img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת לימון שמנת חמוצה רכה

יולי 6, 2020 | 164 תגובות

img

164 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
לינה
starstarstarstarstar
יולי 6, 2020 בשעה 11:13

היי קרן, במידה ויש רק תבנית 26? בכמה להכפיל את החומרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2020 at 4:39 pm

לעוגה גבוהה צריך ממש להכפיל

השב
User Avatar
אסלאם
יולי 26, 2020 at 2:45 am

היי קרן תודה על עוגה מהמממממממממת טעימה בטירוף ומתכון מנצח , עשיתי אותה בדיוק לפי המכון רק חילקתי לשתי תבניות אינגלש קייק והוספתי אוכמניות יצאאאאאה מעלפתתתתתת ,, שאלה באלי לעשות אותה כמו cupcakes עדיין זמן האפיה יישאר 35 דקות ?? שאלה נוספת אני רוצה להשתמש בתבנית מחולקת מאלומיניום להכניס את הבלילה ישר אליה כמובן לאחר שימון , או לשים את התבניות נייר לתוך תבנית האלומיניום ??

השב
User Avatar
ניצה
יולי 7, 2020 at 12:30 am

האם בכל זאת אפשר שמנת 9% בלבד? למי שלא יכול להרשות לעצמו מעבר....

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2020 at 10:17 am

ברור שאפשר

השב
User Avatar
סוזי
יולי 17, 2020 at 10:40 pm

הוספתי דובדבנים חמוצים ויצא אלוהי

השב
User Avatar
טליה
ספטמבר 15, 2021 at 10:26 am

אפשר לשים ב 2 תבניות אינגליש קייק ?

השב
User Avatar
מאיה
ספטמבר 6, 2022 at 8:24 am

אני אומנם לא קרן, אבל שמן הוא 100% שומן... ו15% בשמנה חמוצה לא מסתדר? :-) אשמח שתאירי את עיני - ממני שמפחיתה כמויות של שמן וגם מעדיפה שמנת חמוצה 9%.

השב
User Avatar
רוני
אפריל 23, 2021 at 12:15 pm

היי קרן, אפשר להשתמש בסוכר וניל במקום תמצית וניל? אם כן כמה סוכר וניל היית שמה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2021 at 8:51 am

שקית סוכר וניל

השב
User Avatar
מקטובי רבקה
נובמבר 12, 2022 at 8:44 am

מה הכי מומלץ לאפיה מושלמת טורבו או אחר

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2022 at 4:16 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
יולי 6, 2020 בשעה 16:32

הי קרן אם רוצים תבנית מעל גודל 22,בכמה להגדיל כמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2020 at 4:38 pm

ל 24 להגדיל ב 1.5

השב
User Avatar
נטע כהן
ספטמבר 27, 2020 at 1:54 pm

אם אין שמן קנולה להמיר לשמן זית חמניות או חמאה?

השב
User Avatar
אודי
starstarstarstarstar
יולי 6, 2020 בשעה 16:35

נראית משגע! והמתכון המצולם מצחיק ונהדר! האם אפשר להמיר בכוסמין לבן? ושמן קוקוס? תודה!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2020 at 4:38 pm

הי תודה אין בעיה להמיר לכוסמין לבן, וגם לשמן קוקוס באותה הכמות

השב
User Avatar
רחל
ינואר 22, 2025 at 8:36 pm

האם אפשר להמיר חלק מהקמח באינסטנט פודינג וניל תודה

השב
User Avatar
עדי
יולי 16, 2020 at 1:02 pm

היי קרן! נהנית ממש מהבלוג ומהמתכונים המעולים! אתמול הכנתי את הלחמניות המבורגר ויצא סוף. ישר באתי לחפש מתכון בשביל עוגה לשבת. צריך לעשות שינוי בכמויות כדי לאפות בתבניות אינגליש קייק חדפ?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2020 at 2:05 pm

