img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פאי וטארט

פאי שוקולד ופקאנים

יולי 4, 2022 | 44 תגובות

img

44 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
אסתר נקש
starstarstarstarstar
יולי 4, 2022 בשעה 09:52

נראה מעולה , כמה מעלות לאפות ? על טורבו או עליות תחתון?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 4, 2022 at 4:41 pm

180 מעלות חום עליון תחתון

השב
User Avatar
ברוריה
יולי 7, 2022 at 11:58 am

שלום אפשר אגוזי מלך במקום פקאנים?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2022 at 2:16 pm

בטח

השב
User Avatar
ברוריה
יולי 7, 2022 at 12:01 pm

אני איתך לגבי ג'ימי אוליבר הוא פשוט מדהים.

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2022 at 2:16 pm

מסכימה:-)

השב
User Avatar
שאלה
ינואר 9, 2025 at 12:05 pm

היי קרן, ראיתי שבחלק מהמתכונים שלך הקלתית עם ביצה ובחלק בלי, יש חוקיות מסויימת? ההיח אפשר להשתמש בקלתית הזו ללא ביצה גם עבור פאים אחרים (פאי פקאן למשל שראיתי שבמתכון שלו יש ביצה) ותודה רבהעל מתכונים מעולים!

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2025 at 7:51 am

הי נכון. אפשר ככה או ככה בבצק בלי ביצה בעיני הוא רך יותר רך טיפה מתפורר יש לקחת בחשבון

השב
User Avatar
אירית שמאי
starstarstarstarstar
יולי 4, 2022 בשעה 12:32

הי נראה מהמם!יש אפשרות להכין אותו פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 4, 2022 at 4:40 pm

בהחלט אפשר להמיר חמאה במחמאה/נטורינה ואת השמנת החמוצה בקרם קוקוס

השב
User Avatar
אסנת דקל
starstarstarstarstar
יולי 4, 2022 בשעה 12:34

שלום, למי שאין מעבד מזון, במה אפשר להשתמש? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 4, 2022 at 4:40 pm

כפי שכתבי,מיקסר עם וו גיטרה או בידיים בקערה

השב
User Avatar
לודמילה
starstarstarstarstar
יולי 4, 2022 בשעה 17:18

אין צורך באפיה עיוורת של תחתית?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 4, 2022 at 10:00 pm

אני לא אפיתי אפייה עיוורת, התחתית היתה בהירה יותר אבל אפויה וזה בהחלט היה לי מספיק

השב
User Avatar
שיר
ינואר 6, 2023 at 10:09 am

אני באמצע להכין וגיליתי שנגמרה לי השמנת חמוצה :( מה אפשר לשים במקום? או פשוט לוותר?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2023 at 7:23 am

מניחה שיוגורט, אפילו גבינה לבנה או ריקוטה או שמנת להקצפה

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
יולי 4, 2022 בשעה 20:52

היי, יש אפשרות להפוך את המתכון לטבעוני?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 4, 2022 at 9:59 pm

מניחה שעם נטורינה או שמן קוקוס בבצק ועם נטורינה או שמן קוקוס וקרם וקוס במלית אז כן

השב
User Avatar
אורנה
starstarstarstarstar
יולי 5, 2022 בשעה 09:23

לא הבנתי מה זה אומר "טורפים ביצים עם סוכר למשך שתי דקות " - מקציפים ? מערבבים עם מזלג ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 5, 2022 at 11:20 am

לטרוף עפ מטרפה שתי דקות זה מייצר תערובת מעט תפוחה

השב
User Avatar
אוריין
starstarstarstarstar
יולי 5, 2022 בשעה 18:06

אפשרי עם אגוזי לוז קלויים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 5, 2022 at 6:07 pm

בטח

השב
User Avatar
ישראלה
starstarstarstarstar
יולי 5, 2022 בשעה 19:58

אפשר להשמיט ביצה אחת?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2022 at 7:42 am

לא הבנתי למה דווקא ביצה אחת ?

השב
User Avatar
ישראלה
יולי 6, 2022 at 8:48 am

4 ביצים נשמע יותר מידי.. גם 3 אבל בכל מקרה.. אפשר להשמיט ביצה/שתיים?

השב
User Avatar
תמר טוזמן
starstarstarstarstar
יולי 7, 2022 בשעה 06:37

היי קרן אפשר להפחית את הסוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2022 at 2:18 pm

לא מומלץ להפחית יותר מ 10% אחרת מרקם העוגה לגמרי ייפגם

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
יולי 7, 2022 בשעה 07:49

היי, קרן. באיזה קוטר התבנית שהשתמשת בה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2022 at 2:17 pm

24

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
יולי 7, 2022 בשעה 12:29

אם יש לי תבנית פאי 26? צריך לעשות כפול 1.5?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2022 at 2:16 pm

לא הייתי משנה כלום, זה יספיק

השב
User Avatar
שמעון
starstarstarstarstar
יולי 7, 2022 בשעה 13:54

מהמתכון משתמע שמערבבים את השמנת והדבש עם הביצים-האם זה כך או את השמנת והדבש עם השוקולד???

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2022 at 2:16 pm

בדיוק כפי שכתוב, לביצים

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
יולי 9, 2022 בשעה 23:43

זה באמת הספר הראשון של ג'יימי לפחות בעברית אבן דרך במטבח שלי הוא באמת כזה אלוף ומתוק

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2022 at 11:57 am

נכון :-)

השב
User Avatar
אביב
starstarstarstarstar
יולי 13, 2022 בשעה 23:38

יצא מעולה! (כרגיל) תודה רבה!

השב
User Avatar
אבי
starstarstarstarstar
יולי 15, 2022 בשעה 18:11

האם אפשר להמיר את החמאה לשמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 15, 2022 at 7:15 pm

בבצק? שמן קוקוס יעבוד טוב אבל לא יודעת להגיד כמות מדוייקת, פשוט להתחיל להוסיף עד שהבצק מתאחד

השב
User Avatar
אוריין
starstarstarstarstar
אוגוסט 3, 2022 בשעה 13:45

ובתבנית 28?

השב
User Avatar
חני
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2023 בשעה 13:55

היי נראה מתכון מעולה במידה ואני רוצה להכין 10 פאי אישי איזה כמות אני צריכה להכין ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2023 at 2:47 pm

אני לא ככ יודעת להגיד במדוייק וגם לא ציינת מה הגדלים אבל מניחה שתצטרכי לפחות כפול ארבע את המתכון

השב
User Avatar
רותי
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2023 בשעה 04:46

אי אפשר היה לחתוך את הפאי : הבצק היה קשה והמלית התקשתה ובקושי הצלחתי לחבר להדביק את את המלית . אכזבה גדולה למרות ההשקעה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2023 at 7:23 am

משהו שעשית התפספס לך המתכון הרי לא מניב פאי ומלית יבשים את רואה בתמונות כנראה שאפית יןתר מדי או שהורדת בשניהם בכמויות הסוכר

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img