img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פאי וטארט

פאי מרנג לימון

ינואר 30, 2020 | 160 תגובות

img

160 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
ליהי
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2020 בשעה 00:20

במהלך ההכנה לא הכנסת את ה25 גר׳ חמאה לקרם לימון, הבנו שחסר רק אחרי שסיימנו. מקווים שיצא טוב:)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 31, 2020 at 12:32 am

אוי! ממש מתנצלת אני בטוחה שהפאי ייצא טוב גם בלי החמאה

השב
User Avatar
ליהי
ינואר 31, 2020 at 12:55 am

תודה על התשובה המהירה! קילפתי את השכבה מהתחתית, השכבה יצאה מאוד צמגית בלי החלב והחמאה. הכנו את המילוי מחדש

השב
User Avatar
גאסיקה
ינואר 31, 2020 at 7:18 am

הי נראה לי טעות אולי- האם משתמשים רק בחמש כפות מהחלמונים והחלב? או שלא הבנתי משהו נכון . תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 31, 2020 at 8:59 am

תחילה מעבירים 5 כפות מהסיר לתערובת החלמונים ומערבבים היטב ואז מחזירים את כל תערובת החלמונים לסיר ומביאים שוב לרתיחה

השב
User Avatar
Shani
מאי 11, 2020 at 11:31 am

הקרם לימון יצא טיפה צמיגי למה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2020 at 12:52 pm

שמת את כל כמות המים? או הוספת יותר קורנפלור? כי לא אמור לצאת צמיגי אם הכמויות מדוייקות

השב
User Avatar
אילה שניר
אוגוסט 23, 2024 at 11:55 am

היי קרן, האם את הקרם לימון ניתן להכין מראש ולשמור בקירור? ואם אני הכנתי בסיס לטארט במקום העוגיות, האם אני צריכה לאפות את הסטארט יחד עם הקרם לימון? או שהקרן לימון טעים גם ללא אפייה? תודה, אילה

השב
User Avatar
יפעת
מאי 6, 2022 at 8:53 pm

יצאה עוגה נהדרת!! נטרפה תוך דקות. זמן ההכנה הקצר, יהפוך אותה ככל הנראה לעוגת הבית.. תודה קרן!

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2022 at 11:13 am

כייף לשמוע יפעת תודה

השב
User Avatar
הדס
יולי 6, 2023 at 9:22 am

היי אני רוצה להכין את הפאי היום אבל שיהיה למחר בצהריים, האם יישמר בסבבה במקרר בתוך קופסא כזאת לעוגות? תודה

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2020 בשעה 08:36

אם הרינג שלי בקוטר 26 ס''מ, פי כמה כדאי להגדיל כמויות? 1.5? או שאפשר להשאיר אותו דבר ופשוט ייצא נמוך..?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 31, 2020 at 8:57 am

יצא נמוך וזה גם אחלה

השב
User Avatar
שירי
פברואר 18, 2020 at 2:40 pm

להריונית- אפשר תחליף למרנג? או לוותר עליו?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 18, 2020 at 4:27 pm

את יכולה לוותר אבל להגיש עם קצפת או קרם וניל מעל

השב
User Avatar
שיר
מאי 22, 2020 at 2:14 pm

היי! אפשר להחליף את הסוכר בסוכר חום?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2020 at 2:45 pm

לא ממליצה במרנג

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2020 בשעה 12:25

היי אפשר להשתמש בבצק הפאי של עוגת הריקוטה לימון המעולה שלך? כוונתי מבחינת הכמויות

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 31, 2020 at 2:04 pm

בטח אותה הכמות

השב
User Avatar
איזבלה
אוקטובר 4, 2024 at 3:12 pm

הכנתי ויצא בסדר, אבל הקרם לימון יצא שקוף מאוד, לא כמו שרואים אצלך בסרטון - היה שקוף עוד לפני הוספת הביצים

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2020 בשעה 20:29

הקרם יצא מדהים. טעם מטורף! אבל המרנג כאילו לא נאפה כמו שצריך. איזה מרקם אמור לצאת לו? יצא לי צמיגי ודביק, כמו קרמבו או מרשמלו על האש. ככה זה אמור להיות? כמה זמן צריך להתקרר לפני שמגישים? תודה! מתה על הבלוג שלך.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 31, 2020 at 11:01 pm

