img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שמרים

שושני שמרים קינמון

מרץ 9, 2016 | 163 תגובות

img

161 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
ישראל
starstarstarstarstar
מרץ 11, 2016 בשעה 21:34

כמה מעלות התנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 11, 2016 at 11:17 pm

180 מעלות עדכנתי גם במתכון, תודה על ההערה

השב
User Avatar
חן
דצמבר 13, 2019 at 5:49 pm

הבצק אמור לתפוח הרבה? היה מול התנור חימום שעתיים ואז עוד כמה שעות במקרר ותפח ממש טיפה

השב
User Avatar
תמי
יולי 27, 2020 at 9:07 pm

הבצק יצא לי רך וכמעט נוזלי. הוספתי קמח .

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2020 at 7:21 am

טוב עשית

השב
User Avatar
אלה
יולי 16, 2022 at 10:54 am

מאיפה הכלי היפה הזה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 17, 2022 at 9:41 am

חפשי אצל סיגי אופיר

השב
User Avatar
חן שוקרון
starstarstarstarstar
מרץ 12, 2016 בשעה 08:38

איזו עוגה... איזה צילומים... איזה בלוג!! תענוג!! בהצלחה קרן אהובה, נראה מדהים!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 12, 2016 at 8:47 am

איזה כייף לי שבאת לבקר!! תודה חן

השב
User Avatar
David
פברואר 1, 2020 at 11:55 pm

שלום אצלי הם יצאו כמו אבנים לא יודע למה אך פעם מתקונים לא מצליחים לי

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2020 at 7:21 am

מזומן להגיע לסדנת שמרים ללמוד איך לעבוד עם הבצק המושלם הזה

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2016 בשעה 16:00

מגרה!!! אפשר לדעת מאיפה נקנתה התבנית המיוחדת?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 15, 2016 at 4:43 pm

תודה אורית התבנית היא מאוסף פרטי של חברה:-) אנסה לברר היכן נקנתה

השב
User Avatar
אורית
מרץ 16, 2016 at 3:14 pm

תודה :-)

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2016 at 11:30 am

ביררתי לך:-) הנה הפרטים של הקדרית https://www.facebook.com/NurithaKadarut/?fref=ts

השב
User Avatar
מור
פברואר 19, 2021 at 7:51 pm

יצא מושלם!!!

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 7:52 pm

שמחה ממש תודה

השב
User Avatar
יופי
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2016 בשעה 16:41

היי קרן ניתן לקבל עידכונים למייל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 15, 2016 at 4:46 pm

בוודאי! בדף הבית לגלול טיפה למטה מימין כתוב עדכונים מהמאפיה/הרשמה לעדכונים ויש מקום להכניס כתובת מייל, לאחר מכן יישלח אליך מייל אישור עם לינק, יש ללחוץ עליו ולאשר הרשמה סופית מקוה שעזרתי עדכני אותי אם יש עדיין שאלה בנושא

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2016 בשעה 17:30

אפשר להחליף את החלב במיץ תפוזים/ ריץ לגרסה פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 15, 2016 at 5:41 pm

הי אפרת על מנת להפוך את השושנים לפרווה תוכלי להמיר חלב במים וחמאה בשמן כ 1/2 כוס גם במילוי להמיר חמאה בשמן בהצלחה

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 15, 2016 at 8:41 pm

תודה פייה יקרה :-)

השב
User Avatar
פיית העוגיות
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2016 בשעה 20:23

נראה מעולה! והכלי פשוט מהמם :) ברוכה הבאה לביתך החדש!

