img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
שבועות

עוגת קרמבו וניל מדהימה

פברואר 27, 2025 | 19 תגובות

img

19 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
אלינור
starstarstarstarstar
מרץ 7, 2025 בשעה 13:58

היי קרן !! בדיוק הכנתי את העוגה המושלמת הזו שאלונת.. שמתי את השוקולד לבן על העוגה ישר אחרי שהמסתי וכנראה מהחום הקצפת הלבנה מתחת נמסה .. מה לעשות ? עדיין תצא טובה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 9, 2025 at 7:32 am

בטוח שכן

השב
User Avatar
אביגיל
מרץ 9, 2025 at 11:07 pm

נראית עוגה מהממת!! יש אפשרות להמיר לפרווה את הגבינת מסקרפונה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 14, 2025 at 5:26 pm

אפשר לוותר עליה

השב
User Avatar
מורן
מרץ 29, 2025 at 6:52 pm

היי קרן,העוגה נראת מעולה , איך אפשר להכין אותה לפסח?אשמח לתשובה

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2025 at 7:31 pm

בטח משתמשים בקמח ללא גלוטן

השב
User Avatar
אירית
starstarstarstarstar
מרץ 11, 2025 בשעה 15:21

כתוב שהיא כשרה לפסח, איך בדיוק אם יש במתכון קמח ? האם אפשר להחליף לקמח שקדים ? שיוצא ממש טעים עם תפוזים ?

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
מרץ 11, 2025 בשעה 18:49

אפשר בלי גבינת מסקרפונה? אין לי . או משהו אחר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 14, 2025 at 5:22 pm

אפשר בלי

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
מרץ 12, 2025 בשעה 11:55

האם אפשר להקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 14, 2025 at 5:23 pm

כן

השב
User Avatar
יובל
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2025 בשעה 09:25

האם אפשר להחליף במשהו את מיץ התפוזים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2025 at 8:38 am

שמנת חמוצה

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
מרץ 20, 2025 בשעה 17:26

כשמוסיפים את הקמח ואבקת האפייה להמשיך להקציף במיקסר או לערבב עם לקקן?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 20, 2025 at 5:27 pm

אפשר עם המיקסר, רק להוריד מהירות

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2025 בשעה 11:00

היי קרן, הכנתי השבוע את עוגת הקרמבו הרגילה לארוחת שישי וכמובן שהייתה הצלחה אדירה. חשבתי להכין את הקרמבו וניל לליל הסדר .. איך הופכים לל״ג ? (אם יש אופציה חוץ מקמח תמי) תודה !

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2025 at 10:59 am

רק עם קמח ללא גלוטן , יש כאלו שמותאמים לפסח

השב
User Avatar
אופק
starstarstarstarstar
יולי 4, 2025 בשעה 06:38

מתה על המתכונים שלך אין אחד שלא מצליח. אם אין לי מיץ תפוזים ושמנת חמוצה מה אפשר במקום ובאיזה כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2025 at 9:36 am

אפשר חלב או מים בכמות זהה ואפשר יוגורט במקום שמנת חמוצה גם אותה כמות ( עדיף אחוזי שומן גבוהים)

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img