תודה מיכל אולי לא הקצפת מספיק את החלבונים לקצף יציב? המרקם אמור להישאר רך אבל לא צמיגי

השב
User Avatar
מיכל
פברואר 1, 2020 at 10:05 pm

תודה קרן, כתבתי לפני שהכנסתי למקרר אלא רק אחרי כמה זמן על השיש והזמן במקרר כנראה עשה את שלו. כשהוצאתי את העוגה מהמקרר המרקם השתנה ונהיה קליל ואווררי בדיוק כמו שתיארת במתכון. פשוט לא חיכיתי מספיק כנראה ונבהלתי שלא יצא. כל המשפחה התלהבה והעוגה גרפה מחמאות. תודה רבה!

השב
User Avatar
אמיליה
מאי 26, 2020 at 6:47 pm

מבחינת יציבות המרנג- אפשר להשתמש בשקית זילוף במקום למרוח אותו על הקרם לימון? והאם יהיה אפשר להכניס אותו גם לתנור להשחמה או שהצורה של הזילוף עלולה להיהרס?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2020 at 8:42 pm

אין בעיה להשתמש בשק זילוף ולהכניס ככה לתנור אם המרנג יציב לא אמורה להיות בעיה עם הצורה

השב
User Avatar
קרן אורבך לוין
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2020 בשעה 22:46

עוגה ללקק את האצבעות ונראית ז'ורנל! מחר מעלה תמונות לסטורי היא רק נראית כמו מלא עבודה אבל ממש לא וגם מאוד מהירה להכנה. הבעיה היחידה - צריך לחכות שתתקרר. זה באמת קשה... וכרגיל כמו כל מתכון בבלוג המושלם הזה - הצלחה! תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 31, 2020 at 11:01 pm

תודה אהובה מחכה לתמונות

השב
User Avatar
מיטל
ינואר 10, 2024 at 3:16 pm

היי קרן, האם העוגה צריכה להיות בקירור לילה או שמספיקות כמה שעות?

השב
User Avatar
מור שפיצר
פברואר 12, 2020 at 3:39 pm

לגרסה הפרווה מה הכמויות במקום המצרכים היחסיים? תודה רבה!

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2020 at 7:44 pm

מחמאה במקום חמאה באותה הכמות וחלב סויה או מים במקום החלב

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
פברואר 2, 2020 בשעה 13:02

קרן היי הנוזל של הקרם נשאר נוזלי לגמרי וניסית לאפות עוד זמן אבל נשאר נוזלי וגם הבסיס לא התאחד .מה יכול לקרות?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2020 at 1:08 pm

יכול להיות שלא בישלת מספיק זמן את הקרם והוא לא הגיע לסמיכות הרצויה? בכל אופן לתת לו להצטנן במקרר ולהתייצב לגבי התחתית, אם לא מתאחדת צריך להוסיף עוד קצת חמאה הקפדת על מצרכים בכמויות מדוייקות?

השב
User Avatar
הדס
יולי 15, 2022 at 7:44 am

העוגה יצאה מהממת וטעימה מאוד, רק הקלתית יצאה מפוררת לגמרי, למה זה?

השב
User Avatar
הלית
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2020 בשעה 10:30

הי האם הכמות של העוגה שמיועדת לתבנית קוטר 24 תתאים לתבנית אינגליש קייק רגילה ? (דמה לי אורך 30 סמ)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2020 at 10:33 am

הי לא תבנית 24 מתחלקת בין שתי תבניות אינגליש

השב
User Avatar
מליסה
מאי 2, 2021 at 11:20 pm

היי:) אחרי לילה במקרר, כשפרסתי את העוגה היה מן סירופ נוזלי בתחתית התבנית שגרם לכל הבצק להיות סופר רך ונוזלי כזה:/ יש לך אולי רעיון למה זה קרה לי?

השב
User Avatar
אביטל
פברואר 29, 2024 at 9:46 pm

היי, רציתי לשאול איזה עוגה עדיפה עלייך עם המרנג או קצפת

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2020 בשעה 11:28

היי, האם ניתן לאפות בחום נמוך לזמן ארוך יותר ע"מ שהקצף יהיה יותר קרוב לנשיקות (כמו בעוגת קצף קצפת למשל)? אצלנו פחות אוהבהם לאכל קצף רך..

