתעלמי מהנקאצים שמתלוננים. אין על המתכונים שלך!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 18, 2022 at 4:21 am

הכי משמח ❤️❤️

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
יולי 23, 2022 בשעה 01:36

יצא חלום! ממש אהבנו את המרקם

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2022 at 7:20 am

שמחה לשמוע חן תודה

השב
User Avatar
ריטה
starstarstarstarstar
יולי 26, 2022 בשעה 18:07

היי קרן!!! מאוהבת במתכונים שלך! כול שבוע אופה דבר או שניים מהבלוג שלך. לגבי העוגה, רציתי לדעת במה ניתן להמיר את הקמח הרגיל אם אני רוצה להכין גרסה נטולת גלוטן? קמח שקדים וקונפלור ילך?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 27, 2022 at 8:17 am

לערבב קורנפלור עם מעט קמח שקדים ואפשר גם קמח ללא גלוטן מכל סוג שמוכרים בסופר

השב
User Avatar
ידידה
starstarstarstarstar
יולי 27, 2022 בשעה 19:11

מתכון מעוללהה.. עפתי על העוגה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2022 at 6:32 am

איזה כייף תודה

השב
User Avatar
הודיה
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2022 בשעה 11:59

אפשר להשתמש בחלב שיבולת שועל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2022 at 7:04 pm

כן

השב
User Avatar
שושנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2022 בשעה 16:04

זה קורעע שאת אומרת שיימן וקיימח

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 23, 2022 at 5:02 pm
User Avatar
עדי
אוקטובר 21, 2022 at 8:55 pm

מנסה להבין אולי עשיתי משהו לא נכון :( כל המתכונים שלך יוצאים לי מעולה.. פה העוגה מרגישה לי לא מוכנה, אבל היתה במשך שעה בתנור ויצאה רוטטת ממש. מה יכולה להיות הסיבה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2022 at 8:19 am

זו עוגה במרקם פנקייק קצת, מקוה שקראת את ההקדמה

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2022 בשעה 17:18

אפשר להכין יום לפני ולהשאיר בטמפ החדר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 23, 2022 at 11:53 pm

בגלל התפוחים רצוי במקרר

השב
User Avatar
גיל
נובמבר 26, 2022 at 3:28 pm

מתכון בלתי רגיל, וטעיםםם!!! עוגה נהדרת!

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2022 at 12:34 pm

תודההההה

השב
User Avatar
מלי אזולאי
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2022 בשעה 10:14

נראה לי שיש טעות בכמות הקמח 1/2 כוס קמח!!?? על 2 כוסות חלב וארבע ביצים????

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2022 at 7:28 pm

כן תקראי את המבוא למתכון , זו עוגה במרקם קצת פנקייקי

השב
User Avatar
נוגה
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2022 בשעה 15:36

למה לעשות בלילות נוזליות כל כך??? כבר עוגה שניה שמתפשלת לי בגלל זה חבל מאוד!

השב
User Avatar
Galia
starstarstarstarstar
ינואר 21, 2023 בשעה 14:44

פעם ראשונה שהעוגה מהמתכון שלך ממש יצאה לי רטובה. נוזלית ולא אפויה. באסה.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2023 at 12:49 pm

זו עוגה במרקם פנקייק ציינתי גם בהקדמה למתכון, יש עוגות תפוחים אחרות שאולי יתאימו יותר

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
ספטמבר 22, 2023 בשעה 13:40

הצילו קרן.. שעה וחצי בתנור והעוגה עדיין רוטטת ונוזלית מה עושים? להמשיך לאפות עד ששחום כמו בצילום או שזה אבוד...?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 23, 2023 at 1:34 pm

היא עוגה ״נוזלית״ יחסית

השב
User Avatar
caroline
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2023 בשעה 20:09

Hi Karen can I mix apples and blueberries?

השב
User Avatar
אן
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2023 בשעה 19:16

היי קרן כתבת שאפשר להשתמש באבקת שקדים במקום קוקוס האם כוונה לקמח שקדים או לשקדים טחונים דק? אני פשוט לא אוהבת טעם של קוקוס תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2023 at 4:01 pm

קמח שקדים

השב
User Avatar
אביטל
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2023 בשעה 13:10

היי קרן, נראה מדהים ואני רוצה לנסות עם שמן קוקוס במקום במקום החמאה. זה בטח רק יוסיף לטעם, השאלה באיזו כמות.. 1/2 כוס כמו שמן רגיל או יותר?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2023 at 4:11 pm

80% מסך החמאה

השב
User Avatar
אוריאן
starstarstarstarstar
מרץ 8, 2024 בשעה 12:49

היי במקום חלב אפשר משהו אחר ? אבל פרווה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2024 at 12:24 pm

חלב סויה

השב
User Avatar
Or
starstarstarstarstar
מאי 3, 2024 בשעה 14:22

הלמעלה של העוגה ממש קרסטי אבל היא כבר שעתיים בתנור ולא נאפתה בפנים..

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2024 at 10:02 am

זו עוגה ממש קרה

השב
User Avatar
caroline
starstarstarstarstar
יוני 20, 2024 בשעה 23:29

One of you best cake! I have made it so many times and each time a massive success and not enough! If I wan to make More shall I double the quantities?

השב
User Avatar
איילה
starstarstarstarstar
יולי 25, 2024 בשעה 15:09

הי קרן.האם אפשר לשים חלס שיבולת שועל במקום חלב סויה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 25, 2024 at 6:43 pm

חושבת שכן

השב
User Avatar
יוכי
starstarstarstarstar
דצמבר 5, 2024 בשעה 18:41

קראתי את כל המשובים המפרגנים ומצטרפת לכולם:) הכנתי מראש כמות כפולה... האם העוגה טובה בהקפאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2024 at 7:52 am

תודה יוכי, כן

השב
User Avatar
יהודית
starstarstarstarstar
דצמבר 5, 2024 בשעה 21:26

בס"ד שלום. מה אפשר בבקשה במקום חלב סויה? מיץ תפוזים אולי? (לפרווה. לא משתמשים בחלב סויה וכו'). תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2024 at 7:51 am

לא ניסיתי אני מניחה שאין בעיה

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
ינואר 1, 2025 בשעה 10:51

אפשר לגרד את התפוחים? זה יעבוד טוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 3, 2025 at 5:07 pm

כן

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img