img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות שוקולד צי׳פס חמאה חומה ופקאנים

ינואר 22, 2023 | 24 תגובות

img

24 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
שלי
starstarstarstarstar
ינואר 22, 2023 בשעה 13:47

נראה מושלם! זורם לדעתך מבחינת הטעם גם עם שוקולד צ'יפס לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2023 at 10:06 pm

בטח

השב
User Avatar
עמי
ינואר 26, 2023 at 9:05 am

נראה מעולה קינמון אפשר להשמיט למי שלא אוהב? ואם אין לי מייפל צריך תחליף או שאפשר פשוט לוותר?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2023 at 11:21 am

אפשר בקלות להשמיט קינמון אפשר להמיר מייפל בדבש, סילאן או לוותר

השב
User Avatar
דרור
starstarstarstarstar
ינואר 22, 2023 בשעה 19:06

היית ממליצה להוסיף כף חלב כדי שהעוגיות יצאו קריספיות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2023 at 9:17 pm

הן קריספיות מספיק

השב
User Avatar
אלומה
מאי 13, 2024 at 6:41 pm

תודה לך! יתכן שבקרקעית הסיר יש משקעים חומים, או שזה אומר שהחמאה נשרפה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2024 at 12:22 pm

זה בסדר זה טבעי

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
ינואר 23, 2023 בשעה 20:05

יצאו מאד טעימות אבל מאד שטוחות ודקות, מה עשיתי שגרם לזה שלא שמרו נפח? האם כדאי לאפות בתבנית שקעים כדי שיצאו שמנמנות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2023 at 4:25 pm

אין קשר נסי להבא לצנן את הבלילה במקרר

השב
User Avatar
מירי
מרץ 25, 2023 at 2:55 pm

יצאו נימוחות ועשירות בטעם! אם לא כל התערובת נכנסת לתנור באפייה אחת אני ממליצה לשמור בקירור. תודה על המתכון הנפלא הזה

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2023 at 5:26 pm

תודה מירי

השב
User Avatar
אולגה גלאי
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2023 בשעה 18:48

היי האפ אפשרי להחליף לקמח ללא גלוטן תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2023 at 6:58 pm

כן בטח ביחס של 1:1

השב
User Avatar
עינה
פברואר 8, 2023 at 1:59 pm

אפשר עם מחמאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2023 at 3:21 pm

כן בטח

השב
User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2023 בשעה 13:53

היי, מה תהיה התוצאה אם אשמיט סוכר לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2023 at 1:56 pm

פחות סוכר ישנה את מרקם העוגיה לא ממליצה בכלל לגעת בסוכר

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2023 בשעה 18:31

כמה זמן בישול לחמאה?

השב
User Avatar
נואל
starstarstarstarstar
מרץ 4, 2023 בשעה 15:48

יצא מושלם! נימוחות וטעימות

השב
User Avatar
דודו
starstarstarstarstar
יוני 18, 2023 בשעה 19:12

אמאלה! עוגיות מדהימות גם בטעם וגם במרקם וואו! תודה שחידשת לי עם החמאה החומה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 19, 2023 at 2:22 pm

תודה דודו

השב
User Avatar
סופי
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2024 בשעה 15:09

אפשר להחליף חצי מכמות הקמח בשיבולת שועל דקה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2024 at 4:27 pm

מניחה שכן

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img