img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
שבועות

טארט בצלים סגולים וגבינות

אוקטובר 26, 2022 | 53 תגובות

img

53 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2022 בשעה 11:30

נראה מעולה כרגיל. חסר הגרמים של הפרמזן בסוגריים

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2022 בשעה 12:55

הדרך שלי לבדוק מליחות היא לערבב את כל החומרים מלבד הביצים (כי מגעיל אותי לאכול ביצים חיות), לבדוק את רמת המליחות של הבלילה ולתקן אם צריך, ורק אז להוסיף ביצים. מומלץ.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 27, 2022 at 2:33 pm

טיפ מעולה עדי תודה

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2022 בשעה 13:07

האם אפשר להכין ולהקפיא מוכן? ולהוציא בבןקר של בראנץ'?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 27, 2022 at 2:32 pm

ברור, ולחמם היטב

השב
User Avatar
ענת
יוני 11, 2024 at 5:50 pm

הי קרן יצא מצוין . לפי התמונות השכבה העליונה שחומה ואילו אצלי לא השחימה. מה הסיבה לדעתך?

השב
User Avatar
נועה
אוגוסט 1, 2024 at 12:42 pm

היי! אם מכינה יום לפני, כדאי לשמור במקרר או להקפיא ולהפשיר? איך ישמר הכי טוב

השב
User Avatar
אורה
ינואר 30, 2023 at 6:31 pm

היי קרן! הכנתי את טארט הבצל. המלית יצאה מאוד נוזלית וקצת נזל מץחתית התבנית. ככה אמור לצאת? עכשיו בתנור ומקווה שיתקשה.

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2023 at 4:11 pm

לא אמור לצאת ככה לא יודעת להגיד מה השתבש, אולי גם מזגת יותר מדי לתבנית ? מקוה שיצא טוב

השב
User Avatar
ליהיא
יוני 7, 2024 at 2:27 pm

היי, אם משתמשת בבצק פריך קפוא מוכן, עדיין יש צורך לשלב של האפייה עיוורת? וזה גם יהיה 12 דק על 180 מעלות? תודה

השב
User Avatar
שני
דצמבר 22, 2024 at 8:46 am

היי קרן עומדת להכין את הקיש השבוע. תבנית פאי זכוכית גם תעבוד נכון? ולא רשום לשמן את התבנית, זה במכוון או שכדאי למרוח חמאה. תודה חג שמח

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2024 at 3:30 pm

אפשר תבנית פייקס, אין צורך לשמן, יש מספיק חמאה בבצק

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2022 בשעה 15:03

נראה מעולה כרגיל, מאיפה אפשר להשיג עלי אורנו טריים או עלי זעתר טריים?

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2022 בשעה 18:31

היי, נראה מדהים!! לא מצאתי את החומץ הבלסמי באופן ההכנה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 27, 2022 at 7:58 pm

בקערה מערבבים בצל עם שמן זית חומץ בלסמי ומלח, זה כתוב

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אוקטובר 28, 2022 בשעה 08:02

היי, אפשר להכין במיקסר את הבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2022 at 8:03 am

בוודאי, וו גיטרה

השב
User Avatar
מאשה
starstarstarstarstar
אוקטובר 28, 2022 בשעה 11:57

היי, אפשר להשתמש בצק פילאס תורכי במקום?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2022 at 7:40 pm

כן אבל זמן האפייה משתנה

השב
User Avatar
עדי
מאי 30, 2023 at 10:30 pm

היי קרן. תודה על המתכון. נתקעתי עם גבינה צפתית ורציתי לדעת אם יכולה להחליף את הבולגרית במתכון?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2023 at 8:56 am

כן בטח

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2022 בשעה 12:53

היי, הבצק יצא מצויין ומתמסר, אבל כמות המלית רבה מדי, ממה שהתבנית יכולה להכיל. השתמשתי בתבנית טארט 26, ונאלצתי לזרוק רבע מהמלית...חבל על חוסר בדיוק!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 29, 2022 at 1:47 pm

ממתי זורקים מלית שנשארה ועוד מתלוננים על זה? קחי תבנית פיצית ותאפי ממה שנותר פשטידה קטנה

השב
User Avatar
בתיה ארגמן
נובמבר 20, 2022 at 2:18 pm

היי, הכנתי אתמול את הקיש - מעולה !! אבל….. אפיתי בתבנית קיש 28 וגם כאן נשארה הרבה מלית !! למה אי אפשר לדייק יותר עם הכמויות ?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2022 at 2:30 pm

למה אי אפשר פשוט להגיד תודה על מתכונים? אם נשארנ מלית תאפי אותה כפשטידה בכלי קטן, למה לא לעשות מהלימון לימונדה???????

