img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פאי וטארט

טארט ריקוטה לימון

דצמבר 12, 2018 | 230 תגובות

img

230 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
נטע סופר
starstarstarstarstar
דצמבר 12, 2018 בשעה 18:48

הרגת אותי עוד עם התמונה הראשונה באינסטגרם ומאז כמעט ובדקתי בכפיתיות אם המתכון עלה! בקיצור היום קניתי ריקוטה ובשבת באים חברים, אין ספק שזה מה שיונח על השולחן. עכשיו רק איך מתאפקים עד שבת?!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 13, 2018 at 6:46 am

את מהממת נטע תודה. מחכה לשמוע איך יצא

השב
User Avatar
נועה חנוכה
ספטמבר 26, 2021 at 7:08 pm

קרן,רכשתי את ספרך היום. את עוגת הריקוטה אני מכינה לבעלי כמעט כל שבועיים.נהדרת את.עכשיו איך אשאר רזה עם כל העוגות האלה?

השב
User Avatar
אופיר חגי
ספטמבר 18, 2021 at 1:55 am

היי קודם כל חייבת לציין שכל מתכון שלך שאני מכינה פשוט יוצא מושלם עם מלא מלא מחמאות ושנית, באינסטגרם שלך ראיתי שרשמת שהבצק הפריך הוא על בסיס שמנת ובמתכון פשוט לא ראיתי שמנת כאחד המצרכים זה טעות במתכון או פשוט בצק אחר??

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2021 at 6:21 am

כן בבית קצת אילתרתי במקום ביצה בבצק שמנת להקצפה במקום לימון ליים במקום גבינה לבנה קרם מסקרפונה של גד והורדתי קצת בסוכר כי הקרם מתוק בפני עצמו

השב
User Avatar
Moran
אוגוסט 2, 2022 at 8:24 am

שלום, אני באוסטרליה ופשוט אין פה גבינה לבנה!! אפשר להשתמש בגבינת שמנת?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 2, 2022 at 2:10 pm

כן בטח, או בעוד ריקוטה

השב
User Avatar
טל
אוקטובר 13, 2022 at 12:32 pm

היי נראה מדהים! האם מדובר בריקוטה קלאסית למריחה או ריקוטה פרסקה? תודה :)

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2022 at 2:10 pm

פרסקה

השב
User Avatar
סיגל
דצמבר 31, 2024 at 11:51 pm

הכנתי היום, עוגה לאירוח והאורחים לא הפסיקו ליישר תודה על מתכון מעולה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 3, 2025 at 5:08 pm

תודה סיגל

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
דצמבר 12, 2018 בשעה 20:56

נראה מושלם ברמות וגם הגבינות לא שמנות שזה בכלל כיף. שאלה כללית- האם אפשרי להכין את הבצק (ובכללי, בצק פאי) ידנית ללא מעבד מזון?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 13, 2018 at 6:40 am

תודה יעל, שמחה שאהבת. אין בעיה להכין ידנית זה ייקח קצת יותר זמן, תעבדי עם הידיים לפירורים ואז תאחדי אחרי הוספת החלמון עד שנוצר בצק אחיד וחלק בהצלחה

השב
User Avatar
אורפז
יוני 30, 2020 at 11:55 am

אם אין לי מעבד מזון מה אני עושה?

השב
User Avatar
נופר יצחק
ספטמבר 27, 2021 at 4:22 pm

הי, הכנתי את הטארט ונשארה לי המוןןןןןן מלית. נראה לי שהרינג שלי בקוטר 22 לכן נשאר לי. אפשר לשמור אותה במקרר ? אני רוצה להכין מחר חדש

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2018 בשעה 07:04

הי. נראה מעולה.האם אפשר להכין את העוגה בבלנדר במקום מעבד מזון

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 13, 2018 at 8:22 am

מממ... בלנדר הכוונה למכשיר הזה שמכין שייקים? לא חושבת. עדיף בידיים, או במיקסר עם וו גיטרה, ואז להתחיל עם חמאה רכה וסוכר ולהמשיך עם שאר החומרים

השב
User Avatar
רז
אוקטובר 23, 2020 at 10:10 am

הייי אשפר להשתמש בקמח תופח במקום בקמח רגיל ואבקת אפיה? אם כן אז כמה? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2020 at 11:45 am

אין במתכון כלל אבקת אפייה לכן יש להשתמש רק בקמח לבן לא תופח

השב
User Avatar
דיקלה
מאי 15, 2021 at 7:14 pm

הבלילה יצאה לי מאוד דלילה, כיצד ניתן לתקן?

השב
User Avatar
דפנה לוי
יולי 28, 2023 at 12:59 pm

האם יש תחליף צמחוני לגבינת הריקוטה?

השב
User Avatar
Ora
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2018 בשעה 07:43

נראה פשות מדהים, תודה איך לשמור עוגה? כמה ימים?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 13, 2018 at 8:21 am

במקרר למשך 4-5 ימים, אוסיף הערה גם במתכון תודה:-)

השב
User Avatar
שרית
ינואר 31, 2021 at 1:37 am

הי קרן, תודה על מתכונים מעולים. האם תוכלי במקביל לכתיבת המתכון בגרמים/ ליערים לכתוב גם כמה זה בכוסות/ כפות לטובת אלה שאין להם משקל? זה ממש יעזור. תודה רבה!