השב
User Avatar
רותם ליברזון
starstarstarstarstar
מרץ 18, 2016 בשעה 07:02

קרנוני אלופה!! מזל טוב על פתיחת הבלוג המקסים שלך. אני מתה עלייך את הכי מוכשרת שיש, המאפים שלך משגעים ואת צלמת בחסד. זהו מעכשיו תנסקי למעלה גבוה. בהצלחה ממוש

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 18, 2016 at 8:00 am

אהובתי תודה רבה, איזה כייף שיש לי אותך

השב
User Avatar
עדי
נובמבר 6, 2020 at 10:49 am

אפשר לוותר על סירופ הסוכר ?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 6, 2020 at 12:57 pm

אפשר אבל אז לקחת בחשבון שזה פחות יישמר טרי סירופ סוכר עוזר לשמור על לחות וטריות

השב
User Avatar
נועה וייס
נובמבר 7, 2024 at 7:02 pm

הי קרן, הבצק הזה מתאים להתפחת לילה במקרר? מאוהבת במתכונים שלך, נועה

השב
User Avatar
חיה פטשניקg
starstarstarstarstar
מאי 11, 2016 בשעה 05:34

הכל נראה מעולה! אנסה הבוקר את שבלולי הקנמון ואדווח. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2016 at 7:42 am

בהצלחה:-) ספרי איך יצא

השב
User Avatar
סיגל
ינואר 11, 2020 at 3:23 pm

האם ניתן למלא את העוגה בנוטלה במקום קינמןן?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2020 at 3:49 pm

כן בטח רצוי להכניס למקפיא אחרי גלגול הבצק לרולדה ככדי שהשוקולד מעט יתקשה ואז להוציא ולחתוך

השב
User Avatar
סימה. פולק
starstarstarstarstar
יולי 22, 2016 בשעה 15:29

קרן. עדיין לא ניסיתי. את המתכונים. שלך אבל את ממש נראית לי אלופה. יישר. כח.

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 22, 2016 at 3:37 pm

תודה רבה!

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
אוקטובר 30, 2016 בשעה 23:57

היי קרן, מזמן לא הגבתי..... הכנתי את שושני השמרים למפגש חברות , יצא טעים כל כך... תודה על אתר נפלא עם עוגות נהדרות, אימצתי בחום❤️

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2016 at 6:37 am

תודה רבה רחל

השב
User Avatar
זאביק
אוקטובר 17, 2024 at 12:59 am

מתכון מושלם! הבן ביקש אותו גם ליום הולדת שלו. תודה רבה.

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2024 at 5:17 pm

תודה שמחה לשמוע

השב
User Avatar
נויה
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2017 בשעה 13:20

המתכון הזה פשוט נהדר. הכנתי ויצא מדהים, כולם נהנו והחמיאו. קרן, המתכונים שלך נפלאים ומאז שגיליתי אותך פשוט התמכרתי :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2017 at 3:27 pm

איזה לי כייף לי נויה תודה! שמחה מאוד שאהבת :-)

השב
User Avatar
אפרת
יולי 17, 2019 at 8:24 pm

תודה על מתכונים נפלאים ושיתוף הסיפורים שמאחוריהם. אשמח להכין אותם גם במילוי שוקוד/ קקאו,כדי לשמח את הילדים שביננו. מהו המילוי שוקולד שאת ממליצה כדי שיצא עסיסי? תודה

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
מאי 1, 2017 בשעה 13:09

היי! האם אפשר להכין את הבצק ערב קודם ולאפות רק בבוקר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2017 at 1:10 pm

בוודאי, להתפיח במקרר מכוסה ולהכין בבוקר.

השב
User Avatar
יפעת
מאי 1, 2017 at 3:33 pm

תודה רבה! והאם אפשר להכין את השושנים בלילה ובבוקר רק לאפות?

השב
User Avatar
אביה
יוני 25, 2020 at 8:14 pm

בטעות שמתי כוס סוכר. כמה זה גרוע? האם לשנות משהו בהמשך שלא יצא מתוק מידי? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2020 at 9:21 pm

זה המון ולשמרים אולי יהיה קשה לתפוח

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
אוגוסט 28, 2017 בשעה 15:34

קרן זה נראה מדהים ואני מוכרחה להכין! נ.ב. - מאיפה הכלים המשגעים האלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 28, 2017 at 6:35 pm

תודה איילת, הכלי העגול הושאל מחברה, שקנתה אותו מהקדרית הזו : https://www.facebook.com/NurithaKadarut/?fref=ts את התבניות הארוכות רכשתי אצל ליאור המהממת מסטודיו 1220 : https://www.facebook.com/lior.shachar.50?ref=ts&fref=ts