לחלק לשתיים ואולי זמן אפייה מתקצר מעט

השב
User Avatar
Keren
דצמבר 17, 2021 at 10:07 pm

עוגה מעולה, מכינה אותה קבוע כל כמה שבועות. הבן שלי אוהב ודורש. אפתי בשתי תבניות אינגליש קייק, כמה פעמיים והבפנים לא יתבשל. בשל כך עברתי לאפייה בקפקייק בתבניות אישיות, 170 עד 180 מעלות למשך 35 דקות. יצא מעולה. בגללה רכשתי את הספר שלך נשואה למאפייה, העוגות בספר מעולות וחדשניות, והן הקינוח של ארוחת שישי. תודה, תבורכי.

השב
User Avatar
חן חן
פברואר 3, 2024 at 10:33 am

הי קרן הכנתי את העוגה כמה פעמים ויצא מעולה! אבל אתמול היא יצאה לי ממש דחוסה...שמתי 2 ביצים L ואחד xl ובמקום שמנת חמוצה גביע אשל..מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2024 at 1:50 pm

אולי הורדת בכמות הסוכר

השב
User Avatar
מושיקו
פברואר 14, 2024 at 1:07 pm

הקיסם צריך לצאת יבש או פרורים לחים

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
יולי 6, 2020 בשעה 17:02

שמן זרעי ענבים יחליף את הקנולה זה בסדר?

השב
User Avatar
מור
דצמבר 16, 2020 at 12:11 pm

היי קרן, כמה חמאה צריך כדי להמיר את השמן לחמאה? תודה רבה

השב
User Avatar
אייריס
starstarstarstarstar
יולי 6, 2020 בשעה 17:54

היי קרן תהיתי מתי אראה באחת הסדנאות שלך מישהו שאני מכירה. וכן היום זה קרה. עכשיו לעניין העוגה אני מטורפת על עוגות לימון האם ניתן להמיר את השמן בחמאה?

השב
User Avatar
ספיר
יולי 8, 2020 at 7:13 pm

אשאל שוב כי אולי לא ראית, האם ניתן להחליף את השמן בשמן זרעי ענבים?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 8, 2020 at 8:13 pm

לא ניסיתי אבל אני מניחה שכן

השב
User Avatar
סוזי
starstarstarstarstar
יולי 6, 2020 בשעה 17:58

היי מה לגבי שימוש במסקרפונה במקום שמנת?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2020 at 8:49 pm

ייצא אחלה

השב
User Avatar
יולי 6, 2020 בשעה 19:51

אפשר להשתמש בקרם פטיסייר/ קרם מסקרפונה של גד במקום שמנת חמוצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2020 at 8:49 pm

בטח!

השב
User Avatar
יפה
ספטמבר 27, 2020 at 8:19 am

בס"ד היי, יש לי רק ביצים m, כמה ביצים אני אצטרך להוסיף לעוגה?

השב
User Avatar
שחר
starstarstarstarstar
יולי 6, 2020 בשעה 21:23

היי קרן, אמרת בסטורי שאפשר לשדרג את העוגה עם קרמבל, תוכלי בבקשה לתת הסבר איך להכין ובאיזה שלב לשלב? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2020 at 10:19 am

לקראמבל שקדים: 65 גרם (שליש כוס) סוכר 105 גרם (שלושת רבעי כוס) קמח 60 גרם חמאה רכה, בקוביות רבע כוס גפרורי שקדים או שקדים קלופים קצוצים מערבבים הכל לפירורים ומפזרים מעל העוגה

השב
User Avatar
כוכי
starstarstarstarstar
יולי 6, 2020 בשעה 23:25

מה גודל התבנית לעוגה ?לא מצויין במתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2020 at 10:17 am

22 סמ

השב
User Avatar
כוכי
starstarstarstarstar
יולי 6, 2020 בשעה 23:27

במה ניתן להחליף את השמנת החמוצה?האם ניתן להשתמש גם בקמח שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2020 at 10:20 am

אפשר קרם קוקוס או שמנת צמחית או שמנת מתוקה או יוגורט או ריקוטה באותה הכמות לגבי קמח שקדים אפשר להמיר 1/2 כוס קמח רגיל בקמח שקדים

השב
User Avatar
ניצ
starstarstarstarstar
יולי 6, 2020 בשעה 23:35

אפשר קמח כוסמין מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2020 at 10:20 am

אפשר היא תצא מעט יבשה ודחוסה יותר אולי אבל עדיין טעימה

השב
User Avatar
אילה
יוני 12, 2023 at 12:31 pm

האם ניתן להמיר את השמן בחמאה? אם כן, כמה חמאה?

