img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
שבועות

אצבעות פילו עם גבינה מתוקה

מאי 7, 2021 | 29 תגובות

img

29 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
מיה
starstarstarstarstar
מאי 8, 2021 בשעה 12:47

הי. אם ממירה גבינת ריקוטה בגבינת שמנת 30% זה בסדר? ואם כן האם צריך באמת להוסיף עוד כפות פודינג?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2021 at 9:44 pm

אין צורך להוסיף פודינג וייצא אחלה

השב
User Avatar
רויטל
מאי 16, 2021 at 7:55 pm

קליפת התפוז יצרה מרירות ושמתי פחות מכף. הנוזל גלש מהפילו מהתנור... אוהבת את המתכונים שלך מאוד. את זה המסוים פחות אהבתי

השב
User Avatar
ניראל
אפריל 21, 2023 at 11:32 am

יש לי מלא גבינה כחושה במקום מה אני יכולה לשים במתכון אם אפשר?

השב
User Avatar
.
starstarstarstarstar
מאי 9, 2021 בשעה 15:46

לדעתי יש טעות במתכון. גביע הוא לא 20 מ"ל

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 9, 2021 at 8:11 pm

לגמרי שכחתי 0 אחד הכוונה כמובן ל 200 מ״ל

השב
User Avatar
חיה
starstarstarstarstar
מאי 10, 2021 בשעה 09:01

היי שמנת חמוצה גביע או 20 מ"ל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2021 at 4:49 pm

גביע!

השב
User Avatar
יובל
starstarstarstarstar
מאי 10, 2021 בשעה 13:23

האם ניתן להגיש לא חם? או שזה הורס את הטעם?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2021 at 4:47 pm

זה טעים בכל מקרה

השב
User Avatar
יובל
מאי 13, 2021 at 12:09 pm

צריך להפשער את העלים קודם כמו בצק עלים או שניתן לעבוד איתם מהרגע שמוציאים מהקפאה?

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מאי 11, 2021 בשעה 17:22

הי קרן, האם גרידת התפוז חובה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2021 at 8:29 pm

משש לא

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
מאי 11, 2021 בשעה 19:35

היי אפשר להקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2021 at 8:28 pm

רצוי לפני אפייה ואז לאפות סמוך להגשה

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
מאי 13, 2021 בשעה 22:05

אפשר למלא גם בצק שמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2021 at 4:38 pm

כן גביניות

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
יוני 18, 2021 בשעה 19:09

כל המלית ברחה לי החוצה ודווקא חשבתי ששמתי מעט ואפילו סגרתי ממש טוב את הפילו על הגבינה…. כנראה שהייתי צריכה עוד יותר לשים מעט גבינה…

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 19, 2021 at 7:12 pm

כן לפעמים זה נראה לא הגיוני ושכמות המלית קטנה מדי אבל היא לגמרי מורגשת בביס

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
יולי 13, 2021 בשעה 06:13

אפשר להשתמש בצק פילאס?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2021 at 4:24 pm

זה ייצא אחרת לגמרי ואולי פחות מתאים

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
מאי 3, 2022 בשעה 10:34

היי קרן, אפשר להקפיא אחרי ההכנה וישר מההקפאה להכניס לתנור או שצריך להפשיר לפני?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2022 at 2:02 pm

אפשר להקפיא וישר לתנור

השב
User Avatar
רביטל
starstarstarstarstar
מאי 31, 2022 בשעה 08:01

כמה זמן אפשר לשמור במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2022 at 4:56 pm

אחרי אפייה או לפני? לפני זה יום או להקפיא למלא זמן ואז לאפות

השב
User Avatar
bar
starstarstarstarstar
דצמבר 22, 2024 בשעה 14:54

האם אפשר להמיר את הגבינות ביוגורט 20% חלבון? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2024 at 3:30 pm

לא ניסיתי

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img