img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שוקולד

רולדת שוקולד עם קרם וניל של פעם

אוקטובר 19, 2020 | 119 תגובות

img

119 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
אופק
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2020 בשעה 16:09

נראה אש , אפשר פשוט להשמיט את הפודינג ? אין לי

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2020 at 4:23 pm

ברור

השב
User Avatar
שני
אוקטובר 22, 2020 at 10:09 pm

מה ברור? אם משמיטים את הפודינג , אז מה ייצב א וימתיק את הקצפת? אם משמיטים פודינג אז צריך להקציף בלי חלב ולהוסיף אבקת סוכר

השב
User Avatar
Yafa
אוקטובר 23, 2020 at 7:22 am

קרן, האם את יכולה להסביר למה הכוונה קורנפלור. אני חייה בארהב ופה זה יקרא קמח תירס, האם לזו הכוונה או עמילן תירס שזה Corn starch אשמח לתגובה, תודה!

השב
User Avatar
שירה
פברואר 9, 2024 at 12:34 am

בקרם אפשרי להשמיט את החלב?

השב
User Avatar
Moti
ינואר 24, 2023 at 8:17 am

צריך להקציף את החלמונים ?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2023 at 4:21 pm

אם לא כתוב אז לא

השב
User Avatar
שושי
ספטמבר 13, 2024 at 10:35 am

המתכון לא מדויק ,חסר א אפיה, חום הנור צריך להיות 170 מעלות. הכנתי לפי המתכון הרולדה נשברה. נאלצתי להכין לפי מתכון אחר וזה צמש הצליח.

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 14, 2024 at 9:15 am

שמחה שהצליח לך

השב
User Avatar
רחל
יולי 11, 2025 at 9:04 am

דווקא לי הצליח. עוגה מעולה ממש.

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2020 בשעה 18:52

נראה מעולה, מה גודל התבנית לרולדה? התנור שלי יחסית גדול (תעשייתי)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2020 at 10:31 pm

תבנית תנור סטנדרטית לא של תנור גדול תעשייתי

השב
User Avatar
נגה
אוקטובר 20, 2020 at 9:39 am

מצטרפת לשאלה מה מידות התבנית. יש פערים גדולים בין תנורים ביתיים.

השב
User Avatar
Simi Machluf
אוקטובר 23, 2020 at 6:45 pm

קרן שבת שלום אל תשאלי איך כולם אצלי בבית עפו על הרולדה.פעם הבאה אני אנסה את הקצפת השניה שהצעת.אבל עדיין היא היתה מאוד טעימה. תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2020 at 7:27 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
דינה
אוקטובר 26, 2020 at 2:01 pm

היי קרן תודה על המתכונים הנפלאים באלי חהכין את העוגה פעם הייתי מכינה רולדות האם אפשר להקפיא כי אני רוצה לסוף שבוע ויש עוד הרבה בישולים אז ההקפאה תעזור לי תודה על תשובתך

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 26, 2020 at 3:10 pm

לא ניסיתי להקפיא אותה אבל לא נראה לי שיש בעיה

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2020 בשעה 20:50

תבנית התנור מלבנית. האם לגלגל את הרולדה מהצד הקצר או הארוך?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2020 at 10:29 pm

צודקת אוסיף במתכון מהצד הצר

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2020 בשעה 07:33

מושללללם!!!! איזו נוסטלגיה!

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2020 בשעה 15:10

ראשית, תודה על המתכון, העוגה נראית נהדרת! אנחנו מעדיפים רולדה וניל, האם אפשר להמיר את הקקאו בקמח או בקורנפלור כדי לקבל רולדת וניל או שיש פתרון אחר? תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2020 at 10:00 pm

כן בדיוק מה שכתבת להמיר קקאו בקמח

השב
User Avatar
דנה
יוני 24, 2023 at 11:51 am

היי, יש אפשרות לעשות ללא גלוטן ? אם כן מה צריך לשנות. תודה מראש

השב
User Avatar
שרה
נובמבר 4, 2020 at 9:15 pm

יצא בול כמו התמונה. טעים ומרשים.תודה רבה!