השב
User Avatar
אור
ינואר 8, 2021 at 3:48 pm

היי קרן, נשארה לי כמות מכובדת מהמלית. רעיון מה לעשות איתה/הפנייה למתכון? תודה :)

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 4:06 pm

תבנית קטנה להכין עוגה אפילו בתבנית מאפינס

השב
User Avatar
חמוטל
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2018 בשעה 10:29

ואוו. נראה מדהים! ופשוט.. הולכת לנסות בסופ"ש. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 13, 2018 at 3:29 pm

תודה חמוטל

השב
User Avatar
קורל
מאי 8, 2021 at 5:23 pm

אם אין לי מגימיקס איך בכל זאת ניתן להכין את המלית?

השב
User Avatar
Limor baum Baum
מאי 12, 2021 at 9:16 pm

אפשר בלי המיץ לימון?

השב
User Avatar
דפנה לוי
יולי 28, 2023 at 12:59 pm

האם יש תחליף צמחוני לגבינת הריקוטה?

השב
User Avatar
לאה גלעד
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2018 בשעה 21:58

נשמע משהו משהו. שאלה: האם את השמנת המתוקה חייבים להקציף- היות וממילא היא נכנסת לאפיה ומאבדת את האוריריות שלה.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2018 at 8:26 am

הקצפת השמנת מעבה מעט את המלית, ללא הקצפה המלית תהיה נוזלית מדי ואני לא בטוחה איזו תוצאה תתקבל, את יכולה לנסות:-)

השב
User Avatar
יובל
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2018 בשעה 23:15

מת על טארט לימון וזה נראה מעולה.... אפשר אולי להחליף את הריקוטה הגבינה אחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2018 at 7:22 am

אפשר להמיר ריקוטה בכמות זהה של גבינה לבנה או גבינת טוב טעם, למה בעצם להחליף? קל למצוא היום ריקוטה בכל סופר. התוצאה עם ריקוטה תצא תמיד יותר טובה.

השב
User Avatar
נןעה
ינואר 30, 2021 at 4:33 pm

היי אפשר רק לחורר את הקלתית לפני האפייה מבלי לשים משקולת ולאפות אותה כרגיל?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 31, 2021 at 2:17 pm

אפשר לנסות

השב
User Avatar
ניצה
מרץ 6, 2023 at 4:23 pm

אני משטחת בתבנית מחוררת טדמה בהקפאה ואופה בלי משקולות יוצא מצויין

השב
User Avatar
Adi
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2018 בשעה 12:17

הנייר אפיה עם הקיטניות נדבק לבצק. מה עושים?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2018 at 5:42 pm

מוזר מאוד, לא אמור לקרות, רק לנסות בעדינות להוריד ואם לא אז אין ברירה אלא להכין חדש.

השב
User Avatar
מור
אוקטובר 21, 2020 at 9:49 pm

הי קרן אם אני רוצה להכין משהו מראש, כדי לחסוך זמנים בבוקר. אפשר לעשות את האפייה של הבצק בערב של יום קודם ואת המלית והאפייה הנוספת בבוקר למחרת?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2020 at 10:04 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
מורן
יוני 3, 2022 at 6:00 pm

אני רוצה להכין את העוגה לערב שבועות, אך אין לי קטניות, מה ניתן לשים במקום כמשקולת?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2022 at 8:32 am

סכינים ומזלגות או כל דבר כבד אחר עמיד בחום

השב
User Avatar
ירדן
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2018 בשעה 18:59

היי קרן, גם אצלי בן הזוג מאוד אוהב פאי לימון אבל לא אוהב גבינה. לטארט יוצא טעם גבינתי או שהוא יותר קרוב לטארט לימון הקלאסי? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 21, 2018 at 1:31 pm

המרקם מזכיר יותר פאי גבינה ולימון, זו לא הגרסה הקלאסית אז יש מצב שאם הוא לא אוהב עוגות גבינה זה פחות יעבוד בשבילו

השב
User Avatar
Shaked Tabenkin
starstarstarstarstar
דצמבר 21, 2018 בשעה 22:27

יצא מושלם!! מרקם ענני וחלומי! הייתי מצלמת אבל הוא נגמר תוך חצי שעה. נכנס לפנתאון! תודה רבה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2018 at 3:21 pm

איזה שמחה ואושר, תודה שקד

השב
User Avatar
Shaked Tabenkin
starstarstarstarstar
דצמבר 22, 2018 בשעה 13:59

הכנתי, יצאה מושלמת, עננית וטעימה כל כך!!!חוסלה תוך חצי שעה כך שלא הספקתי אפילו לקרר אותה.. לגמרי נכנסה לפנתאון! תודה רבה!!

השב
User Avatar
ניצן
אוקטובר 9, 2020 at 5:55 pm

היי קרן מה לגבי תבנית של 28? יש צורך בהכפלת כמויות לבצק?

השב
User Avatar
Nona
ספטמבר 26, 2022 at 12:47 am

יצא יותר טוב אפילו.. יותר עדין

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
דצמבר 24, 2018 בשעה 13:47

היי! תבנית פאי קוטר 28 יעבוד או גדול מידיי?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 24, 2018 at 2:01 pm

אולי טיפה ייצא נמוך יותר אבל יעבוד

השב
User Avatar
אנפה
אוקטובר 16, 2020 at 5:12 pm

נראה ואוווו חייבת לנסות. כל העוגות שלך הצליחו לי עד כה:))) שאלה, יש אלטרנטיבה ללא גלוטן?

