img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

חלת לחמניות מקומחות עם ענפים של עשבי תיבול

ינואר 9, 2021 | 49 תגובות

img

49 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
Keren
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2021 בשעה 09:29

אין שאלות רק לומר שאת מלכה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2021 at 11:33 am

תודה קרן!

השב
User Avatar
כנרת
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2021 בשעה 09:33

קרן זה נראה מושלם, הולכת להכין( גם אני כמוך חולה על בצקי שמרים. מה היחס בין הקמחים? כמה מניטובה וכמה קמח פיצה? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2021 at 11:32 am

50%-50%

השב
User Avatar
Lalq
ינואר 9, 2021 at 11:12 pm

את באמת מלכה ולי אין מיקסר איך אני יכולה להכין בלי?

השב
User Avatar
נטלי
ינואר 9, 2021 at 9:33 pm

היי קרן, פעם ראשונה בבלוג שלך...רוצה להכין חלת לחמניות :) שאלה של מתחילה - האם עלי לנפות את הקמח? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2021 at 7:42 am

אפשר אך לא חובה

השב
User Avatar
יאנה חיוט
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2021 בשעה 09:46

בקמח פיצה יש שמרים, עדיין צריך להוסיף עוד שמרים? אגב את נהדרת והחלמה מהירה לרגל

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2021 at 11:32 am

בקמח פיצה אין שמרים אלא אם כן קוראים לו קמח שמרים לפיצה, יש הבדל בין השניים. במקרה כזה אין צורך בשמרים כלל במתכון

השב
User Avatar
אהובה צלניקר
ינואר 9, 2021 at 11:38 am

היי ..ראשית שמחה שחזרת לאפות ולהיות נוכחת ...היית חסרה ..רציתי לשאול אם בדאבו את מכניסה את החומרים בסדר שבמתכון או לפי הוראות הדאבו , קודם הנוזלים ?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2021 at 11:39 am

פי ההוראות של הדאבו כמובן

השב
User Avatar
שירה
ינואר 15, 2021 at 10:12 am

הי קרן המהממת! אם אני מחליפה חצי מכמות הקמח בכוסמין מלא, צריך לשנות משהו בנוזלים?

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2021 בשעה 10:37

היי קרן, מתכון מדהים כבר מחכה להכין❤️ למה את מוותרת על להבריש בביצה? פשוט כי אין צורך שמשהו ידבק? זה לא משפיע על טעם או מראה?

השב
User Avatar
Severine Abensour
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2021 בשעה 15:07

Please can iahve thé receipe on english or french better thank you

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2021 at 6:01 pm

Only google translate for now

השב
User Avatar
שןש מאטר
starstarstarstarstar
ינואר 10, 2021 בשעה 06:51

היי, אפשר הסבר ועדיף סירטון איך יוצרים לחמנית פרח? תודה קרן. את נהדרת. מאז 2 הסדנאות שעברתי אצלך השתחררתי סופעת מהפחד מהשמרים ואני עפה על בצקי שמרים .. חבל שזה עולה גם במשקל...

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2021 at 7:42 am

תודה!! זה ידוע שכשאופים חייבים יותר ספורט....כאן יש את כל השלבים של הקליעה https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE4MTM0OTc4OTkyMDg2ODk4?igshid=yc919t0onbzg&story_media_id=2481998088732913075

השב
User Avatar
שרית
ינואר 13, 2021 at 2:34 pm

הייוש, בצקי שמרים אופים בתנור סטטי או במצב טורבו?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2021 at 3:03 pm

אני נוהגת לאפות בסטטי

השב
User Avatar
רוני כהן
ינואר 21, 2021 at 9:50 pm

היי נראה מושלם אני רוצה להכין את הבצק עכשיו , האם זה סבבה להתפיח במקרר ללילה ? והאם יש זמן מוגבל להוציא? תודה רבה ❤️

השב
User Avatar
אור פז
פברואר 17, 2021 at 12:37 pm

היי קרן, ניתן לחלק כמויות בחצי על מנת לקבל כמות חלות קטנה יותר?