השב
User Avatar
בתיה
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2020 בשעה 15:12

תודה קרן בגלל כמות הקמח הקטנה נראה לך שאפשר עבור הצליאיקים שבינינו להמיר את הקמח בקמח ללא גלוטן? או קמח תפו"א? שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2020 at 10:03 pm

קמח ללא גלוטן מעולה

השב
User Avatar
טלי אמור
אוקטובר 22, 2020 at 12:35 pm

האם אפשר להכין יום מראש?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2020 at 11:38 pm

בטח, לשמור במקרר

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2020 בשעה 16:04

היי, מה התחליף לפודינג ולשמנת אם רוצים את המלית אבל פרווה וללא חומרים, האם ישנו איזה תחליף טבעי לפודינג? האם ניתן להמיר את השמנת בקרם קוקוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2020 at 3:40 pm

שמנת צמחית להקציף עם סוכר במקםו קרם וניל

השב
User Avatar
סמדר
אוקטובר 23, 2020 at 6:54 pm

האם המגבת צריכה לביות רטובה?

השב
User Avatar
נועם
אוקטובר 24, 2020 at 12:19 am

היי קרן, המילוי של הרולדה לא התייצב בכלל. נראה כמו נוזל שלא התאחד הכמויות שקולות ומדודות. יודעת אולי למה זה קרה? תודה

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2020 בשעה 17:22

במה ניתן להחליף את הקמח שהרולדה תיהיה ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2020 at 10:01 pm

אולי אפשר עם קמח שקדים והייתי ממליצה להקציף גם את החלמונים בשביל יציבות

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2020 בשעה 18:34

המילוי משום מה לא יצא לי כל כך יציב.. וגולש מהעוגה החוצה. השתמשתי בחלב סויה זה יכול להיות קשור?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2020 at 10:01 pm

יש מצב במקרה כזה שהמילוי לא יציב אפשר להוסיף לי תוך כדי הקצפה עוד פודינג וניל עד שמתייצב

השב
User Avatar
אילנית
אוקטובר 21, 2020 at 5:07 pm

היי קרן העוגה נראית מעולה,חיפשתי תסרטון,הוא נמחק מההילייטס? תודה

השב
User Avatar
שלומית
מאי 5, 2023 at 3:47 pm

קרן את משו! אני יודעת לאפות טוב והכל ואיכשהו העוגה הזאת שהיא אחת האהבות שלי תמיד נהרסה לי. אחרי כמה ניסיונות כבר התייאשתי. ידעתי שהיא ממש פשוטה ואין לי מושג למה זה לא עבד.. והפעם-קסם! איזה כיף לי. אז תודה :)

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2023 at 7:44 am

משמחת ממש תודה

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2020 בשעה 21:14

נראה מעולה, יש אופציה להעביר את המסה ל-ללא סוכר עבור סוכרתיים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2020 at 10:04 pm

מניחה שכן לא ניסיתי

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2020 בשעה 00:52

האם אפשר להחליף את התמצית וניל? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2020 at 8:19 am

אפשר לוותר עליה

השב
User Avatar
חני
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2020 בשעה 11:34

הכנתי אתמול.. יצא טעיםםםםםםםם תודה רבה

השב
User Avatar
עדי שחר
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2020 בשעה 22:57

הכנתי היום, קל מרשים ומושלם!