השב
User Avatar
בקי
נובמבר 5, 2020 at 8:51 am

הי קרן יקרה, רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בריקוטה פרסקה במתכון הזה? זה מה שיש לי בבית:)

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 5, 2020 at 2:42 pm

כן בטח, פרסקה זה אחלה

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2018 בשעה 11:01

הכנתי לפני כשבועיים ויצא מעולה!!! אבל זמני האפיה היו שונים לחלוטין ממה שרשמת... כחצי שעה לבצק וכשעה לעוגה כולה.. העוגה יצאה נהדר והבצק הוא מהטעימים שטעמתי! אם ארצה להדגיש יותר את הטעם הלימוני, מה תמליצי לעשות? המרות כלשהן אפשריות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2018 at 11:17 am

הי דניאל, אני הכי שמחה שיצא טעים, זמני האפייה משתנים לתנור לתנור וייתכן שאצלך התנור ממש חלש, אבל העיקר שאת יודעת איך להוציא ממנו את המיטב:-) לטעם לימוני יותר אפשר להוסיף עוד גרידת ומיץ לימון לפי הטעם.

השב
User Avatar
רשל
אוקטובר 17, 2020 at 6:04 pm

העוגה יצאה טעימה בטירוף! אבל יש לי תבנית כמו שלך, ומשום מה אחרי השלב של האפייה העיוורת, הצדדים של הבצק מהדופן של התבנית ״נמסו״ וירדו בחצי מהגובה שלהם. נוצר מצב שהשתמשתי רק בחצי מהבלילת ריקוטה לימון.

השב
User Avatar
מיה
מאי 1, 2021 at 3:57 pm

היי קרן, הכנתי את העוגה והיא הייתה ככ טעימה (בהגזמהההה) שאני ממש רוצה להכין אותה גם לבני משפחה עם צליאק- איך אפשר להפוך את המלית לכזאת ללא גלוטן? האם אפשרי לשים במקום הקמח קורנפלור או שקדים? תודה רבה!

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2021 at 5:56 pm

תןדה מיה אין בעיה להמיר לקמח ללא גלוטן או קורנפלור

השב
User Avatar
אייריס
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2018 בשעה 11:52

היי קרן. אני חדשה כאן ונהנית מאוד מהפוסטים, מהכתיבה שלך וכמובן מהתמונות. רצתי להכין את הפאי. הטעם גן עדן. החמיצות בדיוק במידה הנכונה, המרקם נמס בפה, העוגה לא כבדה בכלל. פשוט מושלמת. תודה גדולה לך. סימנתי לי כבר כמה מתכונים שאני רוצה לנסות. אשמח לעדכן בהמשך. תודה רבה לך.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2018 at 12:04 pm

איריס את מהממת מלא מלא תודה

השב
User Avatar
עופר
starstarstarstarstar
ינואר 13, 2019 בשעה 19:45

היי המתכון נראה מדהים , כמה שאלות אם אפשר האם אפשר לצמצם בכמות הסוכר? האם אפשר להמיר את החמאה בשמן צמחי ואם כן האם זה נכון שאם ממירים אז יש להמיר ל85% ממשקל החמאה אם אני עובד עם מערבל באיזו מהירות צריך לעבוד לשם ערבוב החומרים ולאחר מכן להתגבשות הבצק תודה וסליחה על החפירה:-) עופר

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2019 at 9:20 pm

הי עופר, אתה לא חופר:-) שאלות לגיטימיות אני לא מעלה מתכונים עתירי סוכר ולכן גם פה בטארט הכמות לא מוגזמת ולא הייתי מפחיתה כלל, הסוכר אחראי על עוד דברים מלבד מתיקות וזה יפגע במרקם הטארט. למה להמיר חמאה בשמן? מנסה להבין מאילו טעמים, הרי הטארט ממילא חלבי. המרה של חמאה בשמן בבצק פריך לא תביא את אותה תוצאה של פריכות הבצק. מערבל במהירות גבוהה כל הזמן. מקוה שעזרתי :-)

השב
User Avatar
עופר
starstarstarstarstar
ינואר 13, 2019 בשעה 21:30

לגבי הסוכר בהחלט בעניין החלבי או לא פחות רלוונטי בשבילי , אני שואל בנוגע להמרה מחמאה לשמן רק בגלל עניין בריאותי. או שעדיף להישאר עם חמאה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2019 at 9:56 pm

אם כבר מכינים טארט כזה שווה ומושקע, עדיף שיהיה שמנמן וטעים ופריך כמו שצריך.

השב
User Avatar
עופר
starstarstarstarstar
ינואר 13, 2019 בשעה 21:58

100 אחוז תודה על העזרה

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2019 בשעה 15:06

טארט מעולה, הכנתי אותו עם תחליף סוכר לחברה סוכרתית והחלפתיח חלק מהקמח בקמח שקדים, יצא מעולה. בפעם הבאה רק הייתי נותנת לקלתית טיפה יותר אפיה ללא המשקולת וסוגרת עם הברשה של חלמון. החלק התחתון נראה כאילו לא נאפה. חוץ מזה מוששששש

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2019 at 4:04 pm

תודה רבה איריס על ההערות וההארות, והכי חשוב שמחה ממש שאהבת:-)

השב
User Avatar
אנה
מאי 20, 2021 at 10:51 pm

מה הכוונה סוגרת? אופה עם משקולת, מוציאה לכמה דק בלי משקולת ואז מחוץ לתנור מברישה בחלמון? תודה

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2019 בשעה 04:11

הכנתי שבוע שעבר למפגש משפחתי ויצא כמו בתמונה, יפה, עם טעם עדין ומרקם אוורירי. מאוד אהבו! (דבר קטן, זמן האפייה היה הרבה יותר ארוך ואני חושבת שהתנור שלי חזק) המון תודה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2019 at 6:33 am

שמחה שיצא טעים, ולפעמים תנורים יכולים להיות עניין מסתורי

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
ינואר 21, 2019 בשעה 20:38

היי קרן, הכנתי את הטארט היום ליום ההולדת של אמא שלי, אכלנו אותו חמים כזה וטעים כל כך... כולם נראו מאוד מאושרים, ולא רק מנימוס :-) שיחקת אותה ! תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 21, 2019 at 10:21 pm

תודה שרה כמה זה כייף לשמוע, מזל טוב לאמא.

