img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חגים

טארט בצל זיתים וגבינה בולגרית

אפריל 30, 2019 | 2 תגובות

img

2 תגובות גולשים

User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2020 בשעה 23:08

היי, אפשר להשתמש בבצק פילאס במקום? ואם כן, זמן ואםן האפיה נשארים אותו הדבר?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2020 at 6:52 am

פילאס הוא בצק שונה ולכן זמן האפייה שלו ארוך יותר, ואני ממליצה אם ממירים לפילאס להבריש את השוליים שלו בביצה טרופה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img