השב
User Avatar
דורית
נובמבר 26, 2020 at 4:52 am

בוקר טוב, אני רוצה טעם וניל אבל פרווה לקרם. איך אני יוצרת קרם עמיד? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2020 at 6:47 pm

אינסטנט פודינג וניל היא פרווה להקציף עם שמנת צמחית

השב
User Avatar
יאנה
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2020 בשעה 18:57

הכנתי ,נהננו מאוד,בני הבית ביקשו עוד...מומלץ❗

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2020 בשעה 19:47

הכנתי לפי המתכון אבל בגלל שלא היה לי חלב השתמשתי בעוד קופסת שמנת. יצא מעולה!!! גם יפה וגם טעים

השב
User Avatar
טל בגלייבטר
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2020 בשעה 06:33

יש לך רעיון איך להפוך את הרולדה לפרוה ?

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
נובמבר 1, 2020 בשעה 01:33

היי קרן, מאד אוהבת את הבלוג שלך והמתכונים המדהימים שלך !! והמתכון של הרולדה שלך ממש משך אותי למטבח להכין אותה:) הכנתי עכשיו את הבלילה לרולדה והיא יצאה קצת נוזלית ונמרחה על כל התבנית והעובי היה פחות מסנטימטר ....האמת היא שקצף החלבונים לא היה כל כך נוקשה ... הקצפתי אותו מהתחלה עם הסוכר... אולי זו הבעיה ? איך לתקן ? אולי יותר קמח ? ... רוצה להכין שוב עם מה שתציעי לי שיצא יותר סמיך . המון תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2020 at 6:23 am

הי מיכל זה לגמרי תלוי בהקצפה של החלבונים זו חייבת להיות הקצפה מאוד יציבה ממליצה לבדוק שהחלבונים נקיים לגמרי בלי טיפת חלמון, שהקערה יבשה ונקייה לגמרי, ושאת מקציפה עם מיקסר ולא עם מקצף ידני שלא מגיע לרמת הקצפה טובה. מתחילים בהקצפה של החלבונים במהירות בינונית גבוהה, טף וכשמתחילות להיווצר בועיות קטנות מתחילים להוסיף את הסוכר במהירות גבוהה ומקציפים כמה דקות לקצף יציב

השב
User Avatar
מיכל
נובמבר 1, 2020 at 10:38 am

הי קרן, המון תודה ! אנסה שוב עם הטיפים שנתת לי ! יום נהדר ומתוק :)

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2020 בשעה 09:12

יצאה פגז! הכי חשוב הוא זמן האפיה ובנוסף, בקרם הפחתתי חצי כוס חלב והוא יצא במרקם מושלם.

השב
User Avatar
Liz-shoval
starstarstarstarstar
נובמבר 13, 2020 בשעה 08:23

אין דברים כאלה! את פשוט קוסמת, כל מתכון שלך זה סיפור הצלחה, מאז שגיליתי את הדף שלך אני לא יוצאת מהמטבח! אז המון תודה על שאת חולקת את המתכונים המעולים הללו, על ההסברים שהופכים את הכל לפשוט יותר ועל התוצאות שלא מאכזבות אף פעם! מדהימה שכמותך ☺

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2020 at 8:43 am

ליז המהממממת מלא תודה

השב
User Avatar
דפנה
starstarstarstarstar
נובמבר 14, 2020 בשעה 21:56

יש סרטון להכנת העוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 15, 2020 at 2:35 pm

לא אבל ההוראות ממש מפורטות ופשוטות

השב
User Avatar
אדווה
starstarstarstarstar
דצמבר 4, 2020 בשעה 20:36

קרן,קרן העוגות שלך מושלמותתתת הכנתי את הרולדה כמה פעמים ויצאה מעולה רק שהציפוי שוקולד לא נדבק לעוגה כשחותכים אותה, יש לזה פתרון?

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 20:20

היי, אפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין מלא? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2021 at 7:07 am

זה לא יעבוד לגמרי עם קמח מלא אפשר להמיר כמות קטנה

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2021 בשעה 20:02

היי אפשר להשתמש בנייר פרגמנט במקום חיתול לגלגל את הרולדה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2021 at 8:34 pm

כן

השב
User Avatar
דיה
starstarstarstarstar
מרץ 13, 2021 בשעה 21:38

טוב זה הטורט הכי טוב שהכנתי (וטעמתי) בחיים!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 14, 2021 at 6:52 am

תודה דיה

השב
User Avatar
אופק
מרץ 25, 2021 at 12:23 pm

היי , ניתן להמיר את הקמח הקמח תפוא ?