השב
User Avatar
עדי
נובמבר 5, 2020 at 11:26 am

היי קרן! אתמול הכנתי את העוגיות קוקוס המושלמת מחכה כבר להכין את הפאי לסופש!! כמה שאלות.. בבצק אפשר להמיר חלמון בכמה כפות מים? ולמלית קניתי גבינת טוב טעם.. האם גם צריך לטחון אותו? או שאפשר פשוט לערבב?

השב
User Avatar
Geffen
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2019 בשעה 12:53

העוגה יצאה מצויין! תודה רבה על מתכון מעולה ומיוחד האם העוגה תעבור הקפאה טוב לדעתך?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2019 at 1:40 pm

אפשר להקפיא אין בעיה, שמחה שיצא טעים

השב
User Avatar
קורל
מאי 8, 2021 at 5:24 pm

אם אין לי מגימיקס איך בכל זאת ניתן להכין את המלית?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2021 at 9:43 pm

להעביר את הריקוטה דרך מסננת זה יפתור את הבעיה

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
מרץ 8, 2019 בשעה 12:21

היי העוגה בהכנה ונשמעת מעולה. אם בכל זאת ארצה להוסיף ציפוי, איזה ציפוי היית מוסיפה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 8, 2019 at 1:38 pm

פשוט קצפת לא מאוד מתוקה תעשה את העבודה

השב
User Avatar
שקד
ינואר 14, 2020 at 2:40 pm

אפשר להכין את המלית של הריקוטה, גבינה וכו גם במיקסר? וצריך לצנן את העוגה לפני ששמים את המלית? תודה

השב
User Avatar
רינת אמור
starstarstarstarstar
מאי 23, 2019 בשעה 23:39

טעיםםםםםםם פאי לימון זה פחות אני,אבל... אבל היא נראתה מושלמת ומגרה ששברה אותי. פשוט אחת העוגות הטובות שהכנתי. עדינה ומעולה. ובכלל כל מתכון לעוגה שניסיתי מהבלוג שלך עבד פלוס פלוס. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2019 at 6:22 am

יאאאא איזה משמח, זה לגמרי לא פאי לימון קלאסי, ואני ממש שמחה שאהבת, תודה רינת

השב
User Avatar
סהר
starstarstarstarstar
יוני 5, 2019 בשעה 07:46

הי, מתחילה להכין את העוגה ועולה שאלה...האם לבצק רק כוס ורבע קמח על כל כך הרבה חמאה? תודה מראש :-)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 5, 2019 at 8:04 am

הי סהר, 120 גר׳ חמאה לבצק פריך זה לא המון, והבצק יוצא מושלם בהצלחה

השב
User Avatar
עידית
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2019 בשעה 14:18

נראה מעולה. יש לי קצת יותר מחצי חבילת ריקוטה. האם אפשר להכין את העוגה רק עם הכמות הזו (ואולי לשים עותר גבינה לבנה)?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2019 at 3:55 pm

בדיוק

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2019 בשעה 06:13

היי קרן, האם יש לך רעיון איך להפוך את מתכון הבצק לטבעוני? אני מאוד אוהבת את הבצק הזה ורוצה להשתמש בגרסה טבעונית שלו לפאי אחר. תודה (:

השב
User Avatar
יהלי
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2019 בשעה 20:04

וואו! אחד המתכונים היותר מוצלחים שיצא לי להכין! טארט מושלם ומאוזן במרקמים וטעמים, לא ציפיתי שייצא כל כך טוב! נאלצתי לעשות מעט שינויים ועדיין יצא מצויין! לא היו לי לימונים אז השתמשתי בליים ואני גרה בחול ואין פה גבינה לבנה אז החלפתי ביוגורט במקום וכלום לא פגע בטעם או בטקסטורה. נראה לי שזו תחליף את העוגת גבינה ברירת המחדל הרגילה שלי. אגב, יצא לי איכשהו יותר מדיי מילוי (כנראה תבנית קטנה) אז אפיתי אותו סתם בנפרד בכלי חרס קטן, התקבל סוג של סופלה גבינות מתוק ואוורירי שהתענגנו עליו בעודו חם, מושלם! תודה רבה על מתכון נהדר!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2019 at 9:03 pm

איך אני שמחה לשמוע! גם לי תמיד יוצאת תבנית פיצית של סופלה זה כל הכייף! תודה רבה יקרה

השב
User Avatar
אורית תיכון
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2019 בשעה 14:51

הי איך בודקים אם העוגה מוכנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 22, 2019 at 3:06 pm

המלית אמורה להיות תפוחה ומעט יציבה

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
נובמבר 26, 2019 בשעה 07:39

שלום קרן אני רוצה לאפות ברינג בקוטר 20.. יש צורך להפחית כמויות אני מניחה בכמה לחלק לדעתך? תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 26, 2019 at 7:58 am

ליתר ביטחון תורידי 1/4 מהכמויות מקסימום אם יישאר קצת בצק ובלילה את יכולה להכין בתבנית פיצית ליד..

השב
User Avatar
הדר
אוקטובר 22, 2020 at 5:50 pm

היי קרן, יש אפשרות לערבב את הגבינה וריקוטה ושאר חומרים במיקסר עם וו בלון (במקום במעבד מזון)? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2020 at 11:31 pm

כן

השב
User Avatar
Abir Zakot
ינואר 31, 2021 at 7:08 pm

היי קרן יש אפשרות להשתמש בגבינת לאבנה של גד?