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
אוגוסט 31, 2017 בשעה 18:01

שלום אפשר להחליף את החלב בחלב שקדים? ולהחליף את כל הממרח קינמון לממרח שוקולד נוגט? תודה על ההתייחסות

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 31, 2017 at 7:07 pm

הי לירון, אין בעיה בשניהם. חלב בחלב סויה או שקדים, ואת הממרח קינמון לממרח אחר, הבצק יאהב כל ממרח:-)

השב
User Avatar
הילה
מרץ 29, 2020 at 3:35 pm

הי קרן, מתה על המתכונים שלך! התחלתי להכין ולא שמתי לב שאין לי קורנפלור... אפשר בלי? להחליף במשהו? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2020 at 3:57 pm

אין בעיה לוותר

השב
User Avatar
אלינור
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2017 בשעה 17:42

היי אין לי מיקסר עם וו לישה האם אני יכולה ללוש את הבצק ביד? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2017 at 8:55 am

בגדול זה אפשרי, אבל זה דורש הרבה כח,וסבלנות. אני מצרפת לך מאמר ללישה ידנית, בהצלחה. http://www.kipa.co.il/community/show/9761799/

השב
User Avatar
אלינור
אוקטובר 1, 2017 at 10:10 am

תודה רבה :)

השב
User Avatar
קריסטין
starstarstarstarstar
נובמבר 1, 2017 בשעה 15:58

מדהימה …… עשיתי אותה תודה לך על המתכון המעולה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2017 at 4:33 pm

תודה קריסטין :-)

השב
User Avatar
ליעד
יולי 19, 2019 at 9:44 am

אפשר להחליף את הכוס סוכר באבקת סוכר? אם כן באיזה יחס?

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2017 בשעה 12:36

היי קרן לגבי כמות הקמח ישנה טעות 4 כובות ולא 3

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 30, 2017 at 12:46 pm

הי תמר תודה על תשומת הלב, הכוונה היתה ל 3.5 כוסות קמח. זו הכמות המדוייקת.

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
ינואר 21, 2018 בשעה 09:52

תודה על המתכון, נראה מעולה. אם אני שמה להתפתח ליותר משעה וחצי (נגיד 3 או 4 שעות), האם לשים במקרר או להשאיר בחוץ באזור חמים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 21, 2018 at 11:05 am

במקרר:-) אפשר גם כמה וכמה שעות לפני.

השב
User Avatar
ניצן
דצמבר 24, 2020 at 5:49 pm

היי קרן אפשר להכין את הבצק ולהתפיח לילה במקרר? כלומר להכין בערב שלפני ולאפות רק בצהריים יום אחרי...

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2018 בשעה 11:31

לכמה שושנים המתכון יוצא?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2018 at 11:35 am

אפשר לראות בתמונה שיצאו לי 6 שושנים גדולות. אפשר לחתוך קטן יותר ולהכין יותר שושנים סביב ה 8.

השב
User Avatar
אור
פברואר 3, 2018 at 11:36 am

סבבה תודה! :)

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
מרץ 9, 2018 בשעה 07:32

הי קרן, הייתי אצלך בסדנא והכנו את המילוי של הקינמון והחמאה בדרך אחרת, כמו קרם (שהיה מעולה) . איך עושים את זה? זה משנה מבחינת הטעם או שזה אותו הדבר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 9, 2018 at 8:21 am

נכון:-)אני בדרך כלל שלחת את זהבמייל אחרי הסדנה עם כל המתכונים, לערבב 150 גר׳ חמאה רכה מאוד עם 2 כפות אבקת קינמון ו 1.5 כוסות סוכר חום בהיר. זה היה המילוי.

השב
User Avatar
אביב
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2018 בשעה 12:23

שלום קרן, כשאני מכינה את הבצק לשבלולי קינמון הוא יוצא לי דביק ואני צריכה להוסיף עוד 2/3 כוס קמח כדי שיהיה אחיד. יכול להיות שבמתכון צריך יותר מ500 גר קמח? תודה, אביב

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 17, 2018 at 1:03 pm

הי אביב, המתכון מדוייק אבל לפעמים יש הבדלים שנובעים מהמון גורמים שונים, בין המתכון לבין מה שאנחנ ומכינים בבית. אני מציעה שלא תוסיפי את כל ה נוזל (חלב או מים) בבת אחת אלא חצי מהכמות ואז לאט לאט כמה שהבצק צריך. עדיף להפחית בכמות הנוזל ולא להוסיף עוד קמח שמייבש את הבצק.

