המדריך למשתתף

Description

הלכתם לאיבוד? לא מצליחים להחליט לאיזו סדנה להרשם?

הגעתם לעמוד הנכון! בואו נעשה סדר בבלאגן

סדנת להתאהב בבצק שמרים–  לומדים הכנת בצקי שמרים מאפס, מתמקדת באופן שווה במאפי שמרים מלוחים ומתוקים.

סדנת בצקים ללא לישה– סדנה שמוקדשת כולה להכנת בצקים ללא מיקסר, בקערה, וללא לישה, בסדנה נכים מגון מאפי שמרים מלוחים וגם מתוקים

סדנה זו תתאים למי שאין לו מיקסר, ולמי שיש לו ורוצה ללמוד עוד נישה מדהימההההה בעולם האפייה.

סדנת שמרים מתוקים– לומדים הכנת בצקי שמרים מאפס, מתמקדת בעיקר בהכנת עוגות שמרים וקצת מאפי שמרים מלוחים.

סדנת בלקן ביס בוקס– בה לומדים גם בצקי שמרים  מאפס, אבל גם עבודה עם בצק פריך, ובצקי בורקסים.

סדנת קבלת שבת– מתמקדת במאפי שמרים כמו חלות, אבל גם בבצקים פריכים ובצקי פילו/ בצקי בורקסים.

סדנת מסביב למגף (סדנה איטלקית) – משלבת לרוב מאפי שמרים כולל הדרכה להכנת בצקים מאפס,ֿ  אבל גם הכנה של קינוחים על בסיס בצק פריך וקינוחים כמו טירמיסו וכדומה. בסדנה זו לומדים להכין פיצות ביתיות ושימוש בטאבון ביתי באופן מקצועי ע״י פיציולו.

סדנת לחם בבית– מתמקדת בהדרכה והכנת לחמים ביתיים (לא מחמצת) מבצקי שמרים עם לישה/ ללא לישה, בגטים, עבודה עם סוגים שונים של קמחים.

סדנת מאפים לבראנץ׳- מתמקדת בהכנת מאפים ביתיים וקלים לבראנץ׳ – בצקי שמרים עם לישה וללא לישה, עבודה עם בצק פילו, בצק פריך, בצקי בורקסים, והדגמה של סלטים.

סדנת שמרים ים תיכונית-לומדים הכנת בצקי שמרים מאפס, ומכינים מאפי שמרים בעיקר מלוחים אבל גם מתוקים בסגנון ים תיכוני.

*הסדנאות מתאימות לכל הרמות, בין אם מישהו הוא אופה מתחיל ורוצה לקבל ידע ולנסות את צעדיו הראשונים בעולם האפייה, ובין אם מדובר על אדם שאופה והיה רוצה להעשיר את עולם האפייה שלו.

למגוון הסדנאות ופירוט על כל אחת בנפרד לחצו כאן
למידע כללי על מהלך סדנה פתוחה/פרטית לחצו כאן
ללוח תאריכי הסדנאות לחצו כאן

צילום: נופר צור