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2019 בשעה 19:13

איך יודעים שהמלית מוכנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 25, 2019 at 8:11 pm

היא אמורה להתייצב ולהיות תפוחה

השב
User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2020 בשעה 14:43

אפשר להכין את המלית של הריקוטה, גבינה וכו גם במיקסר? וצריך לצנן את העוגה לפני ששמים את המלית? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2020 at 4:23 pm

עדיף במעבד מזון כדי לטחון את הריקוטה למרקם חלק ואין תורך לצנן את התחתית לפני שממלאים אותה

השב
User Avatar
Tehila
starstarstarstarstar
ינואר 30, 2020 בשעה 10:53

אפשר להכין בתבנית זכוכית 26 לא מתפרקת, או שלא נצליח לחתוך? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2020 at 11:11 am

לא נראה לי שבעיה, מקסימום החתיכה הראשונה תהיה קצת יותר קשה לחילוץ

השב
User Avatar
Tehila
פברואר 13, 2020 at 1:00 pm

התחסלה תוך פחות מיממה :) המלית תעבוד גם בלי הלימון, ועם תותים מעל? חשבתי גם להחליף את הריקוטה במסקרפונה.

השב
User Avatar
Tehila
starstarstarstarstar
פברואר 13, 2020 בשעה 16:02

התחסלה תוך פחות מיממה המלית תעבוד גם בלי הלימון, ועם תותים מעל? חשבתי גם להחליף את הריקוטה במסקרפונה?

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2020 בשעה 14:54

היי, אפשר לדעתך להחליף את הגבינה הלבנה בשמנת חמוצה?

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
יוני 8, 2020 בשעה 20:12

מאז שראיתי את המתכון חיכיתי לחיכיתי לרגע להכין אותה, היו לי רק חצי מהמצרכים לעוגה- אז הכנתי בתבנית אינגליש קייק ויצא מהמם!! כמו ענן לימוני של גבינה תודה על המתכון המושלם!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2020 at 9:38 pm

תודה! שמחה לשמוע

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
יוני 9, 2020 בשעה 04:15

הי קרן, העוגה נראית מעולה- כמו כל המתכונים באתר שלך! אני גרה בלוס אנג'לס. את יודעת באיזו גבינה ניתן להמיר את הגבינה הלבנה? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 9, 2020 at 8:41 am

עוד ריקוטה או גבינת שמנת

השב
User Avatar
אופיר אוסט
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2020 בשעה 15:27

היי קרן :) אם אין לי מגימקס לטחון על להב את הריקוטה . וו גיטריה במיקסר יעשה את אותה עבודה ? או שיש לך פיתרון אחר תוודה רבה ❤️❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2020 at 5:06 pm

יש מצב שכן

השב
User Avatar
אנפה
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2020 בשעה 20:05

תודה!

השב
User Avatar
רינה
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2020 בשעה 09:08

העוגה נראית סוף רק שלא אוהבת לימון בעוגות. ניסית פעם ללא לימון במתכונת עוגת גבינה? יוצא טעים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 10:50 am

לא ניסיתי את זו בלי לימון, הייתי מגבירה את כמות הוניל אם את מכינה ללא הלימון, ואלי משלבת קצת גרידת תפוז

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2020 בשעה 15:17

זאת חד משמעית העוגה הכי טובה שהכנתי! מתכון מדהים!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 3:19 pm

איך אני שמחה נועה תודה

השב
User Avatar
רוני
אפריל 8, 2021 at 6:06 pm

היי, רציתי לשאול - אם לא אוהבים טעם של לימון, אפשר להחליף את המיץ לימון בחלב? או פשוט להשמיט? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2021 at 9:11 pm

להוסיף וניל בשביל הטעם

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2020 בשעה 22:06

הי, האם ניתן להמיר את הגבינה הלבנה ביוגורט?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 10:55 pm

יש מצב שכן

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2020 בשעה 22:09

וגם :) אם אין לי מעבד מזון, האם ניתן להכין את המלית בבלנדר מוט? :-/

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 10:54 pm

אין בעיה עם בלנדר מוט

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2020 בשעה 23:24

הי קרן, אני חדשה כאן באתר ששמעתי עליו רבות! נראה שאת עושה דברים מדהימים! אני לא מחבבת טארט לימון קלאסי( קרם לימון) אבל המתכון הזה נראה לי שונה.. האם יש לו את החמיצות של הקרם לימון והאם מרנג איטלקי יעבוד פה מעל? לאוהבי המתוק ממש בא לי בגלל המראה תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 11:58 pm

תודה מורן את יכולה להכין עם מרנג מעל

השב
User Avatar
רנית גוטסמן
starstarstarstarstar
אוקטובר 18, 2020 בשעה 18:18

במתכונים את לא כותבת אם לשים על טורבו או לא לשים ובאיזה שלב בתנור כדאי לשים את התבנית. מה כדאי במתכון זה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 18, 2020 at 8:53 pm

לא אופה בטורבו, ואת התבנית במרכז התנור

השב
User Avatar
רנית גוטסמן
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2020 בשעה 00:03

היי אני רוצה להכין טארט שוקולד. זה בסדר להשתמש עם הבצק מהמתכון הזה?

