עוגות בחושות

עוגת אלפחורס בחושה מטורפת

יולי 10, 2020 141 Comments

שנים שאני חולמת לטוס לדרום אמריקה, וזה לא קורה. אני לא עשיתי טיול של אחרי צבא.

התחתנתי ממש מוקדם עם מוסיקאי שעבד במסיבות ופסטיבלים בכל העולם ופשוט נסעתי

איתו בכל פעם לגיחות  קצרות לפה ולשם, ודרום אמריקה נשארה חלום שלי.

ואז! סוף סוף החיילת השתחררה והחליטה לעבוד, לחסוך,ולטוס לדרום אמריקה.

כל זה היה בדצמבר שנה שעברה כן ?

איך שמחתי!!  סוף סוף טיול של אחרי הצבא שלי מתגשם.

כמו כל האמהות, היא תסע לטיול, ובשלב מסויים אני אצטרף אליה,

כבר דמיינתי איך אני רוקדת על משאיות בקרנבל בברזיל עם חוטיני, הולכת לאיבוד ביערות האמזונס,

אוכלת אמפנדס, ומלא אלפחורס!

אבל אז הגיעה דודה קורונה, ושיבשה את התכניות לטיול שלי של אחרי צבא!

איהז באסה איתה! אבל אני אוהבת אלפחורס, אז היום הכנסתי אותם לעוגה.

עוגת שמנת ריבת חלב/ 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה 24

חומרים לעוגה:

4 ביצים גודל L

3/4 כוס ( 150 גרם) סוכר לבן 

חצי כוס (100 גרם) סוכר חום בהיר ( דמררה) 

מיכל ( 250 מ"ל) שמנת מתוקה 38%

4 כפות שמנת חמוצה

כוס ו 1/4 (175 גרם) קמח לבן רגיל

1/2 כוס (50 גר') קוקוס

2 כפיות אבקת אפיה

מעט מלח

4 כפות ריבת חלב

לעיטור אחרי אפייה:

4 כפות ממרח ריבת חלב

4 כפות קוקוס

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים היטב 2 תבניות אינגליש קייק

בקערת המיקסר מקציפים ביצים עם סוכר למשך 3-4 דקות  לקבלת תערובת תפוחה ובהירה

מוסיפים שמנת מתוקה ושמנת חמוצה ומערבבים היטב.

מוסיפים ריבת חלב ומערבבים שוב

מוסיפים קמח, קוקוס מלח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.

מחלקים את התערובת בין שתי התבניות

מכניסים לתנור ואופים כ 40-45 דק' עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים לחים 

מחממים ריבת חלב במיקרו, שופכים על העוגה, מפזרים קוקוס וטורפים

**העוגה נשמרת במקרר שלושה ארבעה ימים מכוסה היטב

**אפשר להמיר שמנת מתוקה בשמנת פרווה או קרם קוקוס ואת החמוצה ביוגורט או מיץ תפוזים

**אפשר לוותר על הקוקוס בבלילה בהמרה באותה הכמות לקמח לבן

**ריבת חלב אפשר להמיר בלוטוס

**אפשר להמיר שמנת מתוקה ב 2/3 כוס שמן

Print Friendly, PDF & Email

141 Comments

יוכבד יולי 10, 2020 at 10:33 am

הי יש אפשרות להשים משהו אחר במקום השמנת מתוקה…כדי שיהיה יותר בריא

Reply
קרן אגם יולי 10, 2020 at 4:18 pm

שמן קנולה?

Reply
כרמיצ יולי 12, 2020 at 11:20 am

מה הכמות שמן שצריך לשים במקום?

Reply
קרן אגם יולי 12, 2020 at 12:45 pm

2/3 כוס

Reply
סטלה אוקטובר 9, 2020 at 8:45 am

היי קרן היקרה, האם אפשר לשים קרם קוקוס במקום שמנת מתוקה?

