img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פאי וטארט

טארט קרם שקדים פיסטוק ואוכמניות

ינואר 27, 2022 | 97 תגובות

img

97 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
Alon
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2022 בשעה 10:44

היי קרן, נראה ממש מעולה! מאיפה משיגים מחית וניל האם אפשר לוותר או להציע משהו במקום? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2022 at 2:41 pm

תמצית !

השב
User Avatar
עינב
מרץ 3, 2022 at 1:16 pm

אפשר להקפיא את הטארט לאחר האפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2022 at 2:42 pm

אפשר תמצית וניל

השב
User Avatar
אירית קוגל
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2022 בשעה 11:26

איפה משיגים מחית פיסטוק לא ממותקת? הפאי נראה מדהים. תודה

השב
User Avatar
שפרה חילאי
ינואר 27, 2022 at 1:56 pm

נראת מצוין, האם אפשר להכין ולאפות למחרת? ושאלה נוספת האם אפשר להמיר את מחית הפיסטוקים לחמאת בוטנים?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2022 at 2:41 pm

אפשר חמאת בוטנים כן ואפשר להכין את הבצק יום מראש אבל לא להרכיב את הטארט ללא אפייה ליום מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2022 at 2:42 pm

ל החנויות שמתחמחות באפייה, מייסטר, המזווה המתוק, וכו..

השב
User Avatar
אילנית
ינואר 27, 2022 at 4:43 pm

האם בשקדים טחונים הכוונה לקמח שקדים או באמת לטחון שקדים?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2022 at 7:51 pm

קמח שקדים ושקדים טחונים לאבקה זה אותו הדבר

השב
User Avatar
טובי
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2022 בשעה 12:02

על כמה לחמם את התנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2022 at 2:41 pm

180 מעלות , תודה על ההארה

השב
User Avatar
פנינה
יולי 28, 2022 at 6:23 pm

טורבו או חום עליון תחתון?

השב
User Avatar
הילה
ינואר 27, 2022 at 8:36 pm

היי קרן, העוגה נראית מדהימה! האם הבצק יוצא פריך אפילו שלא אופים אותו קודם לחוד מהמלית?

השב
User Avatar
יוחאי
ינואר 28, 2022 at 4:38 pm

היי קרן, אני מצטרף לשאלה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2022 at 4:43 pm

יוצא מדהים

השב
User Avatar
נעמה טסלר
יולי 16, 2022 at 10:05 pm

הי קרן שואלת לגבי אבקת אפיה בבצק, האם צריך?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 17, 2022 at 9:40 am

הי נעמה אם לא רשום אז לא צריך

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2022 בשעה 14:31

היי! נראה מושלם, איך אפשר להפוך את המתכון ללא לקטוז?:) תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2022 at 2:41 pm

שימוש במחמאה/נטורינה

השב
User Avatar
מיטל
ינואר 28, 2022 at 8:34 am

נראה מעולה!! אם יש פיסטוקים ולא מחית- האם ניתן להכין את מחית הפיסטוק?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2022 at 12:49 pm

כן יש בגוגל מתכונים למחית פיסטוק

השב
User Avatar
ענת טיירו
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2022 בשעה 16:08

היי קרן, על כמה מעלות האפייה בתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2022 at 7:52 pm

180 מעלות

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2022 בשעה 19:06

הי איך אפשר להפוך ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2022 at 7:50 pm

שימוש בקמח ללג

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2022 בשעה 20:39

רק רציתי להגיד תודה שאת שמה כמויות גם בגרמים וגם בכוסות/ כפות. ממש עוזר למי שאין משקל בבית. אז תודה רבה

השב
User Avatar
מומיןאמא
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2022 בשעה 20:57

באסה שהכל עם חמאה... לא מסוגלת להכניס חמאה/מרגרינה/שמנת הביתה...