השב
User Avatar
דניאלה
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2020 בשעה 12:13

היי קרן, תודה על המתכון! נראה מוש! האם את הבצק עם המלית מכניסים שנית ל160 מעלות? או מעלים את המעלות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2020 at 4:39 pm

לא משנים

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2020 בשעה 12:25

איזה עוגה מושלמת וואו! כמובן שהכנתי ויצא פגזזזז

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2020 at 4:39 pm

תודה מורן

השב
User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
אוקטובר 30, 2020 בשעה 16:39

היוש, האם אפשר להכין את הבצק היום ..לשים במקפיא.. ומחר להמשיך .. או ש 24 שעות במקפיא זה יותר מדי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2020 at 5:00 am

אין בעיה

השב
User Avatar
Riki
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2020 בשעה 22:27

היי קרן, מחכה לבוא לסדנא אצלך, בנתיים נהנת מהמתכונים אפשר להכין עם קמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2020 at 2:21 pm

מלא? יש מצב שיהיה צורך בעוד מים לבצק אבל אין שום בעיה

השב
User Avatar
Michal Zinger-Cohen
starstarstarstarstar
דצמבר 5, 2020 בשעה 17:32

הכנתי אתמול, יצאה מדהים!! כמה מחמאות קיבלתי עליה! מתכון מעולה.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2020 at 7:25 pm

תודה מיכל

השב
User Avatar
בלה
starstarstarstarstar
ינואר 15, 2021 בשעה 11:40

היי קרן, המתכונים שלך מעולים! ניסיתי כבר הרבה מהם וכולם יוצאים פשוט מושלם! הפעם מתכוונת להכין את הפאי הזה. יצא שאין לי גבינה לבנה. האם אפשר להמיר בעוד ריקוטה/ שמנת חמוצה/ גבינת שמנת? כמו כן, האם את חושבת שיתאים להוסיף צנוברים מעל הבלילה (לפני האפייה)?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 15, 2021 at 12:18 pm

אין בעיה להמיר בריקוטה/טוב טעם/גבינת שמנת /שמנת חמוצה, גם צנוברים מעל זה אחלה

השב
User Avatar
בלה
ינואר 17, 2021 at 2:03 pm

תודה. הכנתי ויצא מושלם! המטרה הבאה - פרסבורגר :)

השב
User Avatar
Yarin
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2021 בשעה 15:31

היי:) תודה על המתכון! האם אפשר להחליף את הגבינה הלבנה במשהו שמן יותר כמו מסקרפונה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2021 at 5:13 pm

בטח

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
מרץ 7, 2021 בשעה 02:02

היי קרן, איך את ממליצה להכין את הגבינות למי שאין מעבד מזון או משהו דומה? תודה!

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
מאי 8, 2021 בשעה 18:11

היי האם יש אפשרות להמרה לקמח שקדים.? ושימוש בתחליף סוכר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2021 at 9:43 pm

לא ניתן לעבוד רק עם קמח שקדים במתכון, לגבי תחליף סוכר מאמינה שיעבוד אחלה

השב
User Avatar
קורל
starstarstarstarstar
מאי 9, 2021 בשעה 12:26

היי קרן, מתכון מדהים! אשמח לדעת במידה ואין לי מגימיקס .. אפשר להכין את הבלילה בכל זאת? על ידי ערבוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 9, 2021 at 8:13 pm

לגמרי אפשרי, אפשר לסנן את הריקוטה דרך מסננת למניעת גושים

השב
User Avatar
Reut
starstarstarstarstar
מאי 10, 2021 בשעה 17:38

היי קרן, רוצה להכין כפאי אישי, קטנים. מה יהיה זמן האפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2021 at 7:19 pm

15-20 דק׳

השב
User Avatar
Morgal
starstarstarstarstar
מאי 14, 2021 בשעה 23:57

היי קרן, מתכון מעולה! רוצה להכין לשבועות יעבוד גם בתבנית פאי נמוכה רגילה? לא יהיה בעייתי עם הבלילה של הגבינות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2021 at 8:33 am

גם אני הכנתי בתבנית פאי ואם נשארת קצת בלילה אופים בנפרד

השב
User Avatar
אמילי
ספטמבר 23, 2021 at 7:56 pm

יש לי תבנית מתפרקת לא של פאי, יעבוד ❤️

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מאי 15, 2021 בשעה 18:47

יש לי ריקוטה למריחה, לא פרסקה, יכול להתאים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2021 at 10:52 pm

לא ניסיתי מניחה שכן

השב
User Avatar
Nitzan
יוני 23, 2022 at 7:02 pm

היי קרן, כבר הכנתי פעם אחת ויצא מושלם!! עד כמה זמן מראש ניתן להכין את הבצק?

השב
User Avatar
Yasmin Ben Arieh
starstarstarstarstar
מאי 17, 2021 בשעה 11:11

פשוט שלמות ! הכנתי ואפילו שהיה מלא פשלות בדרך התוצר הסופי יצא מושלם... כל החבר'ה התענגו ! מתכון מהמם , לא מתוק מדי ולא שמן מדי. הוספנו למעלה סירופ תותי עץ מהגינה... תודה חג שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2021 at 7:29 pm

תודה יסמין

השב
User Avatar
שוש מאור
starstarstarstarstar
מאי 17, 2021 בשעה 17:02

הכנתי לשבועות נשאר המון. לא רוצה לאכול... אפשר להקפיא? הגבינה לא תגיר נוזלים בהפשרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2021 at 7:30 pm

אפשר להקפיא למרות שאישית פחות אוהבת כי משהו במרקם של הגבינה נהרס.

