img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שמרים

שושני שמרים תפוחים

ספטמבר 13, 2014 | 31 תגובות

img

31 תגובות גולשים

User Avatar
יערה ברום
starstarstarstarstar
ספטמבר 10, 2017 בשעה 22:20

היי קרן איך אפשר להכין בתבנית גדולה? פשוט להניח את השושנים צמודות? זה לא יפגום במראה? תודה יערה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2017 at 6:16 am

אין בעיה להניח בתבנית גדולה, הכנתי כמה וכמה פעמים, תשאירי מעט רווח ביניהם, ועדיין כיון שמדובר במאפי שמרים הם יצמדו אחד לשני אבל זה יהיה מקסים.

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
ספטמבר 12, 2017 בשעה 15:11

נראה נהדר, אימצתי לחג! ותודה שהכרת לי את עיתון אוכל

השב
User Avatar
אילה
starstarstarstarstar
ספטמבר 18, 2017 בשעה 07:57

היי קרן! נהנת מאוד לקרוא את המתכונים ולשמור על הדרך.... שאלה: אם אני מעוניינת להכין לארוחת החג...הכי מוקדם שאפשר להכין את הקינוח שלא יפגום במראה התפוחים....לאחסן במקרר/ בחוץ? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2017 at 9:22 am

תודה אילה, אם את מכינה באותו היום, לאחסן עטוף היטב אחרי צינון מוחלט מחוץ למקרר. בגדול, בגלל התפוחים זה לא קינוח שאני ממליצה להכין כמה ימים מראש, הכי טעים באותו היום.

השב
User Avatar
אתי מ
starstarstarstarstar
יוני 3, 2018 בשעה 10:40

אני הכנתי והקפאתי - מעולה !

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 3, 2018 at 10:44 am

מעולה, תודה על העדכון

השב
User Avatar
יסמין
starstarstarstarstar
יולי 11, 2018 בשעה 20:32

היי קרן, נראה מהמם!! את חושבת שיעבוד גם עם אפרסקים/שזיפים/נקטרינות?? תודה (:

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 11, 2018 at 8:44 pm

בטח!! יצא משגע

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2018 בשעה 16:31

היי קרן, נראה מקסים, תודה רבה! אשמח להכין בתבנית גדולה לראש השנה. איך אפשר להפוך לפרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2018 at 9:11 am

להמיר בבצק חמאה ב 1/3 או 1/2 כוס שמן או להשתמש בנטורינה/מרגרינה באותה הכמו, ואת החלב במים. במילוי את החמאה המומסת אפשר להחליף בשמן קוקוס או שוב במרגרינה/נטורינה (יש על בסיס שמן קוקוס שהיא מעט בריאה יותר)

השב
User Avatar
hadar
starstarstarstarstar
יולי 23, 2019 בשעה 17:02

הי קרן מה גובה התבניות האישיות בהן עשית שימוש?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2019 at 6:12 pm

אין לי מושג.. זה היה מזמן והתבניות כבר לא אצלי, זה לא ככ משנה, רואים בתמונה את הגודל ואפשר להכין במשבו שדומה או בתבנית אחת גדולה

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2019 בשעה 15:38

היי קרן, אני לא טועמת את העוגה כיוון שלא אוכלת גלוטן אך הריחות מדהימים, רציתי לדעת- האם העוגה אמורה להישאר טיפה רטובה ולחה מבפנים? הוצאתי אותה מהתנור ובתחתית היא מעט רטובה/ לחה.. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2019 at 5:17 pm

הי עינב אני מניחה שזה יסתדר בזמן צינון העוגה

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2019 בשעה 15:43

היי קרן, אני לא טועמת את העוגה כיוון שלא אוכלת גלוטן אך הריחות מדהימים, רציתי לדעת- האם כשהעוגה יוצאת מהתנור היא אמורה להישאר טיפה לחה ורטובה מבפנים? כשהוצאתי אותה ראיתי שהתחתית מעט לחה תודה רבה

השב
User Avatar
ציפי
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2019 בשעה 20:47

היי קרן, זה נראה מגרההה שאלה: אפשר ללוש את הבצק ביד ולא במיקסר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2019 at 9:13 pm

הי ציפי אין בעיה ללוש ידנית, צריך להקפיד על 10 דקות לישה

השב
User Avatar
ציפי
ספטמבר 24, 2019 at 9:47 pm

תודה רבה! מופתעת מהתגובה המהירה... אין מילים!

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
ספטמבר 9, 2020 בשעה 22:01

היי, אשמח לדעת לגבי גרסת הפרווה, מהן כמויות השמן ששמים במקום החמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 9, 2020 at 10:37 pm

1/3 כוס שמן תספיק

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
ספטמבר 9, 2020 בשעה 23:30

לא ציפיתי לכזו מהירות. תודה רבה :)

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2021 בשעה 10:07

הי קרן, יכולה להסביר איך יוצרים את הצורה המשגעת בתבנית גדולה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2021 at 6:59 am

מה כוונה בתבנית גדולה? כעוגה גדולה ? צריך ממש להתאים כמויות אחרת

השב
User Avatar
לאה
ינואר 26, 2022 at 2:50 pm

מתכון נהדר. אני מכינה ומקפיאה. ניתן לאפות בתבנית גדולה עם רווחים גדולים בין השבלולים

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2022 בשעה 22:54

מתכון מעולה בצק רך פשוט תענוג ❤️ תודה רבה וחג שמייח

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2022 at 8:20 am

תודה עינת חג שמח

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
דצמבר 6, 2022 בשעה 22:09

היי, יש אולי תחליף אפשרי לביצה? (בניסיון להמיר את המתכון לטבעוני :))

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2022 at 7:00 am

במקום ביצה אפשר להוסיף לבצק עוד שמן קנולה או רסק תפוחים כמה כפות מאחד מהם

השב
User Avatar
אלכס
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2024 בשעה 09:00

מתי חותכים את התפוחים לרצועות? אחרי הבישול? כי כתוב לבשל חצאי תפוחים

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:40 pm

אחרי בישול

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img