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2018 בשעה 17:00

ניסיתי את המתכון לעוגה והיא יצאה מדהימה טעמים מדהימים עם רכות ממש אי אפשר להפסיק לאכול אותה כל הכבוד על המתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2018 at 6:33 pm

אני כל כל שמחה לשמוע, תודה

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
יוני 25, 2018 בשעה 10:54

מאוהבת בבלוג שלך!! ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ הגישה שלך באפייה, האסטטיקה... אין דברים כאלו! הכנתי את העוגה וקראתי בערך את כל הבלוג להנאתי..

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2018 at 12:18 pm

תגובה מרגשת ומחממת את הלב! תודה רבה אור

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
יולי 4, 2018 בשעה 23:43

היי קרן, הבלוג שלך מקסים! נפגשנו רק עכשיו ואני מתכוונת לנסות הרבה מתכונים :) התחלתי בעוגה הזאת ומשום מה הבצק יצא מאד נוזלי. הייתי צריכה להוסיף הרבה קמח. הכנתי הכל בדיוק לפי ההוראות והכמויות.. מה התפקשש? וגם - האם את אופה על טורבו? תודה רבה, נעה

השב
User Avatar
גפן
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2018 בשעה 11:40

אצלי יותר אוהבים מילוי שוקולד, איך היית ממליצה לי להכין את המילוי? תודה גפן

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 21, 2018 at 2:50 pm

תכיני את המילוי מפה לא חייבת אגוזי לוז: https://www.breslev.co.il/articles/%D7%A9%D7%95%D7%A9%D7%A0%D7%99_%D7%AA%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D_%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93_%D7%95%D7%90%D7%92%D7%95%D7%96%D7%99_%D7%9C%D7%95%D7%96/%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C_%D7%95%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D.aspx?id=33124&language=hebrew

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2018 בשעה 08:13

וואו נראה, מקסים, טעים ושנאפה בהרבה מאוד אהבה!!! תודה, אני הולכת לנסות. אגב, לא מצאתי גרסה להדפסה במסך זה...

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2018 at 8:31 am

תודה גלית מתחת לתמונה האחרונה בפוסט יש מצד שמאל אופציה להדפסה (כתוב PRINT בירוק)

השב
User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2018 בשעה 14:52

הכפלתי את כמות הבצק מקווה שעדיין זה יצליח לתפוח

השב
User Avatar
מור
אפריל 28, 2020 at 3:53 pm

היי קרן, ניתן להמיר בשמרים טריים? אם כן, מה הכמות? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2020 at 5:23 pm

2 כפות שמרים יבשים זה 50 גר׳ שמרים טריים

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
מרץ 2, 2019 בשעה 15:03

מתכון מנצח! הכנתי כמה וכמה פעמים ותמיד משתגעים על העוגה הזאת :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2019 at 3:05 pm

תודה רבה תמר

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2019 בשעה 08:11

היי.. תודה על המתכון, רצה לנסות! שאלה קטנה, האם האפייה היא טורבו או אפייה רגילה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 4, 2019 at 4:09 pm

הי נטלי אני אופה תמיד בתכנית תנור רגילה

השב
User Avatar
רותי
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2019 בשעה 11:29

היי קרן. עוגה מדהימה, מכינה אותה כבר כמה פעמים והיא יוצאת מושלמת. אני רוצה להכין אותה הפעם בצורת חלה ולא שושנים. האם יש לדעתך הנחיות מיוחדות? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2019 at 4:56 pm

הי רותי, לא ככ הבנתי אם את רוצה חלה עם מילוי הקינמון? או רק חלה מהבצק. אם את רוצה להכין חלה עם מילוי את יכולה לרדד את הבצק למלבן כמה שיותר גדול, למרוח מילוי, לחלק לשלוש וכל חלק לגלגל לרצועה ולקלוע את שלושת הרצועות

