סדנת שמרים ים תיכונית

Description

אני מזמינה אתכם להצטרף אליי לחגיגת שמרים ים תיכונית! הרבה אנשים מפחדים מהכנת בצקי שמרים בבית, ואני חושבת שזה אחד הדברים הקלים ביותר להכנה, ברגע שלומדים את הטכניקה הבסיסית, אפשר ללכת איתה למקומות רחוקים! אני אוהבת מאפים ים תיכוניים, ומרבה לאפות במטבח שלי כאלו, להזמין מלא חברים, להוציא מזטים קטנים, ולראות איך כולם מתמוגגים.

את סדנה זו נפתח בשוט ערק עם שקדים, נכין יחד מאפים מאגן הים התיכון, נשתה יין ולאחר מכן נשב ונזלול את מה שהכנו עם מזטים קטנים וסלטים במרפסת הצופה לים ביפו.

מה כוללת הסדנה:

  • קבלת פנים עם קפה של נספרסו ועוגה חמה, יין לבן יוגש לאורך הסדנה.
  • התנסות מעשית בהכנה של 4 מאפים, והדגמה של מאפה נוסף על ידי.
  • ארוחת בראנץ מפנקת בסיום עם המאפים שהכנו, מזטים גבינות וירקות מעשה בית.
  • בסיום הסדנה יקבל כל משתתף חוברת מתכונים ושקית יפה לקחת הביתה מה שנשאר.
  • הסדנאות מתקיימות אצלי בבית בשכונת עג'מי ביפו בבית קסום מול הים באוירה אינטימית.
  • משך הסדנה כשלוש שעות, בעלות של 400 ש"ח

**תפריט לדוגמא**

»כריכים אפויים של פסטו ומוצרלה«
מגש מדהים של כריכים אפויים מבצק רך ונעים
»חלת בייגלה ירושלמי«
היא נולדה בטעות משילוב שלי בין חלה לבייגלה ירושלמי ומאז היא עושה היסטוריה
תתכוננו להחליף את מתכון החלה הקבוע שלכם 
»סמבוסקים עם זוקיני מנגולד ופטה ערבית«
»עוגת רוגעלך קינמון ענקית«
כשאין מספיק מקום בתנור, מכינים תבנית צפופה כמו במחנה יהודה
משקים בסירופ סוכר וטורפים

*התפריט עשוי להשתנות בהתאם לנמצא בשוק, לעונות ולמצב הרוח

לסדנאות פרטיות במינימום 8 משתתפים יש לפנות לווטסאפ להילה:
058-7980177 מענה בימים א-ה 09:00-18:00

במקרים דחופים יש לשלוח מייל kerenagam10@gmail.com

תאריכים:
29/10 יום חמישי בין השעות 16:00-19:00 – הסדנה מלאה
5/11 יום חמישי בין השעות 16:00-19:00- מקום 1! לפרטים והרשמה לחצו כאן 
18/11 יום רביעי בין השעות 16:00-19:00- לפרטים והרשמה לחצו כאן 
25/11 יום רביעי בין השעות 16:00-19:00- לפרטים והרשמה לחצו כאן
4/12  יום שישי בין השעות 10:00-13:00- לפרטים והרשמה לחצו כאן
Print Friendly, PDF & Email