img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת ספוג משלושה מרכיבים בלבד

אפריל 15, 2023 | 29 תגובות

img

28 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
ריקי לפידות
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2023 בשעה 11:37

חייבת לנסות בשביל הקפה... אפשר להמיר לתבנית אינגליש קייק אחת גדולה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2023 at 11:44 am

בטח! רק לא חד פעמית זה גדול מדי הבלילה

השב
User Avatar
נתי
אפריל 15, 2023 at 6:18 pm

לא הבנתי איך היא ללא גלוטן עם היא מכילה קמח לבן

השב
User Avatar
Moria
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2023 בשעה 12:42

קרנוש!! אפשר להוסיף לה שוקולד צ’יפס לפני אפייה? (לבלילה)

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2023 at 12:51 pm

נראה לי שזה ייצא מעולה, רק ממליצה לקמח את השוקולד צ׳יפס לפני

השב
User Avatar
יוכבד
אפריל 15, 2023 at 6:19 pm

ללא אבקת אפיה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 16, 2023 at 12:59 am

ללא

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2023 בשעה 16:34

לא צריך אבקת אפיה בכלל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 16, 2023 at 1:00 am

לא

השב
User Avatar
שגית
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2023 בשעה 19:58

אפשר להמיר לקמח ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 16, 2023 at 12:59 am

כן

השב
User Avatar
רחל פישמן
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2023 בשעה 19:18

הכנתי את העוגה במדוייק לפי ההוראת שבמתכון, אבל אחרי שהוצאתי אותה מהתנור והתקררה להפתעתי גיליתי שכל החלק במרכז העוגה לא אפוי...

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2023 at 6:58 am

זה קשור לאפייה אצלך ספיציפית... אולי העוגה לא היתה מוכנה מבפנים

השב
User Avatar
ליאת
אפריל 27, 2023 at 10:17 pm

זו עוגת טורט אמיתית של קונדיטוריה של פעם ! נצמדתי להוראות והתקבלה יצירת מופת נוסטלגית,הגשתי עם קצפת וקונפיטורה של תותים והתבנית נעלמה תוך חצי שעה . חלום !

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2023 בשעה 12:49

אם יש לי רק ביצים מידה M אז כמה ביצים לשים

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2023 at 2:00 pm

להוסיף אחת

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2023 בשעה 13:37

איך היא תופחת בלי אבקת אפיה?

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2023 בשעה 14:01

איך היא תופחת בלי אבקת אפיה?

השב
User Avatar
הילה
יולי 23, 2023 at 5:56 pm

האם העוגה הזו מתאימה לעוגת יןם הולדת הכוונה לעוגת שכבות? אם כן אשמח לדעת איך להפוך אותה לכזו

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2023 at 8:28 am

תצטרכי להרטיב אותה בסירופ ולפרוס באמצע לקרם, אבל יחסית היא קטנה, או תחפשי באתר את העוגה הלבנה עם טוויסט היא תתאים יותר

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
מאי 26, 2023 בשעה 09:13

העוגה לא תצא יבשה בלי שמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2023 at 1:32 pm

זו עוגת חנק

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
אוגוסט 17, 2023 בשעה 14:25

מכינה כבר כמה פעמים לשבת, מערבבת חלק מהבלילה עם שוקולית והיא נעלמת לפני שיוצאת השבת. מזכירה את העוגות של פעם שנמכרות בקונדיטוריות בבני ברק לפי משקל. מושלמת

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 18, 2023 at 1:56 pm

תודה

השב
User Avatar
ילד רנדומלי TOT
starstarstarstarstar
דצמבר 22, 2023 בשעה 13:40

אממ, הי את חושבת שזה יעבוד אם אני אשפוך את הבלילה לתוך תבנית חד פעמית גדולה? או לחילופין תבנית אינגליש קייק (לא חדפ)? מחכה לתשובה טנקס

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img