סדנת מאפים לבראנץ׳

Description

 

צילומים: נופר צור

**תאריכים לסדנה בתחתית העמוד**

המילה בראנץ עושה אותי רעבה!!!
אני מדמיינת שולחן עמוס במאפים שאני הכי אוהבת! מאפים מלוחים, בורקסים, לחמים שונים, צלחות יפות של סלטים מושקעים מירקות טריים, שמן זית וזיתים, מתבלים, קנקני מיץ, פינת קפה וכמובן עוגת שמרים משובחת ועוד אחת בחושה שתפיל את האורחים, ואפשר גם מגש עוגיות 🤪
הגזמתי? ממש לא
אבל….אני מבטיחה שבראנץ מפנק בבית יכול להיות הרבה פחות מזה ובכל זאת לפנק ולהרשים
כי מה הכי חשוב כשמארחים?
לעשות את זה באהבה ושהכל יהיה טעים.
בואו ללמוד להכין איתי בראנץ מדהיםםם בקלות שיעשה לכם חשק לארח בלי סוף.

מה כוללת הסדנה:

  • קבלת פנים עם קפה ועוגה חמה, יין לבן יוגש לאורך הסדנה.
  • התנסות מעשית בהכנה של 4 מאפים, הדגמה של מאפה נוסף או שניים על ידי + הדגמת הכנה של 2 סוגי סלטים שהכי מתאימים לבראנץ׳
  • ארוחת בראנץ מפנקת בסיום עם המאפים שהכנו, פלטת גבינות ופירות וסלטים מטורפים מעשה בית.
  • בסיום הסדנה יקבל כל משתתף מארז עוגיות אישי, שקית יפה לקחת הביתה מה שנשאר וחוברת מתכונים דיגיטלית עם המלצות והטבות לאפייה מושלמת.
  • הסדנאות מתקיימות אצלי בבית בשכונת עג'מי ביפו בבית קסום מול הים באוירה אינטימית.
  • משך הסדנה כ 3-3.5 שעות, בעלות של 550 ש"ח

**תפריט לדוגמא**

»בגטים/מיני בגטים ללא לישה«
כי אין בראנץ׳ בלי בגטים עם חמאה וגבינות קשות
»בורקס פילו«
רולדות מפנקות במילוי גבינה ותרד/כרישה
»בורקיטס במילוי גבינות וחצילים קלויים«
מאפים קטנים מבצק פריך שנמס בפה
»מקלות בייגלה במילוי גבינות והפתעות«
ביס אחד ואתם מתמכרים
»שבלולי שמרים מתוקים במילויים שונים«
בצק רך ומתוק שמשאיר מלא סירופ סוכר מסביב לפה
»הדגמת הכנה של 2 סוגי סלטים«
אלו שהכי קל להכין והכי כיף לאכול בבראנץ׳

*התפריט עשוי להשתנות בהתאם לנמצא בשוק, לעונות ולמצב הרוח

למידע על סדנאות פרטיות לחברות וארגונים לחצו כאן וניתן לשלוח מייל ל [email protected]
לכל שאלה ניתן ליצור קשר עם יובל בווצאפ 058-7980188
מענה בימים א-ה 09:00-18:00

במקרים דחופים ניתן לשלוח מייל [email protected]

**הסדנאות מתאימות לגילאי 12 ומעלה ולא ניתן להגיע עם תינוקות/ילדים קטנים**

19/4 יום שישי בין השעות 10:00-13:30 – הסדנה מלאה!
21/5 יום שלישי בין השעות 10:00-13:30 – הסדנה מלאה!
17/6 יום שני בין השעות 10:00-13:30 – להרשמה לחצו כאן
25/6 יום שלישי בין השעות 10:00-13:30 – להרשמה לחצו כאן
Print Friendly, PDF & Email