img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
ראש השנה

טארט טאטן מהיר הכנה

אוקטובר 8, 2022 | 25 תגובות

img

25 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
Sima
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2022 בשעה 21:43

אמאל'ה ואבאל'ה, טעיייים! ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2022 at 7:46 am

תודה סימה

השב
User Avatar
טל
אוקטובר 16, 2022 at 11:16 am

היי. נראה מעולה. אפשר להכין מראש, לחמם ואז להפוך?

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2022 בשעה 08:47

חג שמח :) אפשר להחליף את סוג התפוחים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 10, 2022 at 3:13 pm

אין בעיה כל תפוח יעבוד

השב
User Avatar
רון
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2022 בשעה 00:21

זה היה פשוט וואוו את גאונה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2022 at 4:39 pm

תודה רון

השב
User Avatar
שחר
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2022 בשעה 01:24

אמאלה, אני מרגישה את הטעם שלה מבלי לטעום איתה. רצההה להכין. אשמח גם אם תוכלי לכתוב בבקשה את המתכון לבצק פריך למי שרוצה עוד קצת אתגר ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2022 at 4:39 pm

כל במק פריך מהאתר לטארט עם יכול להתאים

השב
User Avatar
שחר
אוקטובר 11, 2022 at 11:55 pm

תודה רבה

השב
User Avatar
Inbal
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2022 בשעה 09:44

היי, חג שמח. אשמח לדעת אם יש קשר בין הקרמול של סוכר למחבת. עשיתי אתמול, המראה ונועם מצויינים אבל הצבע חיוור. עשיתי בסוטאז אלומיניום ולא טפלוני, הסוכר כבר התחיל להתגבש כך שלא היתה לי ברירה אלא להוסיף את החמאה. אודה אם אפשר להסביר את הטעות. סה״כ הקפדתי על ההנחיות מבחינת טמפ' וכמובן כמויות. שורה תחתונה קרמל לא נוצר וגם לא צבע ענברי ):

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2022 at 11:37 am

אולי לא הקפדת לערבב מספיק ולכן הסוכר התקשה אני לא בטוחה שיש קשר לסוג המחבת

השב
User Avatar
נטע
אוקטובר 23, 2022 at 8:40 am

בוקר טוב גם אני השבת החלטתי לעשות את העוגה, עוגה מושלמת טעימה ויפה שממש שיחקה אותה בלוק ההורס שלה הנושא של הקירמול בהחלט איתגר אותי, בשלב מסויים הוא הפך להיות גבישי אך לא התייאשתי והמשכתי את התהליך שבסוספו של דבר עבד ונוצר לי קירמול מושלם. (הכרתי את השלב הזה מבוטנים מסוכרים שאני עושה לעיתים) לגבי הבצק שמתי בצק עלים אך הוא נבלע בתוך העוגה ולא הרגישו אותו, בהחלט אנסה עם בצק פריך.

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
ינואר 22, 2023 בשעה 00:48

היי :) אם אין לי מחבת שיכולה להיכנס לתנור, אני יכולה לשים את התפוחים בתבנית לאחר הקירמול?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2023 at 12:47 pm

בטח, רק לדאוג שהתבנית לא תהיה תבנית מתפרקת שכן הקרמל עלול ממש לנזול בתנור

השב
User Avatar
מזל
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2023 בשעה 14:59

שלום, מה שלומך? האם אפשר להכין את הקרמל של טארט תפוחים עם שמן במקום חמאה או נטורינה?

השב
User Avatar
צופיה
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2023 בשעה 12:33

היי, האם אפשרי לעשות את הקרמל עם מרגרינה או אפילו שמן קוקוס? או דרך אחרת להפוך את זה לפרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2023 at 1:01 pm

מחמאה זה מעולה או נטורינה

השב
User Avatar
דליה
starstarstarstarstar
ספטמבר 12, 2023 בשעה 22:39

היי האם אפשר להשתמש בבצק פילו? למרוח חמאה בין שכבות הבצק ..

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2023 at 8:04 am

תמיד

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2024 בשעה 17:47

שאלה- אפשר להכין את כל המצרכים (תפוחים וקרמל במחבת ומעל בצק עלים) ולאפות רק אחרי כמה שעות? כדי שיהיה טרי לארוחה? או שהנוזלים יהרסו את הבצק? איך הכי טוב להתארגן על העוגה לארות חג שנמצאת שעתיים נסיעה ממני.. הצילו תודה!! :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:47 pm

מפחדת קצת בגלל הנוזלים

השב
User Avatar
דפנה
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2024 בשעה 09:34

יש דרך לעשות את זה בתבנית זכוכית שתיכנס לתנור? אפשר באיזשהו שלב להעביר את הקרמל (עם/לפני הכנסת התפוחים) לתבנית יפה שנכנסת לתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2024 at 6:33 pm

למה להעביר לתבנית יפה? זה ממילא מוגש מחוץ לתבנית אחרי שהופכים, ולא לא ניתן

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img