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2020 at 12:34 pm

בעוגת קצף קצפת אופים את המרנג אפייה ארוכה בחום נמוך ומלבישים אותו מעל העוגה כאן המרנג נאפה עם הפאי בתנור לא ניתן יהיה לאפות את הפאי כל כך הרבה זמן, אבל את יכולה בהחלט לאפות עיגול מרנג ולנסות להלביש מעל הפאי כשמצונן בהצלחה

השב
User Avatar
חן
פברואר 7, 2020 at 3:50 am

שלום קרן, מנסה את מזלי עם עוגה כזו פעם ראשונה.. שממיסים בסיר קטן סוכר, מים, קורנפלור ושאר המרכיבים שרשמת - עושים זאת מההתחלה על אש גדולה בשביל להביא לרתיחה, או שמתחילים מאש קטנה ואז מעלים את האש עד לרתיחה? והאם יש לערבב את המרכיבים כל זמן שהם בסיר כל האש? תודה רבה

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2020 at 7:16 am

אפשר מראש להתחיל באש גבוהה, לוקח לחומרים זמן להתחמם ולהקפיד לערבב לא חייבים רצוף אבל מדי פעם עד שהתערובת מתחילה לרתוח ולהסמיך בהצלחה זה לא כזה מסובך רק לדאוג כפי שכתבתי שכל החומרים והמצרכים יהיו מוכנים ושקולים לפני תחילת עבודה

השב
User Avatar
ענת
יוני 27, 2020 at 9:08 pm

הי האם אפשר לשרוף את המרנג עם ברנר ?

השב
User Avatar
דליה
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2020 בשעה 14:10

היי. מה דעתך על תבנית פאי מתפרקת במידות 11/35/2.5 ס"מ ? יספיק ל-2 עוגות? תודה דליה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2020 at 2:49 pm

לא מוכר לי ולא ככ הבנתי את המידות תכיני את הפאי ותכניסי לתבנית אחת ואם יהיה מספיק לעוד תבנית תשתמשי בה אם זה לא יספיק את יכול הלהכין בתבנית אינגיש קטנה בהצלחה

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2020 בשעה 09:01

היי קרן המהממת! אם אני רוצה להכים עוגה קטנה, אפשר להקטין כמויות בחצי בדיוק? או שההמרות צריכות להיות אחרות? כמו כן- יש דרך להפוך את העוגה לפרווה (אלרגיה ללקטוז שלא נדע :) לשים מחמאה במקום חמאה, וחלב צמחי במקום חלב רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2020 at 9:40 am

הי שרית אני לא יודעת לאיזו תבנית את מתכוונת כשאת אומרת עוגה קטנה אבל אם היא מחצית מתבנית פאי סטנדרטית אז כן, לחלק בשניים את המרכיבים לגרסת פרווה אפשר להמיר חמאה במרגרינה בקרם ואת הקלתית אפשר להכין עם שמן קוקוס נוזלי, לא יוכעת להגיד בדיוק כמה אבל עד שהוא מתגבש. בהצלחה

השב
User Avatar
לינוי
פברואר 28, 2020 at 8:48 am

היי מה אפשר לשים במקום השקדים המולבנים?

השב
User Avatar
ריבי
starstarstarstarstar
מרץ 9, 2020 בשעה 08:59

יצא מאד טעים אבל לא אהבו את בסיס הביסקוויטים..... במידה ורוצים להשתמש בבצק פריך לבסיס של הפאי האם יש צורך לאפות מראש אפייה עיוורת ? כמה זמן? ואז לאפות את המרנג רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 9, 2020 at 10:08 am

כן, להכין בצק פריך, אפייה עיוורת 15 דקות ואז להמשיך כרגיל, מניחה שסביב 20-25 דקות אפייה ואז המרנג כרגיל

השב
User Avatar
ליאור
אפריל 30, 2020 at 10:40 pm

הי קרן, רוצה לוודא שהבנתי.. לאפות באפייה עיוורת 15 דקות, להוציא את המשקולות ואז עוד 20 דקות בלי המילוי והמרנג ואז עוד 20 דקות עם המילוי והמרנג? זה נשמע לי הרבה אולי אני טועה..תודה!