קרן אגם אוקטובר 9, 2020 at 10:48 am

בטח

אביאל ינואר 1, 2021 at 9:54 am

שמן קנולה מזיק הרבה יותר משמנת מתוקה.

Reply
שושי אוקטובר 9, 2022 at 4:47 pm

האם באופן כללי את אןפה עוגות בחושות בטורבו או חום עליון תחתון? תודה וחג שמח

Reply
קרן אגם אוקטובר 10, 2022 at 3:13 pm

חג שמח שושי
אני אופה בחום עליון תחתון

Reply
ליבנת אוגוסט 15, 2020 at 12:07 am

יצא פגז. התערובת הספיקה 3 תבניות אינגליש קייק, מלאות עד 3/4 מגובהן. יאמי…

Reply
עליזה ינואר 28, 2022 at 9:17 am

יו כמה טעימה.
עוד מתכון מוצלח שלך!!!
תודה❤

Reply
קרן אגם ינואר 28, 2022 at 12:48 pm

תודה עליזה

Reply
לאה פברואר 8, 2023 at 1:53 pm

טעיייייייייייייים

Reply
קרן אגם פברואר 8, 2023 at 3:21 pm

כיייייייייייייף

אורטל פברואר 8, 2024 at 6:13 am

עוגה מושלמתתתת
שאלה… יש אפרות להכין את העוגה עם תבנית הפלא הכוונה עם החור באמצע?

Reply
קרן אגם פברואר 8, 2024 at 7:55 am

אפשר אבל בלי להפוך או לנסות לחלץ אחכ

Reply
נועה יולי 10, 2020 at 2:55 pm

אם אין לי סוכר חום, אפשר להחליף לסוכר לבן באותה כמות?

Reply
קרן אגם יולי 10, 2020 at 4:14 pm

כן בטח

Reply
פריאל יולי 11, 2020 at 10:50 pm

סליחה אבל אלפחורס זה משהו אחר… אלפחורס זו עוגיה מורכבת משתי עוגיות מ צק קורנפלור מלואות בריבת חלב שנשפכת לצדדים אז הקוקוס נדבק..
ז מממממשששדדדד לא אלפחורס…קצת יותר כבוד לעוגיה המפורסמת של הארגנטינאים!!!!!!

Reply
קרן אגם יולי 12, 2020 at 7:53 am

את צודקת, וחלילה להעליב אף ארגנטינאי, אבל אם תכתבי בגוגל עוגת אלפחורס תגלי ככ הרבה אדפטציות לעוגיה, והמון השראה ממנה, אני חושבת שאתם הארגנטינאים צריכים להיות ממש גאים שהוא נותנת כ כ הרבה השראה לכותבי המתכונים למיניהם. בכל אופן ממליצה לנסות את העוגה היא ממש מעולה

Reply
איריס יולי 14, 2020 at 1:31 am

את פשוט מהממת!!

Reply
קרן אגם יולי 14, 2020 at 6:42 am

את! תודה

מרים אוקטובר 29, 2020 at 9:30 pm

וואוו שלמות של עוגה!!!

נטלי יולי 13, 2020 at 3:03 pm

היי. עוגה מעולה
מה אפשר לשים במקום שמנת חמוצה כדי להמיר לפרווה??

Reply
קרן אגם יולי 13, 2020 at 4:25 pm

כתוב בתחתית הפוסט

Reply
Roni יולי 10, 2020 at 3:15 pm

היי קרן,
האם אפשר יוגורט במקום השמנת החמוצה?
תודה!

Reply
קרן אגם יולי 10, 2020 at 4:13 pm

כן בטח

Reply
קרן אגם יולי 10, 2020 at 4:18 pm

כן הולך

Reply
רותי יולי 11, 2020 at 9:05 am

אכן עוגה מטורפת. התענגנו…

Reply
קרן אגם יולי 11, 2020 at 11:48 am

תודה

Reply
נופר יולי 11, 2020 at 9:37 am

היי,אפשר להוריד את הקוקוס או שהוא הכרחי?יש משהו חלופי?

