img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות פרי

עוגת תפוחים עם מרנג

פברואר 10, 2020 | 26 תגובות

img

26 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
גיא
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2020 בשעה 23:20

הי קרן, אשמח לקבל המרת כמויות לתבנית עגולה גדולה יותר. המון תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 11, 2020 at 8:00 am

לא ציינת לאיזה גודל תבנית אבל אפשר להכין את העוגה בתבנית עגולה בקוטר 24 ולהגדיל ברבע את המצרכים או להשאיר כמויות כמו שהם והעוגה תצא מעט נמוכה יותר

השב
User Avatar
מילה
אפריל 4, 2020 at 3:28 pm

היי קרן, את מדידת הכמות של הקמח והחלב באיזה כוס? חד פעמי של שתיה חמה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 4, 2020 at 3:31 pm

הי מילה אני עובדת עם סט כוסות מידה אוניברסלית ורק איתו. את יכולהל להיעזר במשקל מטבח אם אין לך סט כוסות כל המתכונים רשומים גם בגרמים

השב
User Avatar
עליזה
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2020 בשעה 23:31

הי קרן, ניסית אולי להשאיר את התפוחים כמות שהם ולא להפוך אותם למחית? המרקם השלם השונה מסקרן.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 18, 2020 at 6:36 am

לא ניסיתי אבל אין סיבה שזה לא יהיה מוצלח. כדאי לבשל לפני כן את פרוסות התפוחים שיתרככו מעט

השב
User Avatar
דורי
starstarstarstarstar
אפריל 1, 2020 בשעה 22:15

תודה!!! הכנתי! טעים טעים, נראה מרשים, וקל להכנה. השילוב האהוב עליי ❤️ עשיתי לפי המתכון ושמתי חומץ למרנג, אבל סתם מתוך עניין: מה התפקיד שלו בכל העסק?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 2, 2020 at 7:43 am

שמחה שאהבת! החומץ עוזר לייצוב המרנג זה עוזר במקרים מסויימים ולפעמים אפשר להסתדר גם בלי

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
יוני 25, 2020 בשעה 10:05

ניתן להקפיא את העוגה בלי המרנג ? ( ולהוסיף אותן אחכ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2020 at 10:32 am

לא אפשרי, היא צריכה להמשיך אפייה עם הרסק והמרנג

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2020 בשעה 22:14

האם אפשר להחליף את שכבת התפוחים בריבת תות ? או בקונפיטורה אחרת ? אם כן, האם מוסיפים עוד משהו מלבד הריבה ובאיזה יחסים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2020 at 11:24 pm

אפשר להמיר לריבה כלשהי לא משנים כלום

השב
User Avatar
דר' זהר ניר
אפריל 27, 2024 at 12:11 pm

העוגה נפלאה, חגיגית ומרשימה. שווה להשקיע את הזמן הדרוש

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2024 at 3:59 pm

תודה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 11, 2021 בשעה 09:40

היי! יש לי חלבונים מיותרים להשתמש בהם, יעבוד לדעתך לשים בעוגה 2 ביצים במקום 4 חלמונים? תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 11, 2021 at 12:08 pm

באמת שלא ניסיתי אין סיבה אבל שלא

השב
User Avatar
גליה
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2021 בשעה 11:50

היוש! אדפר להכין את הבסיס יום לפני ואת הבלילה והמרנג להוסיף למחרת? תודה

השב
User Avatar
עדה דוחובניקוב
starstarstarstarstar
ספטמבר 6, 2021 בשעה 09:48

היי קרן חג שמח ושנה טובה שתהיה לך! לעוגה בקוטר 28 בכמה להכפיל את המצרכים?

השב
User Avatar
דני
starstarstarstarstar
יולי 15, 2022 בשעה 21:36

היי קרן תודה על המתכון האם צריך לסנן את התפוחים לפני שמועכים אותם או צריך גם את הנוזלים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 17, 2022 at 9:41 am

אני לא מסננת אבל אם נראה לך שיש כמות נוזלים לא סבירה אז רצוי לסנן

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2022 בשעה 14:11

היי קרן נראה מעולה! האם אני יכולה להכין את העוגה יום קודם ואת המרנג בערב החג ולהכניס שוב לתנור ? או שלא רצוי..

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2022 at 7:26 am

לא מומלץ

השב
User Avatar
דפנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 16, 2023 בשעה 08:23

הכנתי לערב החג. בנראות היא מאוד יפה, שכבה תחתונה טעימה, אבל- שכבת רסק התפוחים היא רסק תפוחים… והמרנג לא נאפה בצורה מיטבית בעשר דק ( היה עדיף כבר מרנג שויצרי במקרה הזה) ויש לו מרקם לא נעים ולא טעים

השב
User Avatar
סבתא חנה
starstarstarstarstar
יולי 27, 2024 בשעה 17:32

סבתא היתה מכינה עוגה זו עם רסק תפוחי עץ מוכן מקופסה ומגישה אותה קרה כשהופיעו טיפות זיעה על המרנג.

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img