השב
User Avatar
גלית
אפריל 29, 2023 at 2:51 pm

תודה על מתכון מושלם אני באופן אישי הוספתי יותר חמאה לשכבת הבצק כדי לגבש לבצק

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2020 בשעה 11:31

הי קרן הולכת להכין ליומולדת של בעלי מחר- הוא בחר את העוגה הזו :) כמה זמן קירור נדרש שאדע אם כדאי להכין כבר היום או מחר בבוקר, מתי העוגה במיטבה? תודה ענת

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2020 at 11:50 am

מחר בבוקר זה מעולה

השב
User Avatar
פוטש
ספטמבר 30, 2021 at 2:24 pm

הי,יצא מהמםםם תודה רבה אני עשיתי על קלתית קנויה

השב
User Avatar
לירז
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2020 בשעה 19:31

היי קרן, אוהבת את כל מתכונים שלך, הם תמיד מאוד מדויקים ומוצלחים☺️ הפעם משהו השתבש שלי, אשמח להבין למה. הקרם לימון לא התייצב ונהיה נוזלי גם לאחר קירור. ולגבי המרנג, המרקם שהתקבל היה כמו ענן, פירורי (הכי קרוב לקצף גילוח חח) ולא צמיגי כמו מרשמלו מה עשיתי לא נכון לגביהם?

השב
User Avatar
מיטל
מרץ 28, 2023 at 2:27 pm

היי קרן! מה שלומך? במידה ואני אני קצרה בזמן, האם אפשר להכין את הקלתית ולהקפיאה ליומיים ואז כעבור היומיים להשלים את שאר השכבות?

השב
User Avatar
ליאת עזרן
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2020 בשעה 14:04

היי לאפות בטורבו או עליון תחתון ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2020 at 3:39 pm

לא אופה בטורבו

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2020 בשעה 18:43

היי. אין לי קורנפלור, אפשר להחליף בקמח תפוחי אדמה או שיש תחליף אחר? תודה מראש.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2020 at 7:16 pm

יש לך אינסטנט פודינג ?

השב
User Avatar
חגית
אפריל 29, 2020 at 7:32 pm

אולי כף-כף וחצי :(

השב
User Avatar
סיון
אוקטובר 14, 2020 at 4:00 pm

היי (: כמה ביצים צריך אם יש לי מידה m ולא l? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2020 at 7:31 pm

עוד אחת

השב
User Avatar
מיטלי
ינואר 8, 2021 at 6:13 am

היי באיזו טמפרטורה או

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 7:11 am

180

השב
User Avatar
עידן
starstarstarstarstar
מאי 1, 2020 בשעה 01:28

האם ניתן להמיר לתבנית אינגליש חד פעמית שייצא בסטייל הפס גבינה לימון מבחינת הכמות? במידה ואת חושבת שזה אפשרי, בכמה לחתוך את הכמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2020 at 7:04 am

נדמה לי שב 1/2

השב
User Avatar
עידן
מאי 2, 2020 at 4:30 pm

תודה קרן, שאלה אחרונה בנושא, במידה ואני מעוניין לעשות את הבסיס רק מפתי בר וחמאה (לא הצלחתי להשיג קמח שקדים והמעבד מזון שלי הוא ידני), מה היחסים החדשים? (פתי בר וחמאה) תודה!!

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
מאי 6, 2020 בשעה 11:05

הי קרן קודם כל מתכונים מעולים טרם ניסיתי אבל הולכת לנסות לגבי התבנית יש לי תבנית פאי קוטר 26 האם זה בסדר ומתאים למתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2020 at 12:21 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מאי 8, 2020 בשעה 09:09

בוקר טוב, עוגה מושלמת ! הכנתי אותה כבר כמה פעמים, המתכונים שלך תמיד כיפיים. שאלה לגבי הבצק , משום מה הוא מאוד מתפורר כאילו החמאה לא תופסת את הפירורים … יכול להיות שצריך יותר חמאה או משהו שעשיתי לא נכון ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2020 at 10:07 am

יש מצב שאת צריכה להוסיף אפשר בלי פחד

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 01:35

היי אפשרי את הפתיבר להחליף בבסיס של בצק פריך? :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 7:05 am

בטח אפשר לקחת את התחתית של הטארט ריקוטה לימון

השב
User Avatar
פנינה
starstarstarstarstar
מאי 16, 2020 בשעה 18:21

יצא נפלא! הכל מדויק והטעם מושלם. שאלה אחת: למה קצף הביצים הולך ומתכווץ בקרור? הוא הולך ומתנתק מהקרם לימון...

