img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

פרסבורגר אגוזים ופרסבורגר גבינה

יולי 19, 2021 | 73 תגובות

img

73 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
יורם שרייבר
starstarstarstarstar
יולי 19, 2021 בשעה 16:48

שלום רב לא הבנתי.אם מחלקים את הבצק לשלוש וממלאים את מלוי האגוזים לשתי רולדות אז מה עושים עם הבצק השלישי תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 19, 2021 at 11:13 pm

מלית גבינה

השב
User Avatar
עינב
יולי 20, 2021 at 4:28 pm

המליצו גבינה מסכימה לגליל אחד? אם אני רוצה רק גבינה לשלש את הכמות?

השב
User Avatar
אפרת
יולי 20, 2021 at 9:50 pm

היי קרן, האם אפשר להשתמש בקמח שמרים לבצק זה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 21, 2021 at 7:09 am

פחות ממליצה כיון שכמות השמרים בקמח שמרים גדולה יחסית לכמות השמרים שבצק פרסבורגר צריך

השב
User Avatar
ליבי
אוקטובר 20, 2021 at 5:39 pm

האם הבצק צריך לתפוח?

השב
User Avatar
ליבי
אוקטובר 20, 2021 at 5:40 pm

האם הבצק צריך לתפוח?

השב
User Avatar
עירית
starstarstarstarstar
יולי 20, 2021 בשעה 13:50

קרן יקרה, תודה על מתכון שווה!! בבקשה, את האגוזים מרחת על כל העלה ואת הגבינה רק פס בקצה ומגלגלים? או שגם ניתן למרוח על כל העלה? משנה? מה עדיף? תודה מהממת

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 20, 2021 at 7:09 pm

אפשר הכל :) אני רק גיוונתי אבל בהחלט אפשר למרוח את הגבינה על כל הרולדה ולגלגל

השב
User Avatar
Ayelet
starstarstarstarstar
יולי 20, 2021 בשעה 14:49

מה אפשר לשים בבצק במקום 200 ג׳ חמאה? :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 20, 2021 at 7:09 pm

200 גר׳ מחמאה או נטורינה

השב
User Avatar
Shira Green
ספטמבר 10, 2021 at 2:35 pm

איזה מלית שוקולד תתאים כאן?

השב
User Avatar
איילה פס
starstarstarstarstar
יולי 20, 2021 בשעה 15:27

היי קרן , מלית הגבינה מספיקה לרולדה אחת?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 20, 2021 at 7:08 pm

אכן כן

השב
User Avatar
ניצה ירון
starstarstarstarstar
יולי 20, 2021 בשעה 19:01

שלום קרן,תוכלי לתת כמויות למלית פרג לרולדה השלישית?אצלי מאד אוהבים פרג,גם פרסבורגר פרג זה דבר טעים ביותר.תטדה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 20, 2021 at 7:08 pm

יש בבלוג מתכון לפרסבורגר פרג, ובהקדמה למתכון הזה גם צירפתי לינק, תבדקי שוב.

השב
User Avatar
יעל
יולי 20, 2021 at 7:55 pm

תודה על המתכון, נראה מצוין! האם מורחים סירופ סוכר מעל העוגה כמו בעוגת שמרים רגילה או שזה מיותר?

השב
User Avatar
רפאל
מרץ 9, 2022 at 1:15 am

שינית לגמרי את המתכון של הבצק מהמתכון שמפורסם הפרג...אז על איזה את יותר ממליצה ולמה יש לך שני מתכונים שונים לאותו בצק בדיוק...

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
יולי 20, 2021 בשעה 19:26

הי קרן , נראה מתכון מהמם... האם אפשר להחליף את במלית גבינה לגבינה 5 אחוז ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 20, 2021 at 7:38 pm

כן אפשר

השב
User Avatar
גבריאלה מלרוד
יולי 22, 2021 at 7:52 am

קרן שלום, תוכלי לכתוב מתכון למלית אגוזים שתספיק ל3 הרולדות?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2021 at 12:24 am

להגדיל בשליש את כל המצרכים

השב
User Avatar
דידי
אוגוסט 24, 2021 at 4:38 pm

הי קרן, האם ניתן להקפיא את הבצק לעבודה עתידית?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 25, 2021 at 12:54 pm

כן לחודש

השב
User Avatar
אושרת חזיז
starstarstarstarstar
יולי 20, 2021 בשעה 20:00

במה אפשר להמיר את החלב בבצק כדי שהבצק יהיה פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 21, 2021 at 7:10 am

