img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חגים

עוגת ביסקוויטים מוקה

מאי 9, 2021 | 26 תגובות

img

26 תגובות גולשים

TAG

User Avatar
חן
starstarstarstarstar
מאי 10, 2021 בשעה 14:02

גבינת המסקרפונה בתיאור באה במקום גבינת שמנת באחוזי שומן גבוהים ברשימת המצרכים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2021 at 4:52 pm

הכוונה כמובן לגבינת שמנת ולאו דווקא למסקרפונה תודה על ההארה

השב
User Avatar
שושי גולדמן
מאי 10, 2021 at 5:03 pm

הארה כללית : האם אפשר להעלות תמונה של אריזת הביסקוויטים? זה לא הפתי בר הנפוץ ולא בישקוטים...

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
מאי 10, 2021 בשעה 16:46

האם מדובר בנס קפה רגיל של עלית? או אפשר כל נס קפה. השאלה עד כמה זה יהפוך את העוגה ליותר עוגת קפה ממוקה...

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2021 at 4:47 pm

לגמרי נס קפה רגיל העוגה מושלמת כמו שהיא

השב
User Avatar
רעות
מאי 14, 2021 at 5:06 am

האם להכין את הנס עם חלב (כמו שמכינים משקה נס קפה) או רק אבקת נס קפה עם מים??

השב
User Avatar
Ilana Danilowitz
מאי 10, 2021 at 6:35 pm

Looks delicious - what assortment of cheeses can I use as I live in the USA. תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2021 at 7:18 pm

philadelphia is great

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
מאי 10, 2021 בשעה 17:28

מתי מוסיפים פודינג וניל ואת 2 מיכלי הגבינה הלבנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2021 at 7:20 pm

עם גבינת השמנת, הוספתי עכשיו תודה

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מאי 10, 2021 בשעה 18:36

כמה גר' יש במיכל גבינת שמנת? אנחנו גרים בחו"ל המוצרים והמידות לא אותו דבר כמו בארץ

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2021 at 7:17 pm

200 גר׳

השב
User Avatar
יוסי
starstarstarstarstar
מאי 11, 2021 בשעה 07:43

האם צריך לרפד גם את התחתית או רק מהצדדים

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2021 at 9:22 am

מספיק מהצדדים אם מגישים את העוגה על תחתית התבנית. אם לא אז מומלץ לרפד את התחתית בנייר אפייה שיושב מעליה שלם ועליו לסגור את הרינג החיצוני כדי להשאיר ״חצאית״ של נייר אפייה שתעזור בהרמה והעברה של העוגה לצלחת הגשה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2021 at 3:20 pm

רק בצדדים

השב
User Avatar
P
starstarstarstarstar
מאי 11, 2021 בשעה 12:54

בכמה גרם בישקויטים מדובר?

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
מאי 11, 2021 בשעה 20:15

ממש בא לי על עוגת קרם מוקה, אבל אני לא אוהבת גבינות... איך אפשר להכין אותה רק עם פודינג (מבחינת כמויות)?

השב
User Avatar
רות צקרוב
starstarstarstarstar
מאי 14, 2021 בשעה 12:22

כמה ימים העוגה יכולה להשאר במקרר טובה לאכילה והאם אפשר להקפיא חלק ממנה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2021 at 4:34 pm

ארבעה ימים אפשר להקפיא

השב
User Avatar
Claudia fischbach
starstarstarstarstar
מאי 20, 2021 בשעה 05:58

Hi! I can’t find the recipe of the pistachio and white chocolate cake. Can

השב
User Avatar
paz
starstarstarstarstar
מאי 26, 2021 בשעה 08:36

עשיתי עם פתי בר שוקולד טבול בחלב+אמרטו+קאלוהה...יצא פשוט מטרף. תודה קרן על כל המתכונים הנפלאים שלך. גרמה להרבה קולות עונג כשנאכלה....

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2021 at 8:10 pm

נשמע אליפות תודה

השב
User Avatar
אליהו
starstarstarstarstar
מאי 4, 2022 בשעה 13:35

האם אפשר לא לטבול את הביסקוויטים? האם הם יכולים להתרכך טבעית מהקרם? תמיד כשאני מכין, גם כשאני טובל לחלקיק שניה ומנער את יתרת החלב, הביסקוויטים רכים למחרת במרקם לא נעים. מישהו ניסה ויודע לספר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2022 at 3:12 pm

אני מניחה שהם יהיו בסדר, אפשר גם להשפריץ עליהם מעט חלב כשהם בתבנית עם שפריצר אם יש לך ואז אתה שולט יותר טוב בכמות הנוזל

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img