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 7:44 pm

נכון, אין לו על מה להחזיק ככ

השב
User Avatar
דפי
starstarstarstarstar
מאי 17, 2020 בשעה 17:20

במה אפשר להחליף את השקדים בבצק? בא לי להכין עכשיו ואין לי בבית

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2020 at 5:47 pm

אפשר לוותר

השב
User Avatar
ליבנת
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 14:06

אחרי קירור קצר בטמפרטורת החדר הכנסתי את הפאי כשהוא עטוף היטב, אך בקירור למרנג נהיה טיפות בצבע קרמל.. מה הסיבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 2:21 pm

זה נורמלי שזה קורה ואין דבר שקצת אבקת סוכר לא תעלים

השב
User Avatar
אמיליה
starstarstarstarstar
מאי 29, 2020 בשעה 11:51

האם אפשר לזלף את המרנג בשקית זילוף במקום למרוח אותו על העוגה? ואם אני אכניס את הפאי לתנור אחרי הזילחף הצורה לא תהרס מהחום?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 29, 2020 at 1:20 pm

אפשר לזלף המרנג אמור להישאר יציב

השב
User Avatar
Suzi
starstarstarstarstar
יוני 18, 2020 בשעה 13:41

היי קרן באיזה שלב מכניסים את החמאה שלא ציינת במתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 18, 2020 at 1:44 pm

כתוב : מסירים מהאש, מוסיפים פנימה חמאה, ומערביבם עד שהחמאה נמסה לגמרי.

השב
User Avatar
Suzi
יוני 18, 2020 at 4:49 pm

מעולה תודה

השב
User Avatar
Tehila Katz
starstarstarstarstar
יוני 25, 2020 בשעה 00:26

היי קרן, האם הפאי מתאים להריוניות? יש לי חברה עם חשק עז לפאי לימון, והמתכונים שלך הם תמיד חלום. ( במידה והפאי לא מתאים- יש דרך לעשות אותו שכן יתאים?)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2020 at 10:37 am

יש הפאי ביצים חיות לא ממליצה אין אפשרות להכין אותו בלי ביצים חיות כיון שיש בפרי מרנג ממש ממליצה להכין את טארט הלימון ריקוטה מהבלוג הוא היסטרי

השב
User Avatar
Tehila Katz
יוני 25, 2020 at 8:42 pm

תודה רבה אין עליך :)

השב
User Avatar
דיאנה
starstarstarstarstar
יוני 27, 2020 בשעה 00:47

מתכון משגע !!! בא לי להכין אותו :O יש לי כמה שאלות לגבי הכנת קרם הלימון... לא הבנתי את כמות המים שצריך לשים... כוס ורבע ? כמה זה במ"ל ? ולגבי שלבי הכנת הקרם, יש חשיבות מה שמים קודם בסיר? זה משנה אם שמים קודם סוכר או מים או קורנפלור לדוגמא ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2020 at 6:40 am

כוס מים = 240 מ״ל אז תצטרכי 300 מ״ל ולגבי הסיר עדיף להיצמד להוראות ולסדר הכנסת המצרכים לסיר

השב
User Avatar
oram
starstarstarstarstar
יולי 23, 2020 בשעה 07:27

הי קרן, הכנתי את הפאי ויצא ממש ממש מוצלח, תודה! אשמח לדעת מדוע בחלק מן מתכונים את משתמשת בבצק מקמח חמאה וכו' ובחלק מהמתכונים את משתמש בבסיס של פתי בר. הם אפשר וכדאי בפאי הזה להשתמש בבצק אמיתי ולא בפתי בר? שאלה נוספת- האם תארוטית אפשר להוציא כף גרידה מלימון אחד, כי אני השתמשתי בכמעט שלושה..