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2021 בשעה 11:06

קרן, זה לא סוד שהמתכונים שלך אליפות! אני ממש רוצה להמנע מסוכר. האם יש מצב להחליף בדבש לדוגמא. ( לא מעיזה בלי אישור ממך ;)) כי אני יודעת שיש לסוכר עוד תפקידים כמו שכבר הסברת.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2021 at 12:16 pm

את מהממת ברור שאפשר הייתי הולכת על 1/4 כוס

השב
User Avatar
טל
אוקטובר 9, 2022 at 6:52 am

אם אני מחלקת את הבצק לשתי חלות 4 רצועות, עם העשבי תיבול כמובן, מה זמן האפיה?

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
ינואר 13, 2021 בשעה 14:44

מתכון מושלם!!! הלחמניות יוצאות רכות מבפנים, כמו עננים. נשמר טרי גם ביום למחרת. מתכון חובה להכנה!

השב
User Avatar
צביה הלל
starstarstarstarstar
ינואר 13, 2021 בשעה 22:40

תודה יקירה אפשר להקפיא לפני האפייה ואז להוציא מתישהו ולאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2021 at 12:07 pm

כן בטח

השב
User Avatar
אורטל
פברואר 26, 2021 at 12:35 pm

היי קרן תודה רבה על מתכונים מאלפים את העוגות אני מצליחה לבצע בגאון הבתק יצא לי דביק ממש, יש דרך להציל אותו או שלוותא עליו לפעם זו?

השב
User Avatar
מיקה
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2021 בשעה 22:16

היי קרן, המתכונים שלך אליפות, כל מתכון שאת מוציאה אני רצה להכין וכרגיל את אף פעם לא מאכזבת. שאלה קטנה, האם הבצק מתאים להכנת חלה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2021 at 10:23 pm

תודה מיקה בטח שהבצק מתאים

השב
User Avatar
טל
אוקטובר 8, 2022 at 6:40 pm

היי קרן היקרה, אם אני רוצה לקלוע מהבצק הזה שתי חלות של ארבע רצועות כל חלה(עם העשבי תיבול כמובן), כמה זמן צריך לאפות אותן?

השב
User Avatar
Shahar
starstarstarstarstar
ינואר 15, 2021 בשעה 10:49

קרן זה מטורף הקטע עם השום, תפיחה מטאורית! תודה רבה, איזה טיפ משוגע! עוד מעט מתחילה לקלוע את זר הפרחים

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 15, 2021 at 12:18 pm

הכי שמחה לעזור:-)

השב
User Avatar
תחיה הברמן
starstarstarstarstar
ינואר 16, 2021 בשעה 19:25

קרן - תודה גדולה, לחמניות מושלמות - מישהי הגיבה על טיפ עם שום ? פספסתי... ומכיוון שאין לי אינסטגרם אינני יכולה לפתוח את הסרטון לקליעת הלחמניות - אפשר לצפות בסרטון באופן אחר ? בריאות שלמה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 16, 2021 at 8:44 pm

הי תחיה כרגע הסרטונים רק באינסטגרם, לגבי השום, אפשר להניח ראש שום על חתיכת נייר אפייה שיושבת על הבצק והוא מזרז התפחה. יעיל מאוד בחורף.

השב
User Avatar
Romina
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2021 בשעה 16:57

חלה מדהימה! כל המתכונים שלך נהדרים!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2021 at 8:48 am

תודה רומינה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2021 בשעה 09:15

אפשר להמיר לקמח קוסמין 70%?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2021 at 12:53 pm

כן אפשר ולהוסיף קצת מים

השב
User Avatar
גלי בר אילן
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2021 בשעה 23:59

היי קרן, הכנתי את החלות ואחרי האפייה היה ריח חזק כמו של אלכוהול וטעם חמצמץ.. מה זה אומר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2021 at 7:07 am

אולי הבצק עמד הרבה זמן להתפחה ?

השב
User Avatar
יעל ארנון
starstarstarstarstar
אוגוסט 9, 2023 בשעה 08:25

היי קרן, הכנתי מהבצק 2 חלות עגולות, יצא מהמם וטעים. שאלה האם אני יכולה להכין את הבצק ולהתפיח אותו במקרר ללילה, תודה

השב
User Avatar
לולו
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2023 בשעה 20:08

האם ניתן להתפיח לילה במקרר ? ואם כן איך עושים שמוציאים מהמקרר כמה זמן לחכות לפני לעבוד עם הבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2023 at 2:37 pm

אפשר להתפיח במקרר ואין צורך לחכות

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img