השב
User Avatar
טירנה
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2022 בשעה 07:40

אפשר להוסיף ליקר אמארטו במקום תרכיז רוזטו?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2022 at 7:41 am

בטח

השב
User Avatar
גבריאלה
ינואר 28, 2022 at 9:02 am

שלום קרן, אפשר להפוך את המתכון לפרווה? אם כן מה המתחילים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2022 at 12:51 pm

בטח! מעולה

השב
User Avatar
אופיר
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2022 בשעה 11:11

אין בבצק ביצה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2022 at 12:48 pm

אין ביצה הוא מושלם בלי

השב
User Avatar
מזל מכלין
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2022 בשעה 12:21

מה אפשר לשים במקום מחית פוסטוק? יש לי פוסטוק לא קלוי. אפשר במקום??

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2022 at 12:50 pm

אפשר לטחון את הפיסטוק ולהוסיף חמאה קצת ואבקת סוכר

השב
User Avatar
פנינה
יולי 26, 2022 at 4:45 pm

יש לי תבנית פאי מתפרקת בגודל 24. תתאים להכנה?

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2022 בשעה 12:34

האם אפשר במקום חמאה רכה במלית לשים שמן קוקוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2022 at 12:48 pm

לא ניסיתי קרם שקדים הלי חמאה לא יודעת להגיד

השב
User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2022 בשעה 14:59

היי קרן, לא מופיעה גרסת הפרווה במתכון, אשמח לדעת למה וכמה להמיר

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2022 at 3:19 pm

מחמאה/נטורינה איפה שכתוב חמאה

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2022 בשעה 15:24

האם יש תחליף ל2 ביצים שבמלית?

השב
User Avatar
עמית הרפז
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2022 בשעה 15:38

היי קרן, השתמשת ברינג?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2022 at 4:41 pm

כן 24/2

השב
User Avatar
אילנה
starstarstarstarstar
ינואר 29, 2022 בשעה 09:37

הכנתי את הפאי שקדים יצא מודלם ממש דומה לשלך יקרה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 29, 2022 at 6:11 pm

תודה אילנה

השב
User Avatar
מילי
פברואר 10, 2022 at 7:08 pm

הי קרן , את החמאה במילוי רק להוציא או להמיס קצת ?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2022 at 10:18 am

לא להמיס לרכך

השב
User Avatar
שחר בלוקה
starstarstarstarstar
ינואר 29, 2022 בשעה 14:32

תודה על מתכון מושלם! שאלה- נשאר לי בצק מהבצק הפריך של הטארט. לדעתך אפשרי לפזר מלמעלה על הקרם פיסטוק לפני הכניסה לתנור? (אני תוהה אם יהיו פריכים או שישרפו בגלל שהם חשופים ישירות לחום) תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 29, 2022 at 6:10 pm

אפשר לפזר מעל קראמבל

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ינואר 29, 2022 בשעה 16:04

הצילו! כבר חצי שעה בתנור והמרכז ממש נוזלי! השתמשתי באוכמניות קפואות. מה לעשות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 29, 2022 at 6:10 pm

להרים קצת מעלות ולהמשיך עוד

השב
User Avatar
מיקי
starstarstarstarstar
ינואר 30, 2022 בשעה 16:24

האם יתאים 1 כפית תמצית שקדים במקום רוזטה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2022 at 9:19 pm

כן

השב
User Avatar
הילה
אוגוסט 19, 2022 at 9:48 am

הי! הכנתי את המתכון שלך של הטארט שקדים פיסטוק המרקם יצא מעולה ופריך מושלם הקטע שהטעם הזכיר לי ממש טעם לוואי של עוגיות בוטנים של פסח זה אמור להיות ככה או שהאחד מהרכיבים היה ברמה ירודה? תודה רבה!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2022 at 2:26 pm

אחג המרכיבים כנראה

השב
User Avatar
מיקי
starstarstarstarstar
ינואר 30, 2022 בשעה 16:30

ושאלה נוספת: האם מיץ לימון בבצק במקום המים ייתן פריכות נוספת וטעם לבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2022 at 9:19 pm

לא הכנתי מעולם בצק פריך עם מיץ לימון לא רואה סיבה להמיר את המים

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
פברואר 12, 2022 בשעה 21:04

טוב, זה באיי פאר הדבר הכי טעים, יפה ומרשים שהכנתי… יצא אש!!!!! וגרפתי מלא מחמאות! איזה כיף…:)) תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2022 at 11:21 pm