השב
User Avatar
ביתיה
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2019 בשעה 11:45

תקשיבי, יצא לי מאפה חלומי אני אופה הרבה ויוצא לי טוב אבח המתכון הזה התעלה על כולם תודה רבה ממש הייתי מוסיפה לך תמונה אבל לא מוצאת איך

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2019 at 1:09 pm

תודה איך אני שמחה לשמוע! תמונות אפשר תמיד להעלות לאינסטוש ולתייג אותי

השב
User Avatar
סמדר
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2019 בשעה 13:03

היי, יקירה, בעלת המתכונים המווושלמים, אין לי סוכר חום וקורנפלור למילוי, מה את ממליצה? רק סוכר לבן ובלי קורנפלור זה בסדר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2019 at 4:50 pm

לגמרי בסדר :-) חתימה טובה!

השב
User Avatar
מירב
נובמבר 4, 2019 at 8:36 pm

היי קרן. נהנת לקרוא את המתכונים ולהעשיר את הידע שלי רציתי לשאול כשאת כותבת כוס במתכונים שלך לאיזה כוס את מתחיחסת האם לכוס אוניברסלית (240) או אחרת המון תודה

השב
User Avatar
הגר שטייגמן
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2019 בשעה 12:50

היי קרן, אני בדיוק מכינה את הבצק שמרים נשאר לי הרבה נוזלים מיותרים, יכול להיות שזה 140 מ"ל ולא 240? חג שמח:)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2019 at 2:46 pm

אין טעות במתכון אבל לפעמים לא צריך את כל כמות הנוזלים וזה בסדר

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2020 בשעה 12:51

***אזהרה חמורה*** מי שמכין את המתכון הנ"ל מסתכן בדרישה אין סופית של המשפחה להכין את אותו מתכון שוב ושוב ושוב . שום גיוון לא יתקבל יותר לעולם. על אחריותכם פיתרון הוא להכין בסתר ולאכול לבד בלי כיבודים

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 20, 2020 at 4:21 pm

חחח הצחקת אותי ! תודה על השיתוף המהמם

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2020 בשעה 13:04

היי קרן בשל קוצר זמן- האם התפיחה השנייה לאחר הכנת השושנים יכולה להיות פחות מחצי שעה? או שזה יזיק משמעותית למתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2020 at 1:35 pm

ככול במתפיחים פחות השושנים יייצאו פחות אווריריות אבל אחלה ואפשר בגלל קוצר זמן להתפיח בתנור כשהוא על 40 מעלות

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2020 בשעה 09:43

יצא מדהים , השמרים הכי טעימים שיצאו לי ever! הדבר היחידי שהייתי מדגישה זה שצריך לשמור הרבה מקום בתבנית לתפיחה שנייה ... השארתי מעט מדי והם הצטופפו נורא וזה יצר מראה קצת חייזרי. מתכון אליפות !

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 9:46 am

אני אוהבת שזה מקבל קצת מראה חייזרי :-) זה בהחלט עניין של העדפה

השב
User Avatar
ענת
אוקטובר 30, 2020 at 8:56 am

האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2020 at 9:56 am

כוסמין לבן אפשרי פחות ממליצה על מלא בעוגות שמרים

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2020 בשעה 13:27

הי קרן, אפשר להוסיף למלית קקאו כדי שייצא מילוי שוקולד וקינמון ? אם כן אז מה הכמות? תודה, יעל

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2020 at 4:02 pm

סטח שאפשר 4-5 כפות

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2020 בשעה 15:15

היי. מה ניתן למרוח על שמרים במקום ביצה ובכל זאת לקבל צבע שזוף ויפה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2020 at 11:36 pm

2 כפות מים עם כפית שמן וכפית סוכר

השב
User Avatar
גל-יה
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 21:03

בצק נפלא, תפח נהדר חבל שאי אפשר להעלות תמונה. הלכתי בשיטת הרולדה וחתכתי לשבלולים. פשוט מצויין תודה רבה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 9:27 pm

תודה שמחה לשמוע

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
יולי 13, 2020 בשעה 22:55

יצא מעולה ! תודה קרן!שאלה קטנה- איפה לשמור אותן? ( מקרר?) וכמה ימים אפשר. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2020 at 6:43 am

מאפי שמרים במיטבם ביום באפייה הכי מומלץ להקפיא אותן כשהן עדיין טריות ולחמם לפני הגשה

השב
User Avatar
ליטל עצמון
יולי 15, 2020 at 12:36 pm

מעולה, תודה!

