img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
שבועות

קינוח כוסות מסקרפונה וקרם לימון

פברואר 28, 2024 | 23 תגובות

img

23 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
ניצה
starstarstarstarstar
פברואר 29, 2024 בשעה 17:01

היי אפשר להכין את הקארמבל רק מקמח שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2024 at 6:46 am

צריך קצת קמח אפשר לערבב עם קורנפלור או קמח ללג

השב
User Avatar
מרב
starstarstarstarstar
מרץ 1, 2024 בשעה 15:48

קצת חוששת משימוש בביצה חיה. גם היא עוברת בישול ( אין מדחום לבדוק טמפ' וכו'). איך אפשר לעשות אחרת את הקאר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2024 at 6:42 am

נסי לחפש מתכונים לקארד לימון טבעוני ברשת

השב
User Avatar
בל
starstarstarstarstar
מרץ 6, 2024 בשעה 11:31

היי, לכמה כוסות קטנים המתכון יספיק?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2024 at 12:29 pm

8

השב
User Avatar
Neriya Borovich
starstarstarstarstar
מרץ 12, 2024 בשעה 21:31

קרן כמה צריך להכפיל את הכמות אם אני רוצה בתבנית מלבנית בינונית?? אז עשית גם ואיך חתכת?? זה כאילו פחות לחתוך

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2024 at 7:01 am

זה לא קינוח שחותכים אלא מגישים עם כף גדולה לצלחות או צלוחיות אפשר להכפיל כמויות

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
מרץ 14, 2024 בשעה 16:34

הי קרן נראה לך שאפשר להכין מראש את הכוסות ולהקפיא? ואז להפשירלפני הגשה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2024 at 6:58 am

אין בעיה להקפיא ייקח הרבה זמן להפשיר אז להניח במקרר אפילו יום מראש

השב
User Avatar
מעיינו
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2024 בשעה 16:25

היי, במה אפשר להמיר את הקמח הלבן בפסח? ובאיזה כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:50 pm

לקמח ללג או לוותר על הקראמבל

השב
User Avatar
מאיה
יוני 2, 2024 at 12:41 pm

אפשר להכין את הכל ולשים במקרר יום לפני ההגשה?

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2024 בשעה 21:14

האם אפשר להשתמש בקמח תפוחא במקום הקורנפלור?

השב
User Avatar
גלי
starstarstarstarstar
מאי 5, 2024 בשעה 20:04

אם משתמשים באבקת סוכר עדיין צריך לטרוף מעל אש?

השב
User Avatar
מרב
starstarstarstarstar
מאי 14, 2024 בשעה 19:16

הכנתי לפסח,יצא מרשים מאוד וטעים. אני רוצה להכין בתבנית מאחר וצריך לשנע. איך את מציעה לעשות את זה? איזה גודל תבנית? האם עדיף את התחתית להכין בצק ולא פירורים? תודה רבה!

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
יוני 9, 2024 בשעה 14:03

השתמשתי בטעות הקמח בקארד לימון במקום קורנפלור . זה בסדר?

השב
User Avatar
אביבית
starstarstarstarstar
יוני 14, 2024 בשעה 15:40

טוב תקשיבי הכנתי לחג השבועות יצא נדיר נדיר זו לא מילה הלכה הדיאטה לא עומדת במסקרפונה עם הטעם הלימוני ופירורי השקדים הצילו!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2024 at 7:54 am

תודהההההה

השב
User Avatar
צילה
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2024 בשעה 23:40

אם אני רוצה להפוך את זה לפרווה .מה יהיה התחליף של המסקרפונה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2024 at 10:47 am

אני מניחה שאפשר להקציף קרם קוקוס ולהכין ממנו

השב
User Avatar
בלה
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2024 בשעה 12:29

לכמה כוסות בערך מתאים המתכון ?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2024 at 6:03 pm

כתוב בכותרת המתכון

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img