Reply
קרן אגם יולי 11, 2020 at 11:21 am

אין בעיה
להמיר בקמח

Reply
גלות נובמבר 24, 2020 at 6:53 pm

פצצה של עוגה

Reply
אורטל ינואר 1, 2021 at 3:48 pm

עוגה טעימה ברמותתתת אי אםשר להפסיק לאכול ממנה.
תודה רבה על המתכון

Reply
קרן אגם ינואר 1, 2021 at 5:39 pm

תודה אורטל

Reply
ניני יולי 11, 2020 at 11:27 am

יקירתי
המתכונים נהדרים אבל יש ככ שגיאות הגהה….שחבל….

Reply
קרן אגם יולי 11, 2020 at 11:49 am

את מוזמנת להעיר נקודתית איפה שיש שגיאה, האם השגיאה היא במתכון עצמו?

Reply
דורינה יולי 11, 2020 at 4:38 pm

יש לי הכל למעט ריבת חבל. מה אפשר לשים במקום או לוותר בכלל?

Reply
קרן אגם יולי 11, 2020 at 6:02 pm

עוגה אחרת

Reply
עדן ינואר 22, 2021 at 3:11 pm

היי, הכנתי את העוגה בתבנית עגולה האמצע נשאר נוזלי והמסביב נאפה טוב.
מה לעשות כדי שהאמצע יאפה והמסביב לא ישרף?
חייבת לציין שהבית התמלא בריח משגע

Reply
קרן אגם ינואר 22, 2021 at 3:35 pm

כנראה שלהרבה מעט יותר טוב שהבלילה תהיה אחידה

Reply
מעיין יולי 11, 2020 at 8:51 pm

הי! הכנתי את העוגה בשניים (וחצי אפילו) אינגליש קייק חד פעמיים ..
יצא מעולה! רק שכאילו שקע לי כל האמצע של העוגה והיא יצאה ממש נמוכה יחסית לכמות ששמתי.. מה יכולה להיות הטעות? שמתי קמח תופח אם זה משנה משהו..

Reply
קרן אגם יולי 11, 2020 at 9:55 pm

נשמע שלא היה אפוי מספיק באמצע אחרת אין לה סיבה ליפול

Reply
לירון יולי 27, 2020 at 8:40 pm

גם לי קרה אותו דבר, כבר שקעה בזמן שהיא בתנור…. מה הבעיה קרן? היא מצויינת רק מבאס ששקעה

Reply
קרן אגם יולי 27, 2020 at 8:46 pm

זה בהחלט יכול לקרות לפעמים ויש מגוון סיבות, חום גבוהה מדי, ערבוב לא נכון של אבקת אפייה, ועוד… ממליצה לא להתבאס ופשוט לנסות שוב

Reply
לירון יולי 27, 2020 at 8:51 pm

ברור!! היא טעימה מאוד אניווי
תודה רבה קרן

Reply
מיטל יולי 11, 2020 at 10:16 pm

היי קרנונה,
סוכר קנים? אפשר במקום חום דמררה?

ושמנת חמוצה כמה אחוז?

ואיזה ריבת חלב הכי מומלצת מבחינתך?

Reply
קרן אגם יולי 11, 2020 at 10:26 pm

אין בעיה עם סןכר קנים
שמנת חמוצה עדיף 15% ומעלה
ריבת חלב קניתי מה שהיה בסופר לא משהו מיוחד

Reply
שקד אפריל 14, 2021 at 12:24 pm

היי קרן המהממת
יצאה כמות גדולה, חושבת שאפשר להקפיא תבנית אחת לכמה ימים? ללא הציפוי כמובן

Reply
ריקי יולי 14, 2020 at 8:43 am

יצאה עוגה רכה רכה וטעימה מאוד. עשיתי ב2 אינגליש קייק, חוסל באותו יום.

Reply
קרן אגם יולי 14, 2020 at 9:22 am

שמחה לשמוע ריקי תודה

Reply
דפני גני יולי 14, 2020 at 7:02 pm

אפשר להקפיא?