השב
User Avatar
יובל
starstarstarstarstar
יולי 29, 2020 בשעה 00:22

היי קרן! הכנתי בעבר את העוגה ויצאה מושלמתתת! ראיתי באיזה קונדיטוריה שמוכרים פאי לימון מפורק.. אם אני רוצה לעשות רק את הקרם לימון (ואת המרנג לשרוף בברנר) כמה זמן אני צריכה לשים בתנור?

השב
User Avatar
חוה
starstarstarstarstar
יולי 29, 2020 בשעה 00:50

6 כפות קורנפלור?? זה נראה לי מדי הרבה! יצא ממש סמיך בצורה מוגזמת...

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 29, 2020 at 6:28 am

לא אמור לצאת מאוד סמיך, אבל אפשר לנסות להוריד בכמות להבא, אני מכינה אותו לא מעט כמו שהוא

השב
User Avatar
ורה
starstarstarstarstar
אוגוסט 24, 2020 בשעה 08:29

האם ניתן לעשות אותו בגרסת פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 24, 2020 at 10:54 pm

שימוש ב נטורינה/מחמאה או שמן קוקוס במקום זה אחלהצ

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2020 בשעה 17:16

האם אפשר להקפיא את הפאי ללא המרנג?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 6:25 pm

כן

השב
User Avatar
קרין קז
דצמבר 3, 2020 at 7:17 am

היי קרן כמה זמן מראש אפשר להכין את הפאי? כלומר אפשר יומיים לפני ההגשה ועדיין יהיה טעים ופריך?

השב
User Avatar
מיט
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2020 בשעה 20:05

היי קרן! אם אני מכינה יום לפני ומכניסה לקירור, כמה זמן לפני הגשה כדאי להוציא מהמקרר למרקם מיטבי? תודה :)

השב
User Avatar
מיטלי
ינואר 21, 2021 at 9:19 pm

היי, מתכון מעולה הכנתי כמו ש3שום, ומתכננת להכין שוב, הפעם עם בצק פריך. אם עושים את העוגה עם בצק פריך, האם צריך לקרר או להקפיא אותו כשהוא יוצא מהתנור, ולפני ששמים עליו את הקרם לימון והמרנג?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 21, 2021 at 10:53 pm

עדיף לקרר לפני

השב
User Avatar
בתי
starstarstarstarstar
ינואר 23, 2021 בשעה 22:13

היי קרן, באיזה חום אופים את המרנג?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2021 at 8:06 am

באותו חום כל הזמן

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2021 בשעה 23:48

היי קרן, מה שלומך? שאלה- כבר כמה פעמים שלאחר מספר שעות במקרר קרם הלימון מתחיל להיסדק.. יש לך רעיון מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה :)

השב
User Avatar
מיכל אברמסון
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2021 בשעה 15:43

הי קרן! אני רוצה להכין את העוגה עם בצק פריך. איזה מתכון את ממליצה לו? ואיך לאפות אותו?(אפייה עיוורת? כמה זמן?) תודה!!

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
פברואר 22, 2021 בשעה 13:35

אופה כל שנה לאבא פאי לימון ליום ההולדת וזהו, לא צריך לחפש יותר - זה המתכון הכי טוב עד כה, חוסל בהנאה. גזרתי ושמרתי! תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2021 at 4:51 pm

כמה שאני שמחה, מזל טוב לאבא

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
מרץ 19, 2021 בשעה 23:07

שלום קרן, המתכון נראה נהדר! השאלה היחידה שלי היא: אם אני אופה בתנור את המרנג ביחד עם הקרם לימון, זה לא עלול לקלקל את שניהם או יהפוך לפחות את המרנג ללא יציב?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 20, 2021 at 3:23 pm

לא ככ הבנתי את השאלה... המתכון כתוב בדיוק כפי שהכנתי אותו

השב
User Avatar
נופר סמיט
starstarstarstarstar
יוני 11, 2021 בשעה 01:51

על איזה חום אני אופה את הפאי בסוף?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2021 at 7:54 am

אותו חום כל הזמן לא משתנה

השב
User Avatar
ליאורה
starstarstarstarstar
יולי 5, 2021 בשעה 20:46

היי קרן! עוגה היסטרית! הכנתי אותה יצא ממש טעים!! רק שאלה קטנה: כשעשיתי את הקרם לימון יצאו לי גושים לבנים בקרם.. מה עושים עם זה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2021 at 11:43 am