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2021 בשעה 20:07

יצא לי ממש גרוע,עשיתי לי המתכון זה נקרע לי והצטמק מבחוץ זה שרות ובפנים זה נוזלי חוויה גרועה לחלוטין

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2021 at 11:01 am

צר לי לשמוע משהו אכן השתבש לך בתהליך ההכנה וחבל

השב
User Avatar
עליזה
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2021 בשעה 19:37

יצא מדהים!!!המשפחה דורשת לשבת הזאת כמות כפולה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2021 at 11:55 am

צודקים! תודה עליזה יקרה

השב
User Avatar
יסמין
starstarstarstarstar
יוני 19, 2021 בשעה 21:23

מושלם!! אפיתי את העוגה להשבת (הוספתי ריבת אומניות עם הקרם) - יצא מעולה. העוגה התפרקה לי חבל על הזמן - בפעם הראשונה שגלגלתי עוד יצא סבבה, בפעם השניה כשהוספתי את הקרם הצורה כבר הלכה... אבל הטעם היה מעולה. בפעם הבאה אכין אותה כעוגת שכבות. נכנס בקלות לרשימת ה'מתכונים שעובדים'

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 20, 2021 at 6:46 pm

תודה יסמין

השב
User Avatar
לירז
starstarstarstarstar
אוגוסט 29, 2021 בשעה 09:03

יצא מעולה!! הרולדה הראשונה הכנתי למשפחה וכולם אהבו.. תודה:))

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
ספטמבר 22, 2021 בשעה 06:09

קרן אלופה שאת במקום חלב בבקשה מה אפשרי

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2021 at 7:10 am

חלב סויה הולך?

השב
User Avatar
אורית
ספטמבר 23, 2021 at 4:25 pm

היי קרן אפשר להוריד את הקמח ? ולהוסיף עוד קונפלור או אופציה אחרת ?

השב
User Avatar
א
starstarstarstarstar
פברואר 1, 2022 בשעה 01:04

היי, רולדה מהממת אפשר 1/2 כוס קורנפלור במקום רבע קמח ורבע קורנפלור?

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
מאי 3, 2022 בשעה 16:13

היי קרן מצטרפת לכל מחמאות של קודמותיי. לא הבנתי את תהליך גלגול הרולדה כשהיא יוצאת מהתנור. אני מוציאה את העוגה לנייר אפייה שעל מגבת ואז מגלגלת ? כי אם כן הרולדה תתגלגל לתוך מגבת לא?

השב
User Avatar
תהילה
מאי 3, 2022 at 4:33 pm

היי קרן מצטרפת לכל מחמאות של קודמותיי. לא הבנתי את תהליך גלגול הרולדה כשהיא יוצאת מהתנור. אני מוציאה את העוגה לנייר אפייה שעל מגבת ואז מגלגלת ? כי אם כן הרולדה תתגלגל לתוך מגבת לא?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2022 at 6:37 pm

כן, לתוך מגבת זה מעולה

השב
User Avatar
יעקב
starstarstarstarstar
מאי 5, 2022 בשעה 23:26

יצא מעולה!!! הכנתי כבר כמה פעמים בגירסת חלבי ופרווה והחלבי יותר מוצלח, תודה על המתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2022 at 11:32 am

תודה

השב
User Avatar
Noa
starstarstarstarstar
יולי 10, 2022 בשעה 11:21

יצא מעולה ממש! תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2022 at 11:55 am

תודה נועה

השב
User Avatar
חוי
starstarstarstarstar
יולי 27, 2022 בשעה 12:24

יצאה מעולה. תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 27, 2022 at 2:31 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
אביבית
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2023 בשעה 08:37

מתכון מצוין! בעצם מעולה! הכנה פשוטה וקלה. הכל כל כך מדויק! הכנתי 2 רולדות. אחת במילוי שוקולד, אחת במילוי קפה. בפעם הבאה תותים!! תודה על כל המתכונים הכי טובים ברשת. כל מתכון לא מתפספס. פשוט תענוג!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2023 at 5:51 pm

כל כך משמח!