Reply
קרן אגם יולי 14, 2020 at 9:32 pm

בטח, לעטוף היטב

Reply
נעה יולי 16, 2020 at 12:44 am

יצאה לי שנמנתית/ גבינתית ובתצץמונה נראה שהמרקם שלה יותר אוורירי. אני טועה? מה לא עשיתי בסדר

Reply
קרן אגם יולי 16, 2020 at 2:05 pm

לא אפית מספיק? לא דייקת בחומרים?

Reply
Sa יולי 16, 2020 at 4:27 pm

הי קרן
אתר מקסים ומתכונים שעושים חשק..
הכנתי היום את המתכון הראשון מהאתר, ולצערי גם אצלי העוגה שקעה במרכז ולא תפחה
מוזר ממש

Reply
קרן אגם יולי 25, 2020 at 5:16 pm

יש מצב לערבוב לא מספיק של אבקת האפייה בתערובת

Reply
תהילה אוקטובר 1, 2020 at 1:59 am

היי קרן,

מתחילה לאפות פעם ראשונה אז אולי שאלה קצת טיפשית אבל אשאל בכל זאת 🙂
אחרי שהקצפתי את הביצים והסוכר, ואני מוסיפה את שאר המצרכים לפי הסדר (נגיד בהתחלה את השמנות) רק לערבב עם כף או להמשיך להקציף במיקסר?

תודה,
תהילה

Reply
קרן אגם אוקטובר 1, 2020 at 8:22 am

אפשר להוריד את מהירות המיקסר ולהמשיך לערבב עם המקצף

Reply
דניאלה ספטמבר 14, 2021 at 9:22 pm

היי קרן, לא מצוין אחוזים של השמנת החמוצה.

Reply
קרן אגם ספטמבר 15, 2021 at 6:37 am

לא ככ משנה

Reply
נעמה יולי 17, 2020 at 8:34 am

היי קרן 🙂
אם יש לי רק ביצים מדיום, צריך לשים 5?
תודה

Reply
קרן אגם יולי 17, 2020 at 4:22 pm

כן

Reply
נעמה יולי 18, 2020 at 8:23 pm

תודה רבה קרן!
העוגה יצאה עסיסית גבוהה וטעימה במיוחד!

Reply
אביטל יולי 17, 2020 at 11:00 pm

קרן היקרה,המתכון מדוייק כל כך והעוגה יצאה עסיסית ומעולה!! כולם אהבו כולל האורחים והילדים.. תודה רבה יש לך מתכונים אליפות!!

Reply
קרן אגם יולי 18, 2020 at 6:30 am

תודה אביטל

Reply
ליליאנה פברואר 20, 2021 at 8:44 am

אין לי סוכר חום ,מה אפשר בימקום תודה

Reply
קרן אגם פברואר 20, 2021 at 8:48 am

סוכר לבן

Reply
ליאור לוי דצמבר 15, 2021 at 7:22 pm

היי קרן מה שלומך יקירה?
האם אפשר להשתמש בריקוטה 5% במקום שמנת חמוצה?❤️

Reply
קרן אגם דצמבר 15, 2021 at 8:13 pm

כן אפשק

מירב יולי 21, 2020 at 6:46 am

היי קרן!
שייך להשתמש בחלב מרוכז שהכנתי בבית?

Reply
קרן אגם יולי 21, 2020 at 7:23 am

בטח

Reply
מירב יולי 23, 2020 at 11:38 am

תודה רבה!
אפשרי להפחית בכמות הסוכר?

Reply
קרן אגם יולי 23, 2020 at 2:50 pm

לא מומלץ היא לא כז ומתוקה ואם כן אז 1/4 כוס

Reply
סיון יולי 24, 2020 at 10:12 am

היי, האם ניתן להקפיא?

Reply
קרן אגם יולי 24, 2020 at 2:42 pm

בטח, עדיף בלי הציפוי

Reply
שירי ינואר 7, 2022 at 11:29 pm

אפשר להקפיא?