השב
User Avatar
עפרי
ינואר 15, 2022 at 11:08 pm

הכנתי היום, יצא מעולה ממש!!

השב
User Avatar
Eve
starstarstarstarstar
אוגוסט 5, 2020 בשעה 13:04

היי קרן, ניסיתי להכין את הבצק שמרים לקראנץ שוקולד, עשיתי הכל לפי המתכון ולא נראה שהוא תפח בלילה במקרר. כמה יותר תפוח הוא אמור להיות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 5, 2020 at 2:00 pm

זה בסדר לא תופח הרבה תוציאי ותני לו להגיע לטמפרטורת החדר ולהמשיך כרגיל

השב
User Avatar
Mila
starstarstarstarstar
אוגוסט 29, 2020 בשעה 21:39

הכנתי גם עם קינמון וגם מילוי שוקולד יצא מושלםםם תודה קרן:))

השב
User Avatar
יאנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2020 בשעה 12:11

היי! פעם ראשונה שאני מכינה בצק שמרים כלשהו וזה היה ברור שזה יהיה מתכון שלך- יצא מהמם! במלית השתמשתי גם באגוזים טחונים ויצא מושלם. תודה רבה קרן

השב
User Avatar
נילי
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2021 בשעה 21:06

הי, תודה על המתכון! האם אפשר להתפיח את הבצק התפחה ראשונה למשך לילה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2021 at 10:53 pm

בהילט

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
מרץ 4, 2021 בשעה 12:33

היי אפשר לשלב בין קמח לחם ללבן במתכון הזה?

השב
User Avatar
רוני בן דרור
starstarstarstarstar
מרץ 18, 2021 בשעה 21:05

תודההה והקורנפלור באמת לתערןבת הקינמון? מעניין למה..?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2021 at 8:24 am

לא חובה

השב
User Avatar
רוני
מרץ 19, 2021 at 8:43 am

כמובן שאוסיף, רק תמהני למה? מה תפקידו?

השב
User Avatar
תמי
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2021 בשעה 12:54

קרן האם אפשרי להכין ולהקפיא ללא אפייה ולאפות מתי שרוצים

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2021 at 1:48 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
אוגוסט 5, 2021 בשעה 19:59

היי קרן יקרה האם אפשר להשאיר את הבצק במקרר 48 שעות ולאחר מכן לאפות?

השב
User Avatar
משכית אורמינר
starstarstarstarstar
אוגוסט 9, 2021 בשעה 15:20

היי:) נראה מושלם! רציתי לשאול אם אפשר להכין את הצורה וכל התהליך בערב, להכניס למקרר ללילה, ולאפות בבוקר? והאם יש לך מתכון לציפוי גלייז? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 10, 2021 at 7:02 am

אפשר. לגלייז אפשר לחפש בבלוג את הסינבון ללא לישה

השב
User Avatar
משכית
starstarstarstarstar
אוגוסט 9, 2021 בשעה 15:23

היי:) נראה מושלם! רציתי לשאול אם אפשר להכין את הצורה וכל התהליך בערב, להכניס למקרר ללילה, ולאפות בבוקר? והאם יש לך מתכון לציפוי גלייז? תודה רבה!

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2021 בשעה 11:10

תודה על המתכון. נשאר לי מהמילוי, האם אפשר לשמור לפעם הבאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2021 at 1:13 pm

בטח. במקפיא

השב
User Avatar
טל נחום
starstarstarstarstar
ינואר 22, 2022 בשעה 20:29

הכנתי ויצא מעולה!!! תודה רבה

השב
User Avatar
Odie
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2022 בשעה 11:06

הבלוג מקסים וכל מה שניסיתי עד עכשיו הצליח. היום הכנתי את השושנים ורשום במלית 4 כפות קינמון-נראה לי הרבה לא? השתמשתי בכף אחת והיה מוצלח..