מים

השב
User Avatar
Maya
starstarstarstarstar
יולי 21, 2021 בשעה 00:55

היי קרן יש לך מושג אם הבצק יעבוד עם קמח ללג ?תודה רבה! בדכ אני מחליפה במתכונים לעוגות הבחושות שלך וזה עובד :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 21, 2021 at 7:09 am

לצערי זה לא עבד עם ללג בהחלפה של 1:1 צריך לעשות הרבה נסיונות

השב
User Avatar
עדי
יולי 23, 2021 at 11:19 am

הכנתי ויצא חלומי , ממש מתכון מושלם , אהבו אצלי במיוחד את המלית אגוזים , תודה רבה

השב
User Avatar
לילי
starstarstarstarstar
יולי 21, 2021 בשעה 08:42

אני יודעת שבצק עם חמאה או מרגרינה זה הכי טעים ומוצלח.אני משתמשת במקום בשמן.זה לא יכול להיות גם פרסבורגר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 21, 2021 at 11:21 am

בעיני פחות אבל את מוזמנת לנסות

השב
User Avatar
יפי
starstarstarstarstar
יולי 21, 2021 בשעה 20:49

נראה מעולה! יש אולי מתכון למלית שוקולד לפס השלישי? שנהנה מכל העולמות :) אפשר להחליף את הריקוטה בגבינה לבנה פשוטה או כחושה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 21, 2021 at 9:24 pm

אפשר להחליף ריקוטה אין בעיה אפשר למצוא בבלוכ מליות לעוגות שמרים שוקולד ולקחת משם מילוי

השב
User Avatar
אריאלה
starstarstarstarstar
יולי 22, 2021 בשעה 22:58

היי קרן, אפשר לוותר על הפודינג במלית גבינה, נכון? או שחובה תחליף? תודה! אין על המתכונים שלך

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2021 at 12:21 am

היא לא תהיה מספיק יציבה ללא הפודינג

השב
User Avatar
עדנה
starstarstarstarstar
יולי 24, 2021 בשעה 13:20

היי קרן, הכנתי ויצא פגז ממש, תודה רבה. אני זקוקה לטיפים לשידרוג: את האגוזים היה ממש קשה למרוח וזה קצת קרע את הבצק. יש מצב להוסיף נוזל? והגבינה במהלך האפיה קרעה את הבצק והרולדה נמרחה על התבנית. מה עושים??? תודה ..

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2021 at 1:37 pm

אני מניחה שרידדת את הבצק דק מדי, לא טחנת מספיק את האגוזים ואולי לא מרחת נכון (תשתמשי ב ספטולה מדורגת) אחרת אין סיבה

השב
User Avatar
הילה
יולי 28, 2021 at 7:51 pm

היי קרן, לא כל כך הבנתי.. ישר כשהרולדות יוצאות מהתנור מכניסים אותן לפריזר? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2021 at 10:28 pm

לא הכוונה שאשפר להקפיא לפני אפייה

השב
User Avatar
לוי נצחיה
starstarstarstarstar
יולי 30, 2021 בשעה 11:01

היי קרן. ראשית את מקסימה ורק לאחרונה זכיתי להכיר אותך ואת המתכונים הנפלאים. הכנתי את העוגות אבל הבצק התפוצץ באפייה נראה מלא פיצוצים ולא יצא חלק למעלה . מאכזב . מה דעתך ?

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
יולי 31, 2021 בשעה 12:17

מתכון הפרסבורגר מעולה. היום, בפעם השניה הכנתי הבצק והמלית תהיה ממרח שוקולד וממרח תמרים. מקווה שיהיה טעים כמו האגוזים והריקוטה פרסקה

השב
User Avatar
יריב
starstarstarstarstar
אוגוסט 3, 2021 בשעה 20:49

כמו במקרה של עדנה המרקם של תערובת האגוזים היה קשה למריחה ולאחר טחינת כל המרכיבים התערובת היתה מאוד נוקשה, כאילו חסר נוזלים בכדי שהתערובת תהיה אפשרית למריחה

השב
User Avatar
עירית
starstarstarstarstar
אוגוסט 7, 2021 בשעה 09:15

מתכון מושלם! הכי טעים בעולם! תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 7, 2021 at 12:47 pm

שמחתי לשמוע תודה

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
אוגוסט 8, 2021 בשעה 22:12

נראה מעולה! אם משתמשים בגבינה רגילה למלית צריך להגיר ממנה את הנוזלים קודם לכן? אם רוצים למלא בשוקולד, על איזה מלית את ממליצה ממרח או מלית שמכינים לבד? ובאיזה צורה כדאי לגלגל את הבצק כשממלאים בשוקולד? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 9, 2021 at 7:07 am