שמחה לשמוע רות

השב
User Avatar
אירה
פברואר 23, 2022 at 5:22 pm

הכנתי פעמיים ויצא מאוד טעים! מנסה לדייק את המתכון. פעם אחת נשאר יותר מידי בתנור, כדי שבמרכז לא יהיה נוזלי ונשרפו לי קצת השקדים. פעם שניה הוצאתי כאשר המרכז עדיין רטט וחשבתי שיתייצב, אבל נשאר נוזלי (לא מנע מבני הבית לחסל את העוגה). באיזה מצב צריך להוציא אותה מהתנור?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2022 at 7:32 am

תורידי חום תנור ותאפי קצת יותר זמן אולי אצלך בתנור החום גבוהה מדי

השב
User Avatar
ינאי לונדון
starstarstarstarstar
מרץ 4, 2022 בשעה 16:44

הפאי פשוט נהדר! הכנתי לאשתי בוולנטיינז האחרון ויצא מעולה! תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 6, 2022 at 3:32 pm

כייף לאשתך! תודה

השב
User Avatar
ברי
אפריל 22, 2023 at 1:17 pm

הי קרן, אם אני רוצה שזה יהיה פרווה ניתן להמיר למחמאה?

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2022 בשעה 07:37

נראה מתכון נהדר! מאד אוהבת את המתכונים שלך האם ניתן להשתמש בתבנית מתפרקת של פאי? או בתבנית קפיצית רגילה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2022 at 2:54 pm

בהחלט, כל אחת מהתבניות האלו יתאימו. תודה!

השב
User Avatar
mishel
ינואר 18, 2023 at 2:54 pm

הי! אפשר להכין את התחתית עם המילוי ולהקפיא אותה כמה ימים עד האפיה

השב
User Avatar
מיה
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2022 בשעה 15:15

היי קרן נראה מדהים!(: יש אפשרות לפרי אחרי במקום אוכמניות? את יודעת מה יכול לעבוד עם הפיסטוק אם לא האוכמניות?

השב
User Avatar
חגית
פברואר 15, 2023 at 1:24 pm

האם תרכיז רוזטה נותן את הטעם השקדי/מרציפני שאני כ"כ משתוקקת אליו, כי ניסיתי עוגות שקדים שונות ועדיין לא הגעתי לטעם המרציפן, על אף ששמתי תמצית שקדים

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2023 at 2:33 pm

לא חושבת שזה ייתן בדיוק את הטעם שאת מחפשת

השב
User Avatar
רינת
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2022 בשעה 17:58

יצא מדהים!!! אתגר לפסח- איך??

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
אפריל 13, 2022 בשעה 09:01

האם אפשר להפוך אותו לכשלפ? יעבוד עם קמח מצה?

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2022 בשעה 16:50

אפשר סוכר רגיל במקום אבקה? נתקעתי בלי…

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2022 at 1:45 am

אפשר

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
יולי 10, 2022 בשעה 10:14

היי קרן אפשר קמח שקדים במקום קמח לבן בפאי?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2022 at 11:55 am

לא יעבוד רק קשמח שקדים בבצק, אפשר חלקית

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
יולי 10, 2022 בשעה 11:51

קרן היי אפשר קמח שקדים במקום קמח רגיל ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2022 at 11:55 am

לבצק? לא יעבוד רק עם קמח שקדים, אפשר לשלב קצת קמח שקדים

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
אוגוסט 17, 2022 בשעה 13:16

הי כמה תמצית וניל אפשר להחליף במקום המחית וניל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2022 at 2:45 pm

באותה הכמות

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2022 בשעה 23:33

הי, אם שומרים אותו במקרר הוא חא מקבל לחות ומאבד מהפריכות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2022 at 2:27 pm

לא אמור

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
יוני 2, 2023 בשעה 09:05

הי קרן, אני רגע לפני הקרם והפירות. האם פירות נוספים כמו ענבים ואגסים יכולים להתאים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2023 at 12:39 pm

בטח

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2023 בשעה 22:14

הי, האם יעבוד עם דובדני אמרנה במקום אוכמניות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2023 at 5:49 pm

ברור

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img