השב
User Avatar
ירין מעטוף
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2022 בשעה 21:36

הכנתי את הקיש לא טעמתי אבל אנשים ממש התעלפו עליו

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2022 at 7:49 am

שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
סמדר
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2022 בשעה 21:11

הכנתי, אפיתי, הריח שהתפשט בבית פשוט מעלף!!!. טועמת כרגע עם כוסית יין לבן וטוב ;) נהנית מכל ביס! תודה קרן על המתכון הכל כך טעים הזה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2022 at 9:13 pm

תודה איזה כייף ! לחיים

השב
User Avatar
רומי
ינואר 18, 2024 at 2:51 pm

היי קרן, נראה מתכון מעולה! אפשר להחליף.בקמח כוסמין? (מלא, לבן או 80%?) מה היחס בכמויות אם כן? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 20, 2024 at 8:58 am

אין בעיה להמיר בכוסמים 80% בלי לשנות כלום

השב
User Avatar
עיניה שפיר
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2022 בשעה 23:23

הי , האם אפשר לאפות רק את הבצק באפייה עוורת יום קודם ואת שאר הדברים להכין למחרת ?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2022 at 5:16 am

בטח שאפשר

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2022 בשעה 18:36

הי קרן, האם אפשרי להשתמש בבצק מופשר? עפתי על הנושא בזכותך אם כן על איזה את ממליצה ומה זמן האפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2022 at 6:25 am

בטח שאפשר אני אוהבת מאוד את בצק העלים המופשר,צריך רק לשחק אולי עם זמני האפייה ולראות שהוא מוכן

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
נובמבר 20, 2022 בשעה 01:27

בד״כ גרועה בקישים, עשיתי אתמול ויצא מעולה תודה! אפשר להחליף את בצל בבטטה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2022 at 2:32 pm

אני לא הייתי מוותר תעל הטעמים של הבצל, שלבי ביניהם

השב
User Avatar
הדר
מאי 21, 2023 at 9:50 am

קרן יקרה,נהנית מכל מתכון חדש וישן שלך, יש אפשרות להחליף את החומץ בלסמי במשהו אחר?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2023 at 10:28 am

ממש מעט סילאן

השב
User Avatar
רעיה
starstarstarstarstar
דצמבר 31, 2022 בשעה 19:22

היי קרן, אפשר להכין ללא גלוטן עם קמח של קופטו?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 1, 2023 at 7:09 am

כן

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
יולי 19, 2023 בשעה 11:47

היי קרן, האם אפשר להחליף בבצק פריך מוכן? של מעדנות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 19, 2023 at 3:30 pm

כן

השב
User Avatar
ענת
יוני 11, 2024 at 5:49 pm

הי קרן יצא מצוין . לפי התמונות השכבה העליונה שחומה ואילו אצלי לא השחימה. מה הסיבה לדעתך?

השב
User Avatar
אניטה
starstarstarstarstar
יוני 3, 2024 בשעה 21:04

היי קרן, רוצה להכין לשבועות :) האם תוספת של פרוסות פרומעז מלמעלה יוסיפו לטעם או שפחות ישתלבו עם הגבינות שברויאל?

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
יוני 4, 2024 בשעה 19:35

תודה על המתכון! אפשר להשתמש בחומץ בלסמי מצומצם? אם כן, באיזה כמות? תודה!

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
יוני 10, 2024 בשעה 13:11

היי קרן, שאלה לגבי הרויאל, אני מעדיפה להשתמש במעט קמח לרויאל ולא לקחת סיכון שלא יצא לי יציב האם אני יכולה להפחית את כמות החלב והביצים?

השב
User Avatar
ראשית אדרי
starstarstarstarstar
יוני 11, 2024 בשעה 11:36

היי אגם,אפשרי להחליף בבזיליקום במקום אורגנו?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2024 at 7:26 pm

בטח

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
יוני 11, 2024 בשעה 15:25

טוב ראיתי את התגובות אחרי שכבר הכנתי כי גם לי נשארה הרבה מלית אבל נשארו לי גם שאריות מהבצק, ועשיתי עוד טארט לעצמי ואמאלה איזה טעים! מחמאות בבית מפה עד הירח! אליפות!

השב
User Avatar
יעלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2024 בשעה 13:49

המתכון אליפות. אין עלייך בעולם קרן. ❤️

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img