Reply
קרן אגם ינואר 8, 2022 at 7:47 am

כן
רצוי בלי הציפוי אבל אפשר גם עם

Reply
מוטי אליקים יולי 25, 2020 at 10:07 am

עוגה אליפות !!!!
ממש טעימה, כל המשפחה נהנתה, מכור לעוגות הבחושות שלך.

Reply
קרן אגם יולי 25, 2020 at 2:28 pm

הכי כייף לי לשמוע מוטי תודה

Reply
טלי סבו יולי 26, 2020 at 10:06 am

היי קרן, תודה על המתכון. האם כשמוסיפים את השמנת המתוקה (והחמוצה) – להמשיך להקציף במיקסר? כלומר השמנת המתוקה אמורה להיות מוקצפת בתוך התערובת? (כמו בעוגת השיש קצפת ריבת חלב?)
ובמידה שכן – האם גם את הקמח אפשר להוסיף בסוף תוך הקצפה?

Reply
Inbar יולי 27, 2020 at 10:50 am

הכנתי את העוגה והיא מדהימה! תודה רבה!

Reply
סמר יולי 31, 2020 at 8:04 pm

היי קרן, אפשר לעשות אותה קאפקייקס?
אני צריכה כמות מינימלית של קאפקייקס אז אפשר לעשות חצי מהכמויות?

Reply
קרן אגם יולי 31, 2020 at 9:29 pm

כן אין בעיה

Reply
ליבנת אוגוסט 15, 2020 at 12:12 am

יצא פגז. התערובת הספיקה ל-3 תבניות אינגליש קייק, מלאות עד 3/4 מגובהן. יאמי…

Reply
קרן אגם אוגוסט 15, 2020 at 6:25 pm

שמחה לשמוע תודה

Reply
מורן ספטמבר 20, 2021 at 9:12 am

היי…
באיזה כוס חד פעמית ניתן להשתמש?
מתה על המתכונים שלך♥️ חג שמח

Reply
קרן אגם ספטמבר 20, 2021 at 10:49 am

תודה מורן
כןס שתיה חמה

Reply
אושרת אוגוסט 15, 2020 at 9:30 am

ממש מוזר, עוד בזמן האפייה בתנור החלק האמצעי של העוגה קרס ושקע. זה מעולם לא קרה לי.

Reply
קרן אגם אוגוסט 15, 2020 at 10:03 am

לדעתי כיון שכבר קרה כאן למישהי אולי משהו בערבוב של ריבת החלב לא נכון והמסה שלא מעורבבת מספיק בבלילה גורמת לשקיעה במרכזה, ממליצה להבא לערוב במדוייק אחרי המתכון ולערבב היטב

Reply
נורית אוגוסט 21, 2020 at 2:31 pm

אם רוצה עוגה אחת אפשר הכל חצי כמות?

Reply
קרן אגם אוגוסט 21, 2020 at 3:29 pm

כן

Reply
Janice אוגוסט 24, 2020 at 10:46 am

היי העוגה נראת מושלמת! אפשר להקפיא?

Reply
קרן אגם אוגוסט 24, 2020 at 10:54 pm

אפשק להקפיא אין בעיה

Reply
חגית חוגי ספטמבר 4, 2020 at 9:34 am

עוגה מעולה רכה ועסיסית. חוסלה.

Reply
מירי אוקטובר 10, 2020 at 11:56 am

יצאה לי מעולה! תודה על מתכונים מצוינים!

Reply
קרן נובמבר 8, 2020 at 7:59 am

הכנתי. טעימה בטירוף !!!

Reply
קרן אגם נובמבר 8, 2020 at 8:39 am

תודה!

