img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת תה ודבש לבנדר

ספטמבר 26, 2023 | 14 תגובות

img

14 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2023 בשעה 18:16

אפשר לאפות ב 2 תבניות אינגליש?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2023 at 7:06 pm

בטח

השב
User Avatar
אורית רוביסה
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2023 בשעה 19:40

עוגה מהממת!! הכנתי ושיתפתי. הלוואי ואזכה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2023 at 7:58 pm

מקוה בשבילך אורית תודה

השב
User Avatar
איילתית גאה
אוקטובר 7, 2023 at 10:05 pm

חשוב לציין! הדבש לבנדר מיוצר ע"י מכוורת איילת השחר פשוט טעים ונהדר

השב
User Avatar
ירדן
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2023 בשעה 22:59

מה גודל התבנית המרובעת לכמות המצוינת במתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2023 at 8:20 am

25*25

השב
User Avatar
חגיגה
ספטמבר 28, 2023 at 12:00 pm

נשמע מעולה לגרסה הפרווה עם השמן, אופן ההכנה נשאר זהה? או הקצפה של הביצים עם הסוכר ואז הוספת השמן ותודה על מתכונים מעולים! חג שמח

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2023 at 2:37 pm

ביצים סוכר ואז שמן

השב
User Avatar
Dana
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2023 בשעה 13:41

אפשר במקום דבש לבנדר להכין עם דבש רגיל ולהוסיף תמצית לבנדר? אם כן באיזו כמות? תודה!

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
נובמבר 20, 2023 בשעה 13:14

אוף קרן יצא לי ממש דחוס ומבאס :( מה יכול להיות שקרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2023 at 10:48 am

אולי הורדת בכמות הסוכר בעוגה?

השב
User Avatar
דינה אבינעם
starstarstarstarstar
נובמבר 24, 2023 בשעה 12:12

״כמובן שאני לא משתמשת בסדרה כדי לאפות לא אכניס בשמים וקרמים לעוגה״ אולי לא בשמים אבל בהחלט כדאי לך לנסות שמנים אתריים איכותיים במאפים ובתבשילים; טיפה אחת של שמן מעניקה ניחוח וטעם פלאיים כי זה בעצם להוסיף את התמצית של הצמח בתוך מאפה מכירה שפים שמשתמשים בשמנים אתריים וזה הסוד שלהם יש שמנים אתריים ממשפחת ההדרים(גם ברגמוט מה משפחה הזו) וגם לבנדר וכל עשבי התיבול, שטיפה אחת שלהם זה כמו להוסיף 5 זרים של הצמח- מדהים!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2023 at 7:01 am

תודה דינה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img