השב
User Avatar
שירן בייפוס
אוגוסט 4, 2021 at 11:11 am

הי קרן, במידה ואין בידי גבינה לבנה, אוכל להשתמש בגבינת שמנת,או שזה יכבידד ויהרוס את המרקם מבחינתך?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 4, 2021 at 3:54 pm

מעט יכביד אבל סבבה

השב
User Avatar
חרות גזית
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2021 בשעה 15:42

היי קרן, אם אין בבית ביצים בגודל L, רק M, האם להוסיף ביצה נוספת למלית? או להוסיף את החלבון שנשאר מהביצה ששמנו בבצק הפריך? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2021 at 4:05 pm

אפשר להוסיף ביצה

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2021 בשעה 08:56

הי קרן, האם לדעתך ניתן להוסיף מעל העוגה חלבונים מוקצפים ולשרוף בברנר כמו בפאי לימון? או שפחות מתאים מבחינת שילוב המרקמים בעוגה זו?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2021 at 1:46 pm

מרנג תמיד מתאים :-)

השב
User Avatar
סתיו
starstarstarstarstar
מאי 29, 2022 בשעה 14:11

קרן התותחית!! חייבת לציין קודם שהכנתי את הלחמניות-פיצה שלך ויצא מטורף!! המתכון של הטארט לימון נראה סוף (החולשה שלי היא עוגות גבינה) אבל, פחות אוהבת לימון האם יש אפשרות להשמיט את גרידת הלימון ומיץ הלימון מהמתכון? או שזה יהרוס אותו מבחינת הטעם? הייתי ממש שמחה אם זה היה פשוט- טארט גבינה תודה סתיו

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2022 at 9:07 pm

רק גבינה מעט ייצא תפל בעיניי, אז אפשר לחזק אותו עם עוד וניל, ואם את אוהבת פיסטוק לדוגמא אז קצת מחית פיסטוק זה נהדר

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
יוני 1, 2022 בשעה 19:37

היי למי שאפה את הטארט מנסיון בלבד אפיתם על טורבו או עליון תחתון תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 1, 2022 at 8:14 pm

אני אפיתי אותו עשרות פעמים על חום עליון תחתון

השב
User Avatar
ליטח
starstarstarstarstar
יוני 7, 2022 בשעה 21:26

הי קרן, סתם בא לי לספר לך שהמתכון שלך זיכה אותי במקום ראשון בתחרות עוגות לכבוד שבועות שערכנו בקיבוץ בו אני גרה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2022 at 1:26 pm

דיייייייי איזה משמחת! עוגה טיל

השב
User Avatar
יעלי
starstarstarstarstar
יוני 17, 2022 בשעה 17:58

היי קרן! הריח בבית מושלם… אני מחכה בקוצר רוח להגיש :) שאלה זריזה : הפאי כבר כמעט 50 דק בתנור (תנור טוב וחזק) אבל, כשמועצת קיסם נראה שהמלית עדיין מעט צמיגית כזו, לא נוזלית אבל לא אפויה לגמרי- האם היא מתייצבת עוד כשהיא יוצאת מהתנור למעשה? תודה רבה !

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2022 at 6:57 pm

כן היא מתייצבת בצינון

השב
User Avatar
ליר
starstarstarstarstar
יוני 24, 2022 בשעה 12:08

אין לי מעבד מזון, אשמח להנחיות ללישה בידיים. תודה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2022 at 3:31 pm

לטרוף בקערה

השב
User Avatar
ליר
starstarstarstarstar
יוני 25, 2022 בשעה 15:16

השתמשתי בריקוטה למריחה, לא מוצקה. התערובת יצאה נוזלית.. העוגה יצאה יפה בעלת מרקם נהדר אך הטעם של הריקוטה מאוד מורגש וזו גבינה מרה ולא טעימה, זה אמור להיות מורגש? גירדתי שני לימונים - את הקליפה שלהם, כפי שכתוב וזה יצא מר מדי. איך אני משיגה מרקם כזה ללא הטעם של הריקוטה ןלא המרירות הרבנ של הקליפה.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 26, 2022 at 12:43 pm

לא להשתמש בריקוטה למריחה....

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אוגוסט 10, 2022 בשעה 17:21

כמה זמן היא תשרוד בחוץ, אחרי הצהריים באוגוסט?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 11, 2022 at 7:28 am

אם היא יוצאת ישירות מהמקרר היא יכולה לעמוד שעתיים לדעתי

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2022 בשעה 10:39

היי קרן! ממש נהנית מהאתר שלך, מתכונים מעולים! החלטתי להיות אמיצה ולנסות את עוגת הגבינה והלימון :) מקווה שיצא טוב. פעם ראשונה שאני אעבוד בשיטת אפייה עיוורת, אשמח לדעת האם אני יכולה לחורר את הבצק במקום להניח משקולת של קטניות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 18, 2022 at 9:03 pm

הי תמר אני חוששת שזה לא יספיק כדי שהוא לא יתרומם ממליצה על המשקולת בכל זאת

השב
User Avatar
אופיר
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2022 בשעה 08:05

הכנתי, יצא פיגוז!!!! עדין וטעים כל כך... הכנתי עם תבנית 24 ונשאר מלא בלילה, הולכת לקנות תבנית גדולה יותר..חאראם....צריך להינות מכמה שיותר ביסים. תודה:)

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2022 at 8:15 am

תודה אופיר כשנשארת לי בלילה אני מכניסה אותה לבתנית אינגליש קטנה ואופה זה יותר סופלה גבינה מטורף

השב
User Avatar
איריס פולקמן ברזילי
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2022 בשעה 07:32

הכנתי אותה לשבת, יצאה נפלאאאא, קיבלה המון מחמאות... כל כך מיוחדת וטעימה... קרן, המתכונים שלך נפלאים... יש בהם המון נשמה.... תודה רבה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2022 at 2:07 pm

תודה רבה איריס!