השב
User Avatar
צורית
starstarstarstarstar
אפריל 1, 2022 בשעה 12:59

יצא מושלם. בצק מושלם. הכנתי כבר כמה פעמים.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 1, 2022 at 2:01 pm

תודה

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2022 בשעה 17:19

יש דרך לעשות את המתכון הזה פרווה במקרה? בלי שיפגע יותר מידי?

השב
User Avatar
רועי
starstarstarstarstar
אוקטובר 15, 2022 בשעה 13:20

אפשר להכין מהמתכון גם סינבון רולס?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 15, 2022 at 5:54 pm

ברור

השב
User Avatar
זמירה
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2022 בשעה 12:36

הי קרן אני יכולה להכין את המתכון עוד סופו למעט האפיה , להשאיר את הרולים במקרר עד הבוקר ורק לאופות בבוקר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2022 at 6:59 pm

כן

השב
User Avatar
zmira
starstarstarstarstar
נובמבר 1, 2022 בשעה 21:58

אני עשיתי בדיוק לפי המתכון, יצא לי מ ה מ םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם טעים כולם זללו והתלקקו השאלה שלי אם אני יכולה לעשות את הבצק הנפלא הזה בגרסה מלוחה? להוסיף מלח ולהוריד סוכר , ובמקום למלא בקינמון בדברים אחרים , מלוחים אשמח לתשובה מימך כי המתכון מ ד ה יםםםםםםםםםם כל מתכון שלך יוצא לי פגזזזזזזזזזזז תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 2, 2022 at 5:36 am

תודה שמחה שאהבת הבלוג עמוס מתכוני בצק מלוחים ממליצה ממש לדפדף ולראות חמאה פחות תתאים למלוח וגם הביצים תבדקי בלשונית מאפיםמ

השב
User Avatar
זמירה
נובמבר 3, 2022 at 8:22 am

נהדרתתתתתתתתתתתתתתתתת

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2022 בשעה 20:25

הי קרן יש מתכון דומה רק עם קינמון וקמח שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 7, 2022 at 9:44 pm

לא זכור לי משהו עם קמח שקדים, אולי התבלבלת והתכוונת לשבלולי שמרים שוקולד ושקדים ? מתכון שקיים באתר

השב
User Avatar
נעמה
נובמבר 8, 2022 at 12:32 pm

לא התבלבלתי שאלתי אם יש לך מתכון של שמרים קינמון עם קמח שקדים, עושה לי חשק לנסות כזה וחשבתי שיש לך בנמצא :)

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
מאי 31, 2023 בשעה 01:18

האם תצא טוב כם כקראנץ׳ או שתתייבש?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2023 at 8:56 am

תצא מעולה

השב
User Avatar
אילונה
starstarstarstarstar
פברואר 2, 2024 בשעה 18:50

מה ההבדל בתוצאה בין אלה לבין המתכון שלך ללא הלישה? מה עדיף אם אין לי בעיה ללוש?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2024 at 1:51 pm

שתי האופציות אחלה אין יותר עדעף

השב
User Avatar
רוית ש
starstarstarstarstar
מרץ 11, 2024 בשעה 11:55

הבן שלי מטורף על העוגה הזו, כרגע במזרח הרחוק אחרי מילואים קשים. אני רוצה לאפות לו אותה אבל היא תגיע אליו רק אחרי 4 ימים, אשמח לדעת מנסיונך איך בכל זאת לשלוח אליו מבלי שהיא תתקלקל? קרחון? ואקום?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 11, 2024 at 4:38 pm

הי רוית, עוגת שמרים אחרי ארבעה ימים זה בהחלט לא משהו שבטוח יהיה טעים לאכול אבל שווה לנסות . תקפיאי אותה טוב אחרי הכנה בעודה טרייה, ותנסי לשלוח אותה קפואה בקרחון. שיחמם אותה שם כשאוכל

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
יולי 28, 2024 בשעה 11:46

היי יקירה, האם ניתן להכין את העוגיות גם המגש רגיל של תנור ופשוט להניח אותם ולאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2024 at 5:29 pm

בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img