Reply
מירב פברואר 19, 2021 at 4:22 pm

יצאה לי דחוסה מבפנים…

Reply
קרן אגם פברואר 19, 2021 at 5:27 pm

אז אולי משהו השתבש, אפית בטורבו או שערבבת הרבה מדי או שהורדת בסוכר

Reply
אורנה דצמבר 24, 2020 at 1:27 pm

כאשר חמישה אנשים ויותר מציינים את אותה הערה נראה לי שמשהו במתכון פחות הולך
העוגה גם אצלי צנחה במרכז
אולי העובדה שאין חמאה/שמן השפיעה
חבל מאד

Reply
קרן אגם דצמבר 24, 2020 at 4:40 pm

ראשית אני מצטערת שלא הצליח לך. יכול להיות שמתוך אלפים שהכינו אותה יש חמישה שאצלם היא צנחה במרכז כי לא היתה אפויה מספיק, אני מניחה שאולי זה קשור גם לערבוב הבלילה ולסוגי תנור ותבניות שונות . לא הצלחתי להבין מה מקור הבעיה אבל אני הכנתי אותה כבר מספר פעמים ואצלי זה לא קרה. זו עוגה מדהימה שהוכנה ככ הרבה פעמים עי אחרים.

Reply
איריס חסון ינואר 14, 2021 at 10:54 am

ניתן להשתמש בשמן חמניות שהוא בריא יותר משמן קנולה.

Reply
מירב ינואר 15, 2021 at 4:40 pm

איזו טעימהה! רכה רכה. תודה קרן 🙂

Reply
קרן אגם ינואר 15, 2021 at 4:55 pm

תודה מירב שבתשלום

Reply
הדס ינואר 22, 2021 at 6:03 pm

היי קרן, קודם כל תודה רבה העוגה יצאה מעולה.. כמו שאר המתכונים באתר שאנו מכינים בבית על בסיס שבועי, מגיע לך פרגון ענק.
האם לשים את הריבת חלב מעל כאשר העוגה עוד חמה ? או שעדיף שתתקרר תחילה ואז?

Reply
קרן אגם ינואר 22, 2021 at 10:20 pm

חמה

Reply
גילי זולטי אפריל 7, 2021 at 7:47 pm

היי קרן מקסימה. האם מתאים לשים על העוגה קרם ריבת חלב לקישוט?

Reply
קרן אגם אפריל 8, 2021 at 11:02 am

מה ההבדל בין קרם ריבת חלב לריבת חלב? בכל אופן אם זה במקום ריבת החלב נשמע לי מתאים

Reply
שקד ינואר 28, 2021 at 2:19 pm

היי קרן,
האם אפשר להשתמש בסוכר חום כהה לאפיה במקול הסוכר חום בהיר דמררה?

Reply
קרן אגם ינואר 28, 2021 at 2:41 pm

כן אין בעיה להמיר בסוכר חום כהה

Reply
קארין פברואר 5, 2021 at 9:17 pm

עוגה פגז!!

Reply
קרן אגם פברואר 6, 2021 at 7:13 am

כשמה כן היא

Reply
Galit אפריל 9, 2021 at 3:55 pm

עוגה מצויינת. אפיתי ב 3 אינגליש קייק תודה קרן

Reply
קרן אגם אפריל 9, 2021 at 5:15 pm

איזה כייף

Reply
זיוית אפריל 12, 2021 at 4:10 pm

היי קרן. אפשר לוותר על ציפוי ריבת חלב ולפזר במקום זה אבקת סוכר?

Reply
קרן אגם אפריל 12, 2021 at 11:30 pm

בהחלט

Reply
ליאת אפריל 12, 2021 at 9:14 pm

קרן את פשוט מלכה
וזה שאת נותנת אופציות להחליף מרכיבים כדי להכין פרווה זה מושלם
תודה רבה

Reply
קרן אגם אפריל 12, 2021 at 11:28 pm

הכי שמחה שיש לכולם אופציה 🙂

Reply
ורדית אפריל 5, 2023 at 12:17 pm

האם יש אןפציה ללא גלוטן? אפשא להמיר קמח לקמל תמי וזהו?