השב
User Avatar
כוכבית ארכהן
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2023 בשעה 18:51

עכשיו טעמתי מהיצירה: נהדרת! הרולדה הכי מוצלחת שהכנתי. המרקם רך ואוורירי! מרחתי על הרולדה ריבת פירות יער בשכבה אחידה ואז את הקצפת שהכנתי משמנת מתוקה מוקצפת יחד עם שמנת של פעם, תמצית וניל ואבקת סוכר ורק אז גלגלתי, ואת הציפוי עשיתי לפי המתכון. יצא ממש ממש טוב!!! נהנתי מכל בי״ס! ממש מספק! תודה על מתכון מוצלח מאוד! אני מאוד אוהבת את האתר שלך ואת המתכונים הידידותיים והשווים! שנה טובה ומוצלחת!❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2023 at 4:56 pm

תודה כוכבית

השב
User Avatar
דוד
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2023 בשעה 14:53

יצא מעולה עשיתי את הגנאש עם פצפוצים כדי שלא יצא חלק

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2023 at 8:02 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
טל בן טולילה
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2023 בשעה 15:35

היי קרן, האם אפשר לשים מוס שוקולד בפנים במקום הקרם ? זה ייתפוס ? מרגיש לי שמוס שוקולד ייהרס אם אמרח אותו כמו מלית

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2023 בשעה 18:04

היי הייתי שמחה לדעת להמה סועדים מותאמת הרולדה? כמה חתיכות יצאו לי מרולדה אחת? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2023 at 7:19 am

6-7 מנות

השב
User Avatar
אנאל
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2024 בשעה 21:47

וואלהההההההההה יצא ממש סבבה הייתי אומרת הילדים עפו ובעלי בכלללללל אחרי יומיים שלא דיברנו הוא פתח ת'לב קיצור אבל לא הבנתי למה ככ הרבה תגובות על מתכון אחד? למה מה קרה? על ההיסטר! אלוקים! יואווווווו אשכרהה איזה אנשים חיים בסרט רעעעעעעעעעעע ונורא קיצור מי שצריך פסיכולוג- שיטפל בעצמו!!! תודה!

השב
User Avatar
אנאל
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2024 בשעה 21:49

אבל המתכון באמת פצצת אטום.. ממש עפתי עליו והמתלצתי לכמה אנשים.. קיצור תודה רבה למפיקה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 20, 2024 at 8:57 am

תודהההה

השב
User Avatar
אורלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2024 בשעה 07:50

היי, רק רציתי לוודא אין בכלל שמן במתכון ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 12, 2024 at 10:47 am

נכון

השב
User Avatar
אלינור
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2024 בשעה 11:14

היי קרן אלופה, מעניין אותי למה האפייה היא על 210? 170 טורבו לא יעשה את העבודה? אני אופה 2 עוגות יחד כי זה נחטף מהר

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2024 at 9:18 am

אין בעיה לאפות ב 170 אולי זה ייקח מעט יותר זמן

השב
User Avatar
אפי
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2024 בשעה 21:05

הכנתי ונהננו מאדד[המגבת התלכלכה לחלוטין זהירותת] נעשו שוב בעז"ה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2024 at 7:05 am

תודה אפי

השב
User Avatar
אפי
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2024 בשעה 21:05

הכנתי ונהננו מאדד[המגבת התלכלכה לחלוטין זהירותת] נעשו שוב בעז"ה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img