img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שמרים

שושני שמרים קינמון וממרח לוטוס

מרץ 21, 2022 | 26 תגובות

img

26 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2022 בשעה 10:48

נוטלה תופס במקום לוטוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2022 at 2:54 pm

בענק

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2022 בשעה 11:22

מה אפשר במקום שמנת חמוצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2022 at 2:54 pm

עוד מים או חלב

השב
User Avatar
דניאלה
מרץ 24, 2022 at 6:08 pm

כמה להוסיף מים במקום השמנת?

השב
User Avatar
איילה סמדגה
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2022 בשעה 11:28

אפשר להתפיח במקרר ללילה??

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2022 at 2:54 pm

בוודאי

השב
User Avatar
שחר פרי
אוגוסט 18, 2022 at 8:57 am

האם אפשר להפוך את ההמתכון לטבעוני?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 18, 2022 at 9:05 pm

בהרבה המרות בבצק מחמאה או נטוריננ או שמן קנולה במקום ביצים רסק תפוחים במלית לחפש מלית טבעונית שאוהבים

השב
User Avatar
Lahan segal
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2022 בשעה 14:27

לילדה אלרגית לחלב, במה להחליף את החמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2022 at 2:53 pm

הוספתי עכשיו בתחתית המתכון למטה

השב
User Avatar
דניאלה
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2022 בשעה 18:08

כמה להוסיף מים במקום השמנת?

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2022 בשעה 18:44

המים לא אמורים להיות פושרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 24, 2022 at 8:20 pm

אפשר לא חובה

השב
User Avatar
זמירה
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2022 בשעה 08:05

כל מתכון שלך יוצא לי בול אני יכולה להקפיא לפני אפיה או אחרי אפיה ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2022 at 9:16 am

תודה זמירה אפשר להקפיא לפני אפיייה ואפשר גם אחרי

השב
User Avatar
Alice Polacsi Segev
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2022 בשעה 09:53

מנסיוני האישי אין צורך כלל בתוספת המים וגם מהשוואה למתכונים אחרים של בצקי שמרים שלך קרן, אין תוספת מים כשיש במתכון שמנת או חלב. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2022 at 6:18 am

ניסית את הבצק הזה ספיציפית ? בכמויות שכתבתי פה יהיה צורך בוודאות במים

השב
User Avatar
רינת
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2022 בשעה 19:17

האם במקום קינמון ( למי שפחות אוהב) אפשר לשים שוקולד נוטלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2022 at 6:15 am

בוודאי

השב
User Avatar
בלה אוסטרובסקי
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2022 בשעה 14:35

שלום אגם נראה לי פספסת בהוראות הכנה, את השלב של מריחת השושנים בביצה מתכון נפלא והמון תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2022 at 2:39 pm

תוקן! תודה

השב
User Avatar
סיוון
starstarstarstarstar
אוגוסט 27, 2022 בשעה 21:55

היי! תודה על מתכונים מושלמים! איך אני משאירה פשוט טעם קינמוני טעים בלי תוספת ממרח נוטלה או לוטוס וכדומה? רוצה רק מילוי קינמון אבל שמשהו ירטיב במקום הלוטוס.

השב
User Avatar
אלה אלידע
starstarstarstarstar
ינואר 15, 2025 בשעה 19:47

נראה מעולה, כמו כל המתכונים שלך! אשמח שתסבירי איך את יוצרת שושנים כאלה שהם כמו מגדל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 16, 2025 at 10:39 am

במקום לפרוס רולדה שלמה אני מרדדת את הבצק ומורחת עליו את המילוי, ואז עם גלגלת פיצה חותכת לרצועות. מגלגלת כל רצועה לשבלול ומניחה יחסית קרוב אחת לשניה בתבנית כשאין להן מקום להשטתח הן עולות

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img