Reply
קרן אגם אפריל 5, 2023 at 1:57 pm

קמח תמי אחלה

Reply
Hofit Eliyahu אוגוסט 28, 2021 at 2:13 pm

שבת בבוקר 🙂
4 ילדים מתוקים ועוגה אחת מטורפת… שחוסלה.
כמה קל ככה טעים.
תודה

Reply
גל נובמבר 1, 2021 at 11:56 pm

היי קרן…
האם לשנות כמות ביצים כשיש ביצים בגודל XL? ומה כוונתך שציינת…
"אפשר להמיר שמנת מתוקה בשמנת פרווה או קרם קוקוס ואת החמוצה ביוגורט או מיץ תפוזים"
למה המרה ביוגורט או מיץ תפוזים, הרי אנחנו מעוניינים בפרווה.
תודה לתשובתך.

Reply
קרן אגם נובמבר 2, 2021 at 6:19 am

נתתי אופציה לשמנת החמוצה להמרה ביוגורט כשאין שמנת חמוצה או מיץ תפוזים לפרווה
בנוגע לביצים, להפחית אחת

Reply
נגה אפריל 28, 2022 at 4:25 pm

גם לי שקעה במרכז , בשתי התבניות אינגליש קייק, כבר עוד האפייה…. ברמה שאי אפשר היה להגיש באסה

Reply
אביבית אוגוסט 26, 2022 at 1:20 pm

היי קרן מהממת, האם ניתן לשים שמנת לבישול 10% במקום שמנת להקצפה?

Reply
קרן אגם אוגוסט 26, 2022 at 3:15 pm

הי, בעקרון כן אבל לקחת בחשבון ששמנת להקצפה יש בה יותר אחוזי שומן ולכן להשלים את השומן הזה עם שמן או חמאה חשוב

Reply
מירב אוקטובר 17, 2022 at 10:11 am

כמה פשוטה להכנה ככה טעימה!! גרפה מלא מחמאות.

Reply
קרן אגם אוקטובר 17, 2022 at 11:36 am

אני אוהבת אותה ממש! תודה

Reply
רוני נובמבר 10, 2022 at 7:34 pm

היי, בהיעדר מיקסר עומד/נייד, אפשר להקציף את הביצים והסוכר גם ידנית? תודה

Reply
קרן אגם נובמבר 10, 2022 at 7:42 pm

כן עם מטרפה לכמה דקות מהר וללא הפסקה

Reply
רוני נובמבר 10, 2022 at 7:35 pm

ואם אין סוכר דמררה, עדיף להמיר אותו בלבן או בחום כהה? תודה שוב 🙂

Reply
קרן אגם נובמבר 10, 2022 at 7:42 pm

לבן

Reply
רעות נובמבר 28, 2022 at 12:21 pm

אפשר ללא קוקוס?

Reply
קרן אגם נובמבר 29, 2022 at 12:30 pm

בטח

Reply
לי מרץ 2, 2023 at 9:01 am

הכנתי יצא מעולה תודה

Reply
אורטל פברואר 8, 2024 at 2:17 pm

היי, העןגה הזו מצויינת וטעימה ברמות
תודה רבה על המתכון
שאלה אם אני עושה את העוגה בתבנית פלא עם החור באמצע זה בסדר?
פשוט עד היום עשיתי בתבנית 24

Reply
אורטל פברואר 8, 2024 at 6:14 am

היי, קודם כל העוגה הזו מושלמתתתת!
האם אפשר להישתנש בתבנית הפלא הכוונה לתפנית עם החור באמצע?

Reply
קרן אגם פברואר 8, 2024 at 7:55 am

היא לא מתאימה לתבנית כזו

Reply
אורטל פברואר 8, 2024 at 2:18 pm

תודה רבה
יש עוגה אחרת שכן מתאימה?

Reply
קרן אגם פברואר 8, 2024 at 4:32 pm

עוגות טורט / לייקח כמו עוגת תפוזים (שיש תפוזים מעולה באתר) עוגת לייקח פרג , יש עוגת לימון וקוקוס

Reply

Leave a Comment