שמחה שאהבת, גושים סימן שהקרם לא עורבב מספיק טוב

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
אוגוסט 4, 2021 בשעה 13:52

חייבים להשתמש בגרידת לימון בשביל הטעם הלימוני? האם אפשר להשתמש רק במיץ לימון ועדיין הטעם יהיה בסדר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 4, 2021 at 3:54 pm

גרידת הלימון ממש מוסיפה

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
אוגוסט 4, 2021 בשעה 13:54

ועוד שאלה - אמא שלי טוענת שלא כדאי לי לעשות את העוגה הזו עכשיו כי אין לנו לימונים טריים מהעץ והלימונים בסופר הם מהקירור וזה לא יהיה טעים. מה את חושבת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 4, 2021 at 3:53 pm

חושבת שייצא לך מעולה רוב האנשים שאני מכירה קונים לימון ולא מגדלים אותו כולל אני

השב
User Avatar
Limor Jasinski
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2021 בשעה 11:01

שלום הפאי נראה מושלםםםםם! האם ניתן להקפיא אותו לאחר הרכבה אך ללא המרנג?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 12, 2021 at 12:32 pm

ללא המרנג

השב
User Avatar
נוחה
starstarstarstarstar
נובמבר 18, 2021 בשעה 22:39

היי קרן. שהכנתי את הקרם לימון, הקונפלור בו למרות הערבוב שעשיתי המון חתיכות קטנות שלו.. אחכ סיננתי את הקרם לימון כדי להוציא את החתיכות הקטנות אבל עדיין ישנם. מה לעשות להבא? אולי כמו בקמח ממש ״לנפות״ אותו? מה דעתך?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2021 at 12:18 pm

כן תנפי ולערבב ממש מהר

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2022 בשעה 09:26

רציתי לומר שהכנתי בסוף שבוע את הפאי לימון. יצא מושלם. קבל מחמאות מכולם. אחד הקינוחים הטעימים שאכלתי! יועוד משהו - בתור משהי שגדלה בארה"ב עורר בי נוסטלגיה לילדותי.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2022 at 5:11 pm

משמח ממש תודה

השב
User Avatar
ליהי
ינואר 28, 2022 at 11:08 am

יצא מושלם, מתכון מנצח !!!

השב
User Avatar
סיון
אפריל 9, 2022 at 12:37 pm

היי קרן, בכל פעם שאני מכינה פאי לימון המרנו ״מפריש נוזלים״ ומתכווץ… מה ניתן לעשות כדי למנוע?

השב
User Avatar
שגב
starstarstarstarstar
יוני 25, 2022 בשעה 19:06

לכמה זמן זה צריך להיות במקרר עד שאפשר להגיש?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 26, 2022 at 12:42 pm

ארבע חמש שעות

השב
User Avatar
Hila
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2022 בשעה 04:15

אפייה על טורבו או חום עליון/תחתון? ובאופן כללי, האם יש עוגות שמומלץ על טורבו? אשמח אם תצייני במתכונים מה מומלץ. שרופים עליך קרן!

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2022 בשעה 12:37

היי קרן, אפשר להכניס למקרר בלי אפייה ובלי המרנג? ומחר לאפות יחד עם המרנג תודה! אוהבת את המתכונים שלך!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2022 at 4:58 pm

אפשר

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2023 בשעה 21:30

מתכון מעולה!!! העוגה חוסלה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2023 at 2:25 pm

יששש

השב
User Avatar
מלכה ליבני
starstarstarstarstar
אפריל 16, 2023 בשעה 14:24

היי קרן פאי לימון שלך חוגג אצלי קבוע. הפעם אני רוצה להגדיל אותה איך אני עודה את זה ( מכינה ב תבנית 26 ורוצה את הגובה)

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2023 at 9:47 am

להכפיל

השב
User Avatar
מרית
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2024 בשעה 09:26

הי קרן, כיצד ניתן להפוך את הפאי לכשר לפסח?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:45 pm

להכין תחתית של עוגיות פסח לחג טחונות עם חמאה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img