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
יולי 7, 2020 בשעה 08:41

היי קרן, יש לעוגה הזו מתכון לגרסת פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2020 at 11:22 am

בהחלט, הוספתי עכשיו בהערות למטה

השב
User Avatar
רוני
יולי 7, 2020 at 11:55 am

היי קרן, איני רואה את המתכון לגרסה הפרווה בהערות למטה במתכון.

השב
User Avatar
איילה
starstarstarstarstar
יולי 7, 2020 בשעה 12:25

היי אפשר להשתמש בשמנת מתוקה במקום חמוצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2020 at 2:00 pm

כן

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
יולי 8, 2020 בשעה 11:20

היי אפשר במקום יוגורט / שמנת חמוצה לשים חלב?? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 8, 2020 at 2:54 pm

לא בטוחה שיעבוד, אפשר לנסות אבל לא ניסיתי

השב
User Avatar
בטי
starstarstarstarstar
יולי 8, 2020 בשעה 12:24

את השתמשת ב- 27% שמנת ? כי שמתי לב שיצא לך בלילה יותר דלילה מאצלי אבל בכל מקרה היא כבר חוסלה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 8, 2020 at 2:52 pm

חושבת שכן לא זוכרת וזה לא קריטי בעיני בכלל אחוז השומן . שמחה שחוסלה

השב
User Avatar
טניה
יולי 10, 2020 at 4:16 pm

היי, האם מומלץ לאכול מיד או לקרר? :)

השב
User Avatar
רווית
יוני 23, 2023 at 11:15 pm

עוגה מעולה!!! עשיתי אותה כבר פעמיים עם שליש מכמות הסוכר ויוגורט דנונה 3% והיא יוצאת נהדר! ניסיתי פעם עם אוכמניות ופעם עם פטל ויצא אלוהי (הפטל עדיף לטעמי). גבוהה, אוורירית וטעימה ברמות!!! באופן אישי מעדיפה לעבוד עם מיקסר ידני. תודה על מתכון נפלא ❤️

השב
User Avatar
אילנית
starstarstarstarstar
יולי 8, 2020 בשעה 12:41

הי קרן, חייבת לומר שאת מדהימה וכל העוגות שלך יוצאות טעימות בטירוף. יש לי שאלה לגבי כמות הקמח בעוגת לימון? לי יש כוס מידה 200 מל את רשמת 280 לשתי כוסות קמח. תוכלי להסביר לי באיזה כוס להשתמש? תודה רבה:-)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 8, 2020 at 2:51 pm

כוס מידה אוניברסלית למיליליטרים היא 240 לנוזל קמח שוקלים בגרמים ולא במיליליטרים , אבל אם הכוס שלך היא 200 מ״ל נוזל אז היא קטנה. לכן כדאי ורצוי להחזיק בבית משקל מטבח. בהצלחה!

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
יולי 8, 2020 בשעה 12:44

אפיתי את העוגה ב 2 תבניות אינגלישקייק חד פעמי ויצאו גבוהות ויפות! ובכלל אוהבת מאוד את המתכונים שלך! תודה קרן, את מקסימה.

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 8, 2020 at 2:50 pm

ודה מירב, שמחה ממש לשמוע

השב
User Avatar
הילה
יולי 13, 2020 at 5:49 pm

היי קרן, מאוד נהנית מהבלוג שלך! אפשר לאפות בתבנית קוגלהוף? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2020 at 8:24 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
אוסנת
starstarstarstarstar
יולי 8, 2020 בשעה 13:44

מתכון שמזמין להכין :). רק מוודאת שאין טעות, חשבתי שכוס שמן זה 240 גרם... כמו כוס מים, האם זה 200 גרם , כלומר אין טעות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 8, 2020 at 2:49 pm

אין טעות

השב
User Avatar
שירו
starstarstarstarstar
יולי 9, 2020 בשעה 18:16

יש אפשרות לרשום כמויות לתבנית 24?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 9, 2020 at 8:09 pm

ב 24 היא תצא קצת נמוכה ממה שבתמונה לא הייתי מגדילה מצרכים

השב
User Avatar
Rachel
ספטמבר 13, 2021 at 12:15 am

היי קרן, אפשרי לעשות בתבנית אינגליש קייק רב פעמית- היא יחסית רחבה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2021 at 6:40 am

לא בטוח שכל הבלילה תיכנס לך בתבנית אינגליש אל תמלאי יותר מ 3/4 כמות ומקסימום תאפי את השאר בתבנית קאפקייק קטנה

השב
User Avatar
Lior
נובמבר 12, 2022 at 8:45 am

ממש נהנת מהסטורי והבלוג שלך את משרה עלי השראה כל פעם מחדש! אשמח לדעת... האפיה היא בטורבו או בחום רגיל? כל פעם שאני קוראת מתכונים אני לא מבינה מתי זה טורבו ומתי זה לא כי לא מצויין.

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2022 at 4:16 pm

אני לא אופה בטורבו, תמיד חום עליון תחתון ואם יש מתכון ספיציפי שהייתי רוצה שייאפו אותו בטורבו הייתי מציינת

השב
User Avatar
יחיאל דרעי
starstarstarstarstar
יולי 9, 2020 בשעה 20:41

עשיתי יצאה נהדרת. עשיתי פרווה, ממש טעימה, שומר את המתכון. תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 9, 2020 at 9:59 pm

תודה יחיאל

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
יולי 10, 2020 בשעה 17:32

הי קרן הכנתי לשבת את העוגה,מה אני אגיד לך אליפות! את לוקחת בענק כל בלוג אחר שאני קוראת,הכל יוצא אצלך כמו בתמונה,טעים למות. תודה על המתכונים המעולים, ועל החיוך של כולם בכל אפייה. שבת שלום

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2020 at 8:45 pm

תודה רבה יפעת !

השב
User Avatar
meri
ינואר 24, 2021 at 11:58 pm

קרן.אין לעוגה הזאת זכר ללימון.!.. עפיתי אותה..וואלה אני מהקונדיטוריות הטובות ... מה השתבש?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 7:07 am

לא יודעת מה השתבש מניחה שזה קשור ללימון להבא תוסיפי יותר אולי את אוהבת ממש ממש הרבה לימון

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
יולי 11, 2020 בשעה 03:10

קרן, העוגה יצאה מושלמת! אפיתי אותה עם שמנת מתוקה ובתבנית אינגליש קייק. לדעתי טעם הלימון מאוד מעודן ועדין. מה ניתן להוסיף כדי לקבל טעם לימוני חזק יותר? האם ניתן לשלב גם לימוני ליים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 11, 2020 at 7:19 am

בטח שאפשר ליים ויותר גרידת לימון

השב
User Avatar
טלי
יולי 21, 2020 at 10:36 pm

תודה רבה! האם ניתן להוסיף גם פרג (לא טחון)? אם כן, באיזו כמות?

השב
User Avatar
רותם
ינואר 13, 2021 at 11:31 am

הכמות יכולה להתאים לשתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות? ואני אוהבת שהעוגה ממש לימונית אפשר לדעתך להוסיף עוד מיץ או גרידת לימון? או אולי סירופ מלימון ואבקת סוכר מעל?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2021 at 3:06 pm

שתי אינגליש זה אחלה אפשר להוסיך גרידת לימון , סירופ עם לימון מלמעלה זה בכלל שוס אפשר גם ציפוי של 100 גר אבקת סוכר מומסת עם מיץ לימון זה יהיה מושלם

השב
User Avatar
ליטל
ינואר 12, 2024 at 8:00 pm

אני מוסיפה גם כמה טיפות של שמן אתרי לימון. עונג.

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
יולי 11, 2020 בשעה 16:26

היי קרן אם אכין בתבנית אינגלישקייק מפיירקס ,זה משתווה לגודל תבנית 22 ? כי יש לי רק 24 ו26

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 11, 2020 at 6:03 pm

יש מלא גדלים בפיירקס יש מצב שכן

השב
User Avatar
ריבה
ספטמבר 13, 2021 at 4:33 pm

הי אפשר תפוז במקום הלימון?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 14, 2021 at 8:11 am

יש עוגות תפוזים בבלוג מעולות, מניחה שגם פה זה יעבוד לא ניסיתי

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
יולי 12, 2020 בשעה 20:12

היי אפשר לקצץ בסוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 12, 2020 at 8:26 pm

אפשר להוריד 1/4 כוס בלבד אחרת יפגע לא רק בטעם אלא גם במרקם כולל גובה

השב
User Avatar
Orly
starstarstarstarstar
יולי 16, 2020 בשעה 19:55

הי קרן, משום מה 40 דקות לא מספיקות...ניסיון שני. תבנית 22. הקיסם לא יוצא יבש ): מה יכולה להיות הבעיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2020 at 9:43 pm

לתת יותר זמן ממש תלוי בתנור ובסוג תבנית

השב
User Avatar
סיון
אוקטובר 10, 2020 at 7:43 am

עוגה טעימה, רכה כענן. רק...נשארה לבנה ולא השתזפה כמו בתמונה אצלך. איך משיגים את הקראסט השזוף למעלה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2020 at 5:08 pm

אולי הורדת בסוכר?

השב
User Avatar
דפנה
מרץ 19, 2021 at 8:51 am

היי 3> האם ניתן להמיר את השמן לשמן זית?

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
יולי 23, 2020 בשעה 12:08

היי קרן משום מה זמן האפייה היה ארוך אצלי בחצי (שעה) איכשהו אני מרגישה שזה קורה כל פעם שצריך להקציף ביצים. יכול להיות שפה הבעיה? איך פותרים? לא חושבת שקשור לתנור כי בכל מתכון אחר שלך הכל בול

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2020 at 2:53 pm

ממש מוזר ואין לי מושג למה, אבל יש תנורים שבהם זמן אפייה מתארך, או שזה קשור לתבנית שאת אופה בה

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אוגוסט 14, 2020 בשעה 19:03

הכנתי עם קראמבל יצא יאמי! איזה כיף שיש אותך

השב
User Avatar
ישראל מוסקוביץ
starstarstarstarstar
ספטמבר 6, 2020 בשעה 19:24

האם אפשר להכיו את העוגה עם למון ליים

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2020 בשעה 12:38

לקחתי את המיץ לימון שנשאר לי והוספתי לו אבקת סוכר, לזיגוג לימוני מושלם לעוגה המדהימה הזאת!! יצאה מושלמת!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2020 at 1:28 pm

נשמע מושלם

השב
User Avatar
שלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2020 בשעה 17:38

היי קרן, אפשר להוריד את כמות הסוכר או להחליף אותו בדבש? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2020 at 10:32 pm

לא ממליצה להוריד העוגה תצא דחוסה יותר ונמוכה אפשר להמיר 1/4 כוס בדבש

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2020 בשעה 16:39

העוגה יצאה לי קצת שרופה מבחוץ אך לא מבושלת בכלל מבפנים.. מה הסיבה לזה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2020 at 4:40 pm

שחום התנור שלך קצת גבוה תורידו אותו ותאפי יותר זמן

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2020 בשעה 15:15

אפשר בתבנית בקוטר 24 ולא להגדיל את הכמויות?

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2021 בשעה 10:12

היי קרן, אוהבת את המתכונים שלך האם שמנת חמוצה 27% הכוונה לשמנת של פעם?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2021 at 10:56 am

כן

השב
User Avatar
רינת
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2021 בשעה 19:50

הכנתי ויצא מעולה !! הוספתי מלמעלה זיגוג של כף מיץ למיון מעורבב עם 50 גרם אבקת סוכר וזה ממש הוסיף לטעם הלימוני

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 11, 2021 at 8:50 am

מושלם

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2021 בשעה 16:44

עוגה מעולה, הכנתי אותה עם קרם קוקוס כי לא הייתה שמנת וריבת לימון ביתית תמיד כיף להכין את המתכונים שלך. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2021 at 6:12 pm

תודה מירב

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2021 בשעה 23:06

תודה, יצאה מעולה! כולם נהנו :)

השב
User Avatar
אורלי
starstarstarstarstar
יוני 15, 2021 בשעה 18:42

היי קרן, תודה על מתכון מעולה! הכנתי את העוגה היום (שלישי) ומתכננת להגיש בסופש. האם לשמור במקרר או להקפיא ולהפשיר ערב קודם?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2021 at 10:01 pm

להקפיא

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
יוני 21, 2021 בשעה 11:18

הכנתי את העוגה לתבנית 24, הכפלתי כמויות ב 1.5 והוספתי שקדים פרוסים מעל ואבקת סוגר - יצא מהמם !! העוגה חוסלה במהירות שיא. תודה רבה לך על מתכונים מוצלחים וטעימים :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 21, 2021 at 3:32 pm

תודה ענבר

השב
User Avatar
Noa
starstarstarstarstar
אוגוסט 26, 2021 בשעה 11:49

הייי קרן, הכנתי את העוגה כבר מספר פעמים, חלומית!!!! מתכון מושלם!!! שאלתי היא: הפעם, באמתחתי רק ביצים בגודל M די קטנות. האם להשתמש ב 4 ביצים? או מספיקות 3 קטנות? תודה רבה!

השב
User Avatar
מירי להמן
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2021 בשעה 19:27

מתכון מדויק ועוגה מדהימה כמו שאר העוגות שלך.תודה רבה קרן ושנה טובה❤️

השב
User Avatar
יפית כחלון
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2021 בשעה 10:04

היי קרן, האם שייך לשים קצפת מעלה העוגה? אולי קצפת מעל ואוכמניות לבלילה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 20, 2021 at 10:48 am

נשמע לי מוש

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2022 בשעה 12:31

היי קרן העוגה מדהימה!! הכנתי אותה כבר כמה פעמים. חשבתי היום להוסיף לה ציפוי כלשהו, מה את ממליצה? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2022 at 4:31 pm

ציפוי של 150 גר אבקת סוכר עם קצת וניל גרידת לימון וחלב

השב
User Avatar
אופק
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2022 בשעה 16:38

הי קרן, מנסה פעם שניה להכין את העוגה ולא מסתדרת עם תבנית. לפי כמויות המתכון יצא לי לתבנית אינגלישקייק ועוד חצי תבנית אינגלישקייק, העברתי אותה לתבנית אינגחישקייק הרחבות יותר אבל אז זה לא נאפה מבפנים. מהי המלצתך אם רוצים מראש לעשות לתבנית סטנדרטית של 26? או שתי אנגלישקייק שיהיה מספיק לכל המשפחה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2022 at 10:35 pm

להגדיל ברבע את כל המצרכים לשתי אינגליש

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
ינואר 29, 2022 בשעה 11:51

היי, אפשר להכין ב2 תבניות אינגליש קייק? ואפשר קמח תופח במקום? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 29, 2022 at 6:11 pm

אפשר קמח תופח ואפשר לחלק בין שתי תבניות

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
ינואר 30, 2022 בשעה 18:58

קרן תודה על מתכון מופלא! טעמה של העוגה חלומי ומרקמה ממלא ומנחם. איזה כיף!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2022 at 9:17 pm

תודה גל

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אפריל 1, 2022 בשעה 01:19

היי קרן אני רוצה עוגה חמצמצה ולא מאןד מתוקה, יכולה להןריד סוכר ולהוסיף מיץ לימון? אם כן מה הכמויות המומלצות? תודה❤️

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2022 בשעה 19:52

הי קרן, האם אפשר להשתמש בסוכר חום?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2022 at 9:24 pm

בהיר, כן באותה כמות

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
יוני 7, 2022 בשעה 21:24

האם מיתן להמיר במקום שמנת חמוצה, גבינת נפוליאון בטעם טיבי?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2022 at 1:27 pm

אפשר

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2022 בשעה 22:02

עוגה מושלמת

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 24, 2022 at 5:00 pm

תודההה

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוקטובר 30, 2022 בשעה 15:14

אפשרי להכין את הבלילה ולהכניס למקרר לכמה שעות ורק אז להכניס לתנור? או שהיא תאבד מהרכות שלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2022 at 8:02 pm

לא אפשרי בעוגות בחושות

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2023 בשעה 09:27

הייי אפשר תפוזים במקום לימון?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2023 at 3:26 pm

כן

השב
User Avatar
הגר
starstarstarstarstar
פברואר 12, 2023 בשעה 10:32

היי, יתאים להכין אותה בתבנית מלבנית ולחתוך ממנה צורה של מספר? או שהיא רכה מדי? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2023 at 1:23 pm

אפשר לדעתי היא תהיה יציבה

השב
User Avatar
טובית
starstarstarstarstar
אפריל 1, 2023 בשעה 11:09

היי קרן, איזו עוגה!!! הכנתי אותה בחמש דקות, תוך כדי הכנת ארוחת ערב. השתמשתי ביוגורט דל לקטוז כי הבת שלי רגישה למוצרי חלב. חיכתה לנו לקינוח עוגה נדירה. אחת הטעימות! לא ציפיתי למשהו מיוחד בגלל הקלות והמרכיבים, אבל יש בה משהו כל כך טעים ונימוח, מתקתק וחמצמץ, לא הפסקנו ליישר. דפנטלי נכין אותה בקבוע. תודה לך

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 1, 2023 at 4:38 pm

תודה טובית שמחה לשמוע

השב
User Avatar
אושרת
starstarstarstarstar
יוני 14, 2023 בשעה 21:42

נראה נהדר ! יש תחליף לקמח? למשל קמח שקדים כמה צריך בהמרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2023 at 6:40 am

קמח ללא גלוטן כמו קמח תמי או מולינו

השב
User Avatar
Elise Raz
starstarstarstarstar
יוני 15, 2023 בשעה 13:03

תודה קרן על המתכונים משובבי בנפש והחיך. יש לי בעיה: אינני אוהבת חמאה, לא את הטעם ולא את הריח. במה אפשר להמיר חמאה? למשל בעוגת המשמש מהבלוג הקודם לזה? תודה, אליס

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2023 at 11:54 am

שמן קנולה :-)

השב
User Avatar
Hila
starstarstarstarstar
יולי 19, 2023 בשעה 15:44

מתי מפסיקים את פעולת המיקסר ורק מערבבים? לפני הוספת הקמח או אחרי הקמח גם עם מיקסר?

השב
User Avatar
אלומה
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2023 בשעה 10:07

מה אגיד לך קרן? מאז שהכרתי אותך אופה רק מהמתכונים שלך! עוגה כ"כ טעימה , טעמים מעודנים...מושלמת ליד הקפה. תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2023 at 8:02 am

תודהההה

השב
User Avatar
בתיה בר
starstarstarstarstar
מאי 7, 2024 בשעה 12:35

שלום לך,אני רוצה להוסיף קוקוס,האם להמיר חלק של הקמח בקוקוס או בנוסף לקמח?וכמה להוסיף?תןדה ויום נפלא ושחטופינו יחזרו בהקדם

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img