img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שמרים

שושני שמרים במילוי קרם פטיסייר ושוקולד צ׳יפס

פברואר 12, 2023 | 42 תגובות

img

42 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
לידור
starstarstarstarstar
פברואר 13, 2023 בשעה 13:46

היי חובה לשים בקרם פטיסייר לימון? פחות מתחברת לטעם לימוני

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 13, 2023 at 5:31 pm

לא חובה

השב
User Avatar
סי
פברואר 14, 2023 at 8:02 am

אם אין לי מחית וניל? תמצית יכולה להחליף?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 14, 2023 at 9:58 am

בטח

השב
User Avatar
עדי
פברואר 14, 2023 at 12:42 pm

היי קרן אפשר לשים מקל וניל?

השב
User Avatar
ירון
מרץ 1, 2023 at 8:44 am

אפשר להוסיף לפטיסייר שוקולד במהלך הבישול? שיהיה שוקולדי יותר?

השב
User Avatar
אביגיל
ספטמבר 13, 2024 at 8:00 am

היי קרן יש לי קרם דיפלומט שהכנתי ונשאר מפחזניות. יתאים לאפייה עם השמנת שבפנים כבר?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 14, 2024 at 9:16 am

כן

השב
User Avatar
רנה
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2023 בשעה 07:46

מה התפקיד של היוגורט בבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2023 at 2:34 pm

מייצר בצק מאוד נעים וטעים

השב
User Avatar
נורה
פברואר 15, 2023 at 9:31 pm

ערב טוב, לא כתוב כמות המים בבצק

השב
User Avatar
rika
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2023 בשעה 11:52

הי קרן המתכונים שלך פשוט מושלמים וטעמים!!!!! יש משהו שאפשר לשים במקום יוגורט? (בגרסה חלבית לא פרוה)

השב
User Avatar
rika
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2023 בשעה 12:40

הי קרן המתכונים שלך פשוט מושלמים וטעמים!!!!! יש משהו שאפשר לשים במקום יוגורט? (בגרסה חלבית לא פרוה)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2023 at 2:33 pm

תודה, להמיר במים

השב
User Avatar
נורה
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2023 בשעה 22:13

ערב טוב שמתי לב שלא צוינה כמות המים בבצק

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 16, 2023 at 8:59 am

זו היתה טעות הכוונה היתה לחלב וזה צויין

השב
User Avatar
אושרית
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2023 בשעה 19:36

הי קרן אוהבת את המתכונים שלך מאוד אלופה שאלה ,אין מים במתכון ובהוראות את רושמת מים ,עוד משהו החלפתי את היוגורט בשמנת חמוצה זה בסדר ? תודה רבה ♥️

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
מרץ 1, 2023 בשעה 10:21

אפשר להוסיף שוקולד לפטיסייר החם כדי לקבל פטיסייר שוקולד?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 1, 2023 at 2:48 pm

כן

השב
User Avatar
אלי
starstarstarstarstar
מרץ 6, 2023 בשעה 14:06

היי, אפשרי לעשות את ההתפחה השנייה במקרר ולאפות למחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 7, 2023 at 4:48 pm

אפשר

השב
User Avatar
Natalia Chermoshniuk
starstarstarstarstar
מרץ 9, 2023 בשעה 22:11

היי קרן, האם הקפאה של עוגיות מוכנות אפשרית ולא פוגעת בטעמן? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2023 at 5:55 pm

בטח שאפשרית, רק תעטפי טוב

השב
User Avatar
אדרה
starstarstarstarstar
יוני 1, 2023 בשעה 12:53

אפשרי להקפיא לאחר האפיה? או שהקרם לא יעבור טוב את ההקפאה? תןדה:)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2023 at 8:57 am

אפשר להקפיא

השב
User Avatar
מיקי ומלד
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2023 בשעה 07:14

הי המתכון פצצה אכלתי אצל יברה. 1. ניתן לאחר ההכנה ולפני אפיה להקפיא ולאפות בהמשך? 2. אפשר להשתמש בקרם פטיסייר קנוי של גד? אם כן הוא די מוצק איך ניתן לדללו? תודה.

השב
User Avatar
מיקי וילד
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2023 בשעה 07:14

הי המתכון פצצה אכלתי אצל יברה. 1. ניתן לאחר ההכנה ולפני אפיה להקפיא ולאפות בהמשך? 2. אפשר להשתמש בקרם פטיסייר קנוי של גד? אם כן הוא די מוצק איך ניתן לדללו? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 18, 2023 at 7:20 am

אפשר להקפיא לפני אפייה ואז להפשיר להתפיח ולאפות אפשר בקרם פטיסייר של גד אין צורך לדלל

השב
User Avatar
מיקי וילד
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2023 בשעה 12:34

הי, הי יצאו לי עוגות פצצה, בני הבית שבחווו וזה אחרי שניסיתי עוגות שמרים כמה פעמים נפלתי והחלטתי להרפות. האם ניתן למלא מהבצק הזה במילוי קרם שקדים ממתכון אחר שלך? לכמה רולדות זה יספיק לדעתך? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2023 at 7:55 am

כל מלית אפשרית מחצי קילו קמח יתקבלו שתי רולדות

השב
User Avatar
אסתר
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2023 בשעה 22:12

היי קרן, עד כמה זמן אפשר לשמור במקרר קרם פטיסייר?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2023 at 7:15 am

כמה ימים

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2024 בשעה 18:25

הי יש אופציה להמיר את זה לפרווה? תודה

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2024 בשעה 18:29

איך אני יכולה להמיר את הבצק לגרסה פרווה?? תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2024 at 12:53 pm

מחמאה או נטורינה במקום חמאה ומים במקום חלב

השב
User Avatar
אביב
starstarstarstarstar
אוגוסט 22, 2025 בשעה 17:15

וואו וואו מתכון לפנתיאון!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 23, 2025 at 12:10 am

תודה אביב

השב
User Avatar
חנה
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2025 בשעה 10:08

הי קרן, תודה על המתכונים המעולים!! נהנית מהם בכל פעם.. האם אפשר להקפיא את השושנים בשלב הרולדה? הכוונה להכין היום, להקפיא עם המילוי, ולמחרת להוציא, לחתוך לשושנים, להפשיר ולאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 7, 2025 at 12:06 pm

להפשיר להתפיח ולאפות

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img