img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print
עוגות

פס עוגת שמנת חמוצה ב 10 דקות!

2025 ,26 | 35 תגובות

זמן הכנה: 10 דקות

זמן אפיה: 45 דקות

רמת קושי: עוגה למתחילים

יש באתר מתכון לעוגת שמנת חמוצה של פעם שאני מכינה לא מעט.

במקור העוגה עגולה וגדולה, ולפעמים באלי להכין גרסה קטנה שלה.

אז השבוע הכנתי את העוגה בתבנית אינגליש קייק קצת שיניתי את המתכון המקורי והיא יצאה

עוגה במרקם ענני!

ההכנה שלה מאוד מאוד פשוטה רק צריך לערבב הכל בקערה והתוצאה מדהימה!

 

למתכון img
featured-image

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פס עוגת שמנת חמוצה ב 10 דקות!
img

35 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
דליה
starstarstarstarstar
יוני 26, 2025 בשעה 17:42

לא ציינת באיזה תבנית לאפות את העוגה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2025 at 3:12 pm

כתוב בכותרת תבנית אינגליש קייק

השב
User Avatar
בר
יוני 30, 2025 at 7:27 pm

אפשר להפוך אותה לללא גלוטן? אולי על בסיס קנח שקדים במקום ביסקוויטים?

השב
User Avatar
אורי
starstarstarstarstar
יוני 26, 2025 בשעה 19:48

נראה פיצוץ. ינוסה בקרוב מאוד.

השב
User Avatar
פרידה ראובני
starstarstarstarstar
יוני 26, 2025 בשעה 21:10

במידה ורוצים לעשות בתבנית עגולה 24 האם להכפיל כמויות ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2025 at 3:11 pm

חפשי באתר מתכון של עוגת שמנת חמוצה בכלום עבודה

השב
User Avatar
מירה
starstarstarstarstar
יוני 26, 2025 בשעה 23:15

הי, מפתה העוגה. האם עובאת הקפאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2025 at 3:11 pm

בטח

השב
User Avatar
ענת ארנפלד
יולי 9, 2025 at 9:41 am

עם אין לי חלב לקצפת אפשר לשים מיץ מנגו?

השב
User Avatar
דפנה
starstarstarstarstar
יוני 27, 2025 בשעה 13:00

הכנתי כבר הרבה מתכונים שלך(מתוקים וומלוחים, אבל העוגה הזאת... משהו.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2025 at 3:12 pm

תודה רבה

השב
User Avatar
לידיה
יוני 27, 2025 at 10:28 pm

כתוב פודינג אינסטנט וניל. פעם משתמשים 1/2 ואחכ משתמשים 1/4.. אז מה עושים עם ה1/4 שנשאר... איך לא שמתם לב לזה

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
יוני 27, 2025 בשעה 14:01

העוגה נראית מהממת!!!!! איך אופים? טורבו או חום עליון תחתון?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2025 at 3:13 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
יוני 27, 2025 בשעה 23:20

המתכון נחמד. פחות נחמד שבכותרות של הסרטון הוא ממותג כמתכון בקערה אחת ללא הקצפה, כשצריך לרסק ביסקוויטים ולהקציף שמנת כדי להגיע לשלוש שכבות מ שמוביל ללא מעט כלים, לכלוך והקצפה. אין בעיה זה חלק מתהליך האפייה אבל למה לנסות למתג את זה בצורה מטעה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 28, 2025 at 4:43 pm

הוא ממותג כמתכון מהיר הכנה והוא בהחלט כזה

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
יוני 28, 2025 בשעה 11:12

אסור לאכול ביצים חיות

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 28, 2025 at 4:43 pm

אין פה ביצים חיות, וגם זה לא שאסור אלא שיש אנשים שנמנעים, לי זה לא מפריע, אבל אין פה ביצים חיות

השב
User Avatar
האישה והעששית
starstarstarstarstar
יוני 29, 2025 בשעה 22:02

ניתן להקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2025 at 3:57 pm

בלי הקצפת אפשר

השב
User Avatar
פנינה
starstarstarstarstar
יולי 2, 2025 בשעה 16:50

עשיתי בסופ"ש והייתה להיט. עכשיו ביקשו שוב. עוגה סופר מוצלחת וטעימה מאוד!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 3, 2025 at 11:25 am

תודה רבה

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
יולי 5, 2025 בשעה 15:28

מתכון אליפות. עוגה מושלמת בכלום זמן. יפה וטעימה. למחרת ההכנה אפילו טעימה יותר. תודה לך קרן:)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2025 at 9:32 am

בשמחה תודה לך!

השב
User Avatar
אושרת
starstarstarstarstar
יולי 8, 2025 בשעה 14:15

הכנתי אתמול ...ויצאה מעולה תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2025 at 9:11 am

תודה אושרת שמחה לשמוע

השב
User Avatar
ענת ארנפלד
starstarstarstarstar
יולי 9, 2025 בשעה 09:41

עם אין לי חלב לקצפת אפשר לשים מיץ מנגו?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2025 at 9:10 am

אם זו שאלה אמיתית התשובה היא כמובן לא

השב
User Avatar
דבי
starstarstarstarstar
יולי 9, 2025 בשעה 16:24

אפשר להקפיא את בסיס ולמוחורת לאפות ולסיים את ההכנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2025 at 9:09 am

בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img