גבינה לבנה כדאי לסנן לא ניסיתי עם שוקולד את יכולה לנסות פשוט ממרח שוקולד רגיל ולהוסיף לו אגוזים ולגלגל לרולדה

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אוגוסט 26, 2021 בשעה 15:29

היי. הכנתי ויצא ממש טעים אבל הן נפתחו (נקרעו) לי למעלה - זה אומר שרידדתי דק מדי? וגם - לפי דעתי אפשר לעשות חצי ממלית הגבינה. יוצא ממש הרבה וזרקתי חצי. תודה על המתכון הטעים ואשמח להבין למה נקרע לי. תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 26, 2021 at 5:18 pm

או שרידדת דק מדי או שיותר מדי מלית

השב
User Avatar
אוריה
starstarstarstarstar
אוגוסט 26, 2021 בשעה 19:01

אפשר להחליף את האגוזים בפקאן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 26, 2021 at 8:36 pm

בטח

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2021 בשעה 07:15

היי קרן, מעוניינת להכין את העוגה לצאת יום הכיפורים. האם ניתן להקפיא לפני אפיה ולהפשיר לפני צאת החג ולאפות מיד בצאתו? אם כן, כמה זמן מראש להפשירה? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2021 at 2:09 pm

כן אין בעיה להפשיר כמה שעות מראש

השב
User Avatar
ליבי
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2021 בשעה 17:50

הי הבצק רמור לתפוח?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2021 at 7:21 pm

לא מאוד

השב
User Avatar
SHARON KAPLAN
starstarstarstarstar
דצמבר 4, 2021 בשעה 10:13

יצא משגע! והבצק כל כך נעים וקל לעבודה! בגלל שלא הקפדתי על חלוקה נכונה של הבצק, הרולדה של הגבינה יצאה קטנה יותר ואת שאריות הגבינה מילאתי בבצק פילו.. כייף לשחק במטבח.

השב
User Avatar
אסף
starstarstarstarstar
ינואר 29, 2022 בשעה 14:10

אפשרי להחליף את האגוזים בשקדים?

השב
User Avatar
Dana
ספטמבר 23, 2022 at 5:17 pm

הי קרן, אפשר להחליף את אגוזי המלך באגוזים אחרים כמו אגוזי לוז?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 23, 2022 at 11:54 pm

כל אגוז שאוהבים

השב
User Avatar
Simon
starstarstarstarstar
ינואר 30, 2022 בשעה 07:32

היי, האם אפשר להשתמש במחצית ממלית הפרג של הפרסבורגר שלך במקום מלית הגבינה? 2

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2022 at 9:23 pm

בטח

השב
User Avatar
משה
פברואר 20, 2023 at 9:01 pm

שלום רב אפשר לאפות כמו שושנים של קינמון לחתוך לפני האפיה? תודה

השב
User Avatar
Someone
starstarstarstarstar
פברואר 11, 2022 בשעה 20:11

מתכון מוצלח ביותר! הכנתי 2 עם מלית אגוזים ואחת עם מלית פרג מהמתכון שלך ואני בהחלט אכין את הפרסבורגר שלך עוד הרבה. החלום שלי שתפרסמי מתכון לשושני שמרים עם מלית נכבדה של קרם פטיסייר ושוקולד צ'יפס.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2022 at 11:23 pm

אפרסם מבטיחה תודה!

השב
User Avatar
rachel
starstarstarstarstar
אוגוסט 15, 2022 בשעה 16:03

אפשר להמיר את הבצק לפרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 15, 2022 at 8:51 pm

כן בהחלט ויש המרות למטה בסוף הפוסט

השב
User Avatar
סיגלית לוי
starstarstarstarstar
אוגוסט 16, 2022 בשעה 05:09

הי קרן תודה על המתכון האם אפשר לוותר על הלימון בשני המילויים? אצלנו פחות אוהבים. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 16, 2022 at 8:00 am

בטח שאפשר במלית של הגבינה אפשר (אם אוהבים) להמיר בתפוז

השב
User Avatar
משה
פברואר 21, 2023 at 6:55 am

בקר טוב אפשר לאפות את זה כמו שושני שמרים? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2023 at 9:21 am

הבצק עלול קצת להתייבש זה לא בצק שמרים רגיל הוא יותר מזכיר בצק פריך אבל התשובה היא כן

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
יולי 7, 2024 בשעה 11:59

הי קרן, תודה על המתכונים הנהדרים. שתי שאלות: 1. הגבינה נוזלת מהבצק - מה כדי לעשות? 2. בהתאם להצעתך הכנסתי את הבצק למקרר והוא יצא קשה ולא נעים לעבודה, מה היתה הטעות שלי? (בפעמים הקודמות התפחתי בחוץ ולא היתה בעיה)

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img