img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חגים

סופגניות איטלקיות ״פנזרוטי״ עם ריבה (טבעוניות)

דצמבר 8, 2020 | 40 תגובות

img

40 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
דצמבר 8, 2020 בשעה 16:27

כרגיל נראה סוף... אני חייב להכין

השב
User Avatar
רוית
starstarstarstarstar
דצמבר 8, 2020 בשעה 18:03

הי קרן נראה מושלם, האם אפשר לאפות אותן?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2020 at 8:45 pm

מניחה שכן אבל להתפיח שוב אחרי הצורה

השב
User Avatar
שרית
דצמבר 8, 2020 at 10:16 pm

יעבוד הבצק ללא מיקסר ?

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
דצמבר 8, 2020 בשעה 18:18

היי קרן, האם ניתן להכין את כולם כמה שעות מראש לשמור במקרר ולטגן לפני ההגשה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2020 at 8:47 pm

לא בטוחה שיחזיקו מעמד במקרר ככ הרבה זמן אחרי הצורה באמת שלא ניסיתי, אני ממליצה אולי להקפיא ולהוציא קצת קודם להפשרה ולטגן

השב
User Avatar
אולגה
starstarstarstarstar
דצמבר 8, 2020 בשעה 20:53

האם אפשר להמיר את הקמח הלבן בכוסמין לבן ואת הסןכר בסוכר קוקוס או סילאן ? אם כן האם באותן כמויות? אגב ניתן ללוש בידיים יצא אותו אפקט?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2020 at 10:51 pm

קמח כן, באותו היחס. אפשר להמיר בשתי כפות סילאן את הסוכר , ואין בעיה ללוש ידנית

השב
User Avatar
ג׳ינה
דצמבר 9, 2020 at 12:37 am

אפשר אם קמח ללא גלוטין?

השב
User Avatar
אפרת
דצמבר 17, 2020 at 11:23 am

אפשרי להמיר לקמח מלא?

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
דצמבר 8, 2020 בשעה 22:17

יעבוד הבצק ללא מיקסר ?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2020 at 10:49 pm

לישה ידנית רצופה של 8 דק תספיק

השב
User Avatar
גפן
דצמבר 15, 2020 at 1:46 pm

מתכון מצויין תודה רהה עדינו עם חתיכת שוקולד לילדודס

השב
User Avatar
Gina
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2020 בשעה 04:51

ניראה טוב אפשר להישתמש בקמח ללא גלוטין ?

השב
User Avatar
אלעזר
דצמבר 9, 2020 at 9:04 pm

ראשית, תודה על האתר ועל המתכונים הנפלאים. שאלותיי: 1. לרדד לעובי של מ"מ 1? 2. לאחר עיצוב הסופגניות אין צורך בהתפחה נוספת לפני הטיגון? שוב תודה רבה!

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2020 at 9:05 pm

מ״מ יספיק אין צורל בהתפחה שניה

השב
User Avatar
Gina
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2020 בשעה 04:52

ניראה טוב אפשר להישתמש בקמח ללא גלוטין ?לא קיבלתי תשובה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2020 at 6:05 am

אפשר להמיר לקמח ללא גלוטן אין לי המלצה בנוגע ליחסים

השב
User Avatar
שרון אריאלי הרוש
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2020 בשעה 13:53

הי עובי מ"מ?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2020 at 9:02 pm

מ״מ אחד

השב
User Avatar
ורד
דצמבר 11, 2020 at 11:45 am

קרן יקרה אשמח בבקשה לדעת כמה זה כף שמרים אם אני משתמשת בשמרים יבשים?

השב
User Avatar
אלינור
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2020 בשעה 14:37

אפשר חמאה במקום שמן? ואם כן מה הכמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2020 at 9:02 pm

אפשר 50 גר׳

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2020 בשעה 09:05

נראה ממש טוב...האם בטעם הן כמו סופגניות רגילות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2020 at 3:37 pm

יש המון סוגים של סופגניות אז לא יודעת למה התכוונת אבל לגמרי יש להן טעם של סופגניה

השב
User Avatar
Sigal Oger
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2020 בשעה 16:31

הי קרן (שמש) המהממת, אני בדיוק מכינה את הבצק, תוכלי לכתוב באיזה עובי לרדד אותו.. כתבת רק לעובי מ״מ. הכוונה למ״מ 1? תודה וחג שמייח

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2020 at 9:11 pm

מרדדים את הבצק דק, אולי חצי ס״מ

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2020 בשעה 17:15

היי, אכן עובי הבצק המרודד הוא רק מילימטר אחד?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2020 at 9:09 pm

לא מדדתי בדיוק אבל זה לרוב העובי שצריך להגיע אליו אפשר עד 1/2 ס״מ

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2020 בשעה 05:52

באיזה שמן מטגנים? אולי אפילו שם יצרן? (המון זמן לא טיגנתי, והריח של הטיגון מראש מרתיע... אולי בשמן קוקוס?)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2020 at 6:51 am

אני מטגנת בקנולה ואין לי חברה ספיציפית אבל לגמרי לא אפשרי לטגן בשמן קוקוס.

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2020 בשעה 21:51

זה טעים משהו משהו

השב
User Avatar
אלינור
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2020 בשעה 08:53

אני הכנתי במילויים של ריבת דובדבנים, נוטלה וקרם מסקרפונה של גד והן יצאו מעולות! תודה רבה על קרן על מתכונים מופלאים! חג שמח :)

השב
User Avatar
רינה
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2020 בשעה 13:22

האם חילוק הכמות לחצי של כל המתכון יפגע בתוצאה הסופית? בהתפחה? 40 נשמע המון!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2020 at 4:57 pm

אין בעיה לחלק את המתכון לשניים

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2020 בשעה 11:24

אפשרי להמיר לקמח מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 17, 2020 at 5:54 pm

אפשר כן רק אולי קצת יותר נוזלים לבצק

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2024 בשעה 13:35

האם אפשר להכין מראש ולחמם בתנור לפני הגשה? או שזה מאבד לגמרי מהטעם?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 23, 2024 at 4:12 pm

סופגניות הכי טעימות כשהם טריות אבל זה אפשרי

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img