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
נובמבר 24, 2022 בשעה 16:06

הי קרן, המתכונים שלך מושלמים תודה!! אם אני רוצה להכין הכל מראש יום קודם ואז רק לחמם לפני הגשה- תופס?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 24, 2022 at 10:49 pm

אין צורך לחמם לפני הגשה. אפשר להכין יום יומיים קודם מראש

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
מרץ 30, 2023 בשעה 10:49

היי קרן (: זה אחד המתכונים שלך שאני הכי אוהבת! נראה לך שאפשר להכין את מילוי בלי תחתית בכלל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 30, 2023 at 4:51 pm

כן בטח, זה ייצא מן סופלה גגבינה טעיםםםםם

השב
User Avatar
טל ק
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2023 בשעה 16:25

היי קרן יש אפשרות להכין את הטארט בגישה כשרה לפסח? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2023 at 9:49 pm

אפשר להמיר את התחתית בעוגיות לפסח

השב
User Avatar
תמר
מאי 19, 2023 at 12:11 pm

היי קרן - הכוונה כאן לריקוטה הרגילה של גד שמוכרים בסופרים? (כי יש בה קצת מלח). לא מצאתי ריקוטה פרסקה בסופר רגיל ...

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2023 at 10:19 pm

ריקוטה רגילה כן , לא למריחה, לא מכירה ריקוטה מלוחה, היא מטבעה גבינה מאוד נייטרלית את יכולה להמיר בתבור או בטוב טעם

השב
User Avatar
One
starstarstarstarstar
מאי 26, 2023 בשעה 22:50

וואו! ראיתי העוגה בריל המחודש, וישר אמרתי שחייבת להכין! זה נראה מטורף מהתמונות. ואכן, התברר כהצלחה, איזו עוגה מטורפת!! תודה על מתכון מפורט ומושלם שיוצא מעולה מהפעם הראשונה :) אני כאן כדי להגיד שלא הייתה לי גבינה לבנה, ושמתי במקומה 125 גרם של יוגורט של מיולר ויצא מושלם!

השב
User Avatar
רחלי
מרץ 21, 2024 at 5:37 pm

הי קרן, אפשר לדעתך לאחר קירור להוסיף ציפוי של קארד לימון ) כמו בטרימסטר לימון שלך? ילך? זה יתאים או פחות כדאי

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2024 at 9:51 pm

מושלם

השב
User Avatar
Meirav
starstarstarstarstar
מאי 27, 2023 בשעה 09:34

עוגה נפלאה

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
מאי 29, 2023 בשעה 09:10

אמאלה, הכנתי והמתכון הזה צרחותתתת! כמה שינויים שלי: השתנשצי בריקוטה רגילה עם מלח כי לא מצאתי פרסקה, השמטתי את התחתית כי אני עצלנית בשילוב של נמנעת מבצקים, ואפיתי בתבנית חד"פ נייר של 22 סמ כי הרגיש לי שהבלילה מעטה אז בתבנית הזו יצא גובה סבבה. אני גם אופה בטוסטר אובן שהוא לא משהו לעוגות, הכל צונח בו אז להבא אולי אכין פי 1.5 בלילה. בקיצור תודה רבה על מתכון מושלם!

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
יוני 4, 2023 בשעה 13:36

זאת העוגה הכי טעימה בעולם נקודה. אני מכינה אותה כל פעם שיש אורחים, כל פעם שצריך להביא עוגה למשהו ובערך תמיד, ומעבירה את המתכון לכל מי שמבקש מתכון לעוגה מושלמת.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2023 at 10:10 am

תודההההה, אני חושבת כמוך:-)

השב
User Avatar
יהודית אמיר
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2023 בשעה 12:00

העוגה נהדרת. די בשלושת רבעי כוס סוכר. אין משמעות להקצפת שמנת מתוקה אם מכניסים אותה לתנור. שמנת מתוקה לא מתפיחה מאפה בחום. היא קורסת מיד. לעומת זאת חלבוני הביצה כן נקרשים בחום ומתפיחים. אני הוספתי את השמנת המתוקה לבלילת הגבינה והקצפתי את החלבונים עם הסוכר. השתמשתי רק בשלושת רבעי כוס סוכר. התוצאה מתוקה ואוורירית. תודה קרן.

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2023 בשעה 10:58

היי, עכשיו בתגובות ראיתי שצריך ריקוטה פרסקה ואני השתמשתי בריקוטה 5% למריחה של גד ואכן הבלילה יצאה ממש נוזלית. אולי להבהיר במתכון איזה ריקוטה. קניתי במיוחד… תודה

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2024 בשעה 09:14

מתכון מעולה!!! ליקקנו את האצבעות! היה טעים בטירוף עוגת גבינה הכי טעימה שהכנתי אי פעם תודה רבה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2024 at 3:45 pm

זה נכוןןןןןןןן

השב
User Avatar
רחלי
מרץ 23, 2024 at 1:48 am

הי קרן נראה לך שאפשר להוסיף מלמעלה קארד לימון? ישתלב? תודה!

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
מרץ 23, 2024 בשעה 01:50

סליחה רואה שענית, תודה! אנסה!

השב
User Avatar
Ayala Yoaz
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2024 בשעה 09:31

היי קרן, גרה בסין וקשה למצוא כאן ריקוטה וגם גבינה לבנה, האם ניתן להמיר את שניהם במסקרפונה? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2024 at 4:20 pm

כם אבל הטארט ייצא כבד יותר נסי לערבב עם יוגורט סמיך אם יש

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
יולי 13, 2025 בשעה 20:00

עוגה מצויינת! הכנתי כבר כמה פעמים!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2025 at 1:25 pm

תודה מיכל

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img