img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת מישמיש קרמל ושמן זית

יוני 24, 2014 | 6 תגובות

img

6 תגובות גולשים

User Avatar
יערה ברום
starstarstarstarstar
מאי 24, 2019 בשעה 10:37

קרן במה אפשר להחליף יוגורט לגירסה פרווה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2019 at 11:51 am

את יכולה להמיר ביוגורט על בסיס סויה או חלב סויה, או מיץ תפוזים

השב
User Avatar
Dvora Matar
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2020 בשעה 10:06

החלפתי את המשמשים באפרסקים. העוגה נראת נהדר אבל נוראאא מתוקה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2020 at 11:05 am

זה עניין של טעם להבא תורידי קצת

השב
User Avatar
Ettie Horn
starstarstarstarstar
יולי 1, 2021 בשעה 16:56

אפשר לוותר על הקרמל?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 1, 2021 